Arkadaşlar apkoyun. club diye bir siteden tinder indirdim ama goggle bu dosya zararlı olabilir dedi ardından uygulamayı yükledim uygulama tinder olması gerekirken bildigimiz ayarlar uygulamasıydı gibiydi sonra onay için telefon numaramı girdim bana kendimden mesaj geldi onay diye korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olunuz? Dolandirilma olabilir mi
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
googleplay dışında indirdiğin her uygulamada risk olabilir yani riski göze alıyorsan kullan. telefonunda banka uygulaması gibi şeyler varsa kullanma bence
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte normalde uygulama yuklendiginde tinder gibi bişey olması gerekiyor du ama onun yerine Telefonlarda ayarlar kismi olur ya ondan bitane daha oluştu uyg bilgilerine girdigimde uygulamayı durmaya zorla kısmında goggle yazıyordu sanirim
Yok telefonum faturalı değil normal paket yüklemeli goggle playe falan de kartlarım kayıtlı degil banka hesaparinda da sorun yok ama numaraya onay ver dedi ekranda sonra numaramı girdim bana benim numaramdan *onay* diye mesaj geldi benim anlamadigim yer burasi
Mod özelliği var mı peki reklam vs pro hesap gibi yoksa playden indir
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte normalde uygulama yuklendiginde tinder gibi bişey olması gerekiyor du ama onun yerine Telefonlarda ayarlar kismi olur ya ondan bitane daha oluştu uyg bilgilerine girdigimde uygulamayı durmaya zorla kısmında goggle yazıyordu sanirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
googleplay dışında indirdiğin her uygulamada risk olabilir yani riski göze alıyorsan kullan. telefonunda banka uygulaması gibi şeyler varsa kullanma bence
sil gitsin direkt
Oyle yaptım zaten 🥺
neyi onayladı acaba bak bakım faturana bi para yansımış mı
Yok telefonum faturalı değil normal paket yüklemeli goggle playe falan de kartlarım kayıtlı degil banka hesaparinda da sorun yok ama numaraya onay ver dedi ekranda sonra numaramı girdim bana benim numaramdan *onay* diye mesaj geldi benim anlamadigim yer burasi
Mod özelliği var mı peki reklam vs pro hesap gibi yoksa playden indir
Google yazar çünkü android telefonların mimari si Google da
Samsung xiaomi yazılımı değiştiriyor android Google ait zaten
Yani güvenilir mi numarayi girdim bana kendi numaram uzerinden *onay* diye mesaj geldi sonra uygulamayi sildim dosyalardan
Tinder hiç kullanmadım önemli birsey mi o kadar
Playden neden indirmedin
Değil ama dolandırıcılık olur diye korkuyorum
Uptodown apkpure apkmirror daha güvenilir
Olabilebilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!