İnternet & Teknoloji Telefonuma ücretsiz müzik nereden indirebilirim uygulama var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar şarkı evreni daha guzelmis kullanması kolay indir diyosun direkt tlfna iniyor teşekkürler cevaplarınız için Telefonuma ücretsiz müzik nereden indirebilirim uygulama var mı? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
donthavename Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Youtube linkini mp3 şeklinde indirebileceğin bazı siteler var. Ama arada farklı dosyalar da indirmeni istiyor dikkat etmelisin. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum daha kolayi varmış myt diye uygulama telefona indirdim şimdi Yorumla donthavename +1 yıl "Myt" üzerinden çalmak zorunda bırakmıyorsa iş görür. Yorumla Soran +1 yıl Yok birakmiyor yorumlarda herkes öyle yazmış Yorumla donthavename +1 yıl Vidyosunu indiriyor ama şarkıyı indirmiyor. Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Şarkı evreni 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha iyiymiş bunu indirdim kullanıyorum teşekkür ederimn Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Rica ederim hanımefendi Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Myt indir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İndirdim indirdim güzelmiş Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Telefona muzik indirme devri kapandi saniyordum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok be neden kapansın ben dinliyorum hala Yorumla FireSun +1 yıl Yani telefonlar 24 saat internete bağli ve online oldugu için öyle dedim. Dogrudur Yorumla Soran +1 yıl Tlfna inik olunca daha rahat dinliyorum sırayla çalıyor iste 😂 Yorumla FireSun +1 yıl 😅 ha rahatliğindan yani anladimm 😅 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kelebek mı oldun proflinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Melek oldum kanatlarım var sirtimda djdhdh Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Yakışmış gelsene bu tarafa Melek hanım 🥰 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Myt var snaptube var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Uygulama mi bunlar? Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim myt indirdim :) Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Ücretsiz müzik neden indirceksin 🤔 ücretli indir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye enayimiyim ücretsiz varken 😂😂 Yorumla majeste34 +1 yıl Belki enayisin die seyettim🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yok degilim reis Yorumla majeste34 +1 yıl Gözü açık kızları severim canım skmmyide bimz Yorumla majeste34 +1 yıl S. laklar s. ksmeyi de bilmz Yorumla
yagmurgamze Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Var bir dünya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yazsaydın ya bitane varsa djdbhd Yorumla yagmurgamze +1 yıl Diğer arkadaşları oku Yorumla Soran +1 yıl Öyle ettik bayan gereksiz Yorumla yagmurgamze +1 yıl Gelsne sen ozele Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Youtube linkini mp3 şeklinde indirebileceğin bazı siteler var. Ama arada farklı dosyalar da indirmeni istiyor dikkat etmelisin.
Onu biliyorum daha kolayi varmış myt diye uygulama telefona indirdim şimdi
"Myt" üzerinden çalmak zorunda bırakmıyorsa iş görür.
Yok birakmiyor yorumlarda herkes öyle yazmış
Vidyosunu indiriyor ama şarkıyı indirmiyor.
Şarkı evreni
Bu daha iyiymiş bunu indirdim kullanıyorum teşekkür ederimn
Rica ederim hanımefendi
Myt indir
İndirdim indirdim güzelmiş
Telefona muzik indirme devri kapandi saniyordum
Yok be neden kapansın ben dinliyorum hala
Yani telefonlar 24 saat internete bağli ve online oldugu için öyle dedim. Dogrudur
Tlfna inik olunca daha rahat dinliyorum sırayla çalıyor iste 😂
😅 ha rahatliğindan yani anladimm 😅
Kelebek mı oldun proflinde
Melek oldum kanatlarım var sirtimda djdhdh
Yakışmış gelsene bu tarafa Melek hanım 🥰
Myt en güzeli onu indir
Myt var snaptube var
Uygulama mi bunlar?
Evet
Teşekkür ederim myt indirdim :)
Rica ederim ☺️
Myt tavsiye ederim