Şimdi benim uzaktan uzaktan hoşlandığım biri vardı aynı mahalledeyiz onu balkonda kapıda falan görüyordum hep ve kardeşiyle de arkadaşız o yüzden de görebiliyorum. Normalde hiç bi sosyal medya hesabım yok ama sırf onun için ona yazarım diye onun kullandığı bi sosyal medya hesabı açtım ismimde kendi ismim koymadım ama fake de değildi yani takma ad gibi bir şey koymuştum
neyse açtıktan sonra buna istek attım kabuk etmişti sonra bunun gönderileri falan beğenince bana yazdı kimsin gönderilerimj beğenmişsin diye bende kim olduğumu söylemeyince senle uğraşamam diyip engelledi sonra da daha hic bir şey yapmadım ben öyle kaldı Neyse bundan bi 3 ay gibi uzun bi süreden sonra girdim hesaba baktım engeli kaldırmış tam 3 ay sonra Yazdım neden kaldırdın diye kimsin ne yapıcan falan dedi ben ilk söylemedim yine sonra baktım direniyor bende zaten hoşlandığımı içimde tuta tuta bi hal olmuşum dedim soyliyim
söyledim işte benim san karşı duygularım var hep seninle ilgili hayaller kuruyorum falan filan sonra bu dedikj Seni anlayışla karşılıyorum birine hislerini anlatmak güzel bir şey dedi sonra daha detaylı bi foton var mj dedi attım tamam seni biliyorum dedi sonra sabah erken ise gidicem dedi bende hayırlı geceler kimseye söyleme dedim o da hayırı geceler rahat ol kimseye söylemem dedi konu kapandı
Sonra ben buna tekrar iyi akşamlar neden engeli kaldırmıştın dedim oda cvp verdi sonra konuyu yine hiç uzatmadn bitti konusmadik Sonra ben yine bi soru bahanesiyle iyi akşamlar diyip hesapla ilgili bi soru sordum çünkü daha önce kullanmamistim O da bana iyi akşamlar kardeşim diyip bana. Niye soruyor ki demişti bende biliyorsun dur diye dedim sonra buna görüldü yaptı sonra ben sinirlendim goruldu? Dedi , baktım ki cvp vermiyor goruldu? Mesajını geri çektim Geri çektikten sonra girmiş bakmış geri çektiğim mesaja boş mesaja bir şey yazmadı üstünden 2 hafta geçti
bende 2 haftadır hiç bir şey yazmıyorum sizce hiç bir şey yazmıiyim mi yoksa böyle bir şey diyebilirmiyim (ben hiç bi sosyal medya hesabı kullanmadigim halde bu hesabı senin için açmıştım ama baktım ki senin beni önemsediğin bile yok o yüzden hesabın kalmasına da gerek yok ) diye bi mesaj atıyım mi? Biraz uzun oldu ama ne yapayım 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer