İnternet & Teknoloji En sevdiğiniz emoji nedir? onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 😭😭😭😭😭😭 bence bu iyi😭 Güncellemeler+1 yıl Seni çok seviyorum diyeni eig seçicem En sevdiğiniz emoji nedir? Cevapla Nedir Soruları Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. sonsuzluk işareti 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ✨ bu parlyorummm 2 1 Yorumla onnumara_ +1 yıl 💫💫💫 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Şu iki emojiyi çok seviyorum ☺🥰, tabii şunlar da var ✨🤍🎈🦋 Şu emojiden de 🌺bahsetmezsem olmaz 0 0 Yorumla
Random_guy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yes sir 🫡... Bu formatta gülümsüyor o yüzden kullanmanın zevki azalıyor. 0 0 Yorumla
düşüncebekçisi00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl 🙂 onun surat ifadesini seviyorum, hafif tatlı bir gülümsemesi var dkdk 0 0 Yorumla
Prensesbebekk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 😋buuuu 1 1 Yorumla onnumara_ +1 yıl Hmmm şekerrr 🍬 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 😒 bu emoji 0 2 Yorumla onnumara_ +1 yıl Kim canını sıktı seninn Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Ahaha kimsesin canımı sıktığı yok seviyorum bu emojiyi 😅 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. ✨️✨️✨️💗 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. 🔰🔰🔰 love JDM 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 🤗... 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ya da şu ☺️ Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. 🔥🙌🏻 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. aha :D bu :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sonsuzluk işareti
✨ bu parlyorummm
💫💫💫
Şu iki emojiyi çok seviyorum ☺🥰, tabii şunlar da var ✨🤍🎈🦋 Şu emojiden de 🌺bahsetmezsem olmaz
Yes sir 🫡... Bu formatta gülümsüyor o yüzden kullanmanın zevki azalıyor.
🙂 onun surat ifadesini seviyorum, hafif tatlı bir gülümsemesi var dkdk
Duygusallığın sembolu bu emoji 🥺
🤭🙄😎🦁🍊🦆🥲😅 💛❤🔥🖤 bunlsr benimki
🤭 Bunu çok seviyorum. bi de bu var 🤪
😎
Sitede bu bozulmuyor 😂
🥲 Bu
😁 Buu
😋buuuu
Hmmm şekerrr 🍬
🥲 bu
💅💅💅