İnternet & Teknoloji İPhone 15 pro max alırsam enayi olur muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim gönlüm var almaya çevremde ki herkes ne gerek var enayi misin falan filan dediler beni şu an mutlu eden tek şey şu telefonu almak ömrüm boyunca bir iPhoneye sahip olmadım son bir yıldır iyi para kazanmaya bsşladım alırsam bana koymaz Güncellemeler+1 yıl Neyse paranın ya alıyorum İPhone 15 pro max alırsam enayi olur muyum? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Max erkek için uygun değil, sokamazsın hiçbir yerine 0 5 Yorumla Soran +1 yıl şu an ki kullandığım telefon boyutuyla aynı hiçbir sıkıntı yaşamadım 15 pro alayım dedim ekranı çok küçük geldi bana max ideal Yorumla Oluştur +1 yıl Tablet gibi telefon nesini beğeniyorsun ilginç Yorumla Soran +1 yıl Hacı taş gibi telefon Yorumla Oluştur +1 yıl Bende de 15 var taş gibi olduğu kesin de, max büyük dayı. Girmez cebe Yorumla Soran +1 yıl Hacı dar pantolon giysen sıkıntı Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Al gitsin hayata bir defa geliyoruz dostum sevdigin şeyleri yap 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aylık 100 bin alıyorsan al 😁 çevremde insanlar var kredi çekip alıyorlar onlara çok gülüyorum 0 9 Yorumla Ateşşlina +1 yıl iPhone laf yok😂😂 onu kullanmak için 100 bin maaş almak gerekmiyor 😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Ben alsamda o parayı yine almam o telefonu gereksiz pahalı Yorumla Ateşşlina +1 yıl iPhone kullanmamışların düşüncesi bu. Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama iphone alışınca daha bırakamıyorsun Yorumla AliBeyciğim +1 yıl iPhone kullandım hep bu yaşıma kadar geçen yıl Xiaomi ye geçtim Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Çokta fark etmiyor bana göre telefon telefondur işimi görsün yeter onu alacağım paraya yatırım yaparım paramı katlarım daha iyi Yorumla Ateşşlina +1 yıl Xiaomi iPhone’un çakması. Orijinal Dururken çakma kullanmakta ne bileyim😂😂 Yorumla Ateşşlina +1 yıl iPhone da yatırım. Ben aldım 12 bin şimdi olmuş 26 bin al sana yatırım😂😂😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl O yatırım değil kullandınki 😁 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Akıllı yatırım yapman lazım dolar yükseldiği için artıyor ama totelde aynı para olacak hatta düşük bile Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl telefonla mutluluk sağlamak da ne bileyim... ev araba olsa anlarım da 🥴 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Max erkek için uygun değil, sokamazsın hiçbir yerine
şu an ki kullandığım telefon boyutuyla aynı hiçbir sıkıntı yaşamadım 15 pro alayım dedim ekranı çok küçük geldi bana max ideal
Tablet gibi telefon nesini beğeniyorsun ilginç
Hacı taş gibi telefon
Bende de 15 var taş gibi olduğu kesin de, max büyük dayı. Girmez cebe
Hacı dar pantolon giysen sıkıntı
Al gitsin hayata bir defa geliyoruz dostum sevdigin şeyleri yap
Aylık 100 bin alıyorsan al 😁 çevremde insanlar var kredi çekip alıyorlar onlara çok gülüyorum
iPhone laf yok😂😂 onu kullanmak için 100 bin maaş almak gerekmiyor 😂
Ben alsamda o parayı yine almam o telefonu gereksiz pahalı
iPhone kullanmamışların düşüncesi bu. Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama iphone alışınca daha bırakamıyorsun
iPhone kullandım hep bu yaşıma kadar geçen yıl Xiaomi ye geçtim
Çokta fark etmiyor bana göre telefon telefondur işimi görsün yeter onu alacağım paraya yatırım yaparım paramı katlarım daha iyi
Xiaomi iPhone’un çakması. Orijinal Dururken çakma kullanmakta ne bileyim😂😂
iPhone da yatırım. Ben aldım 12 bin şimdi olmuş 26 bin al sana yatırım😂😂😂
O yatırım değil kullandınki 😁
Akıllı yatırım yapman lazım dolar yükseldiği için artıyor ama totelde aynı para olacak hatta düşük bile
telefonla mutluluk sağlamak da ne bileyim... ev araba olsa anlarım da 🥴
al gitsin para olsa alırdım bende
boş ver milleti al gitsin
O zaman al
Olursun