Düğün davetiyesi bastıracağım ama yazacağım yazıyı bir türlü bulamıyorum
iddialı ve güzel davetiyeye yazabileceğim önerileriniz var mı
Düğün davetiyesi bastıracağım ama yazacağım yazıyı bir türlü bulamıyorum
iddialı ve güzel davetiyeye yazabileceğim önerileriniz var mı
Bizim davetiye de yazan yazıyı söyliyeyim;
İkimizde maviyiz biz, birimiz gökyüzü birimiz deniz. Gökyüzü sonsuz, özgür ve bazende sessiz uçsuz bucaksız, gizemli ve derin bir deniz. Ne rüzgarlar kavuşturabilirdi derine nede dalgalar uçabilirdi özgürlüğe. Ama masal bu ya karıştırdı dalgaları rüzgara, çıkardı sonsuzluğa doğru uzun bir yola gökyüzü ile deniz.
Ne kadar uzunmuş yaa. ( 16.07.2016)
Bizim davetiye de yazan yazıyı söyliyeyim;
İkimizde maviyiz biz, birimiz gökyüzü birimiz deniz. Gökyüzü sonsuz, özgür ve bazende sessiz uçsuz bucaksız, gizemli ve derin bir deniz. Ne rüzgarlar kavuşurabilirdi derine nede dalgalar uçabilirdi özgürlüğe. Ama masal bu ya karıştırdı dalgaları rüzgara, çıkardı sonsuzluğa doğru uzun bir yola gökyüzü ile deniz.
Ne kadar uzunmuş yaa. ( 16.07.2016)
Resim paylaşırım size buradan :)
Eşimden istedim şimdi attı sağolsun :)
https://hizliresim.com/nb805r1
Cevap
8Cevap
evleniyoruz olabilir
çok kısa ve basit
güzel etkileyici bir söz istiyorum ben
Bir kelebek misali ömür dediğimiz.
Geri kalan hayatımıza şahit olmanızı diler sizleri görmekten mutluluk duyarız..
enfal63 ayetini de ekleyebilirsin
Chatgpt ye sor belki yardımcı olur dkakdksjdj
Bence o kadar takılı kalma kısa ve öz bir şey yaz geç kimse senin kadar detaylı davetiyeni incelemeyecek sadece adres saat mekan konuşulup bakılacak, kendini yorup germene hiç gerek yok.
Evlilik sürecinde her şey özel olsun istiyorsun , o zaman insanların akıllarında kalacak aile yapınıza da uygun esprili bir kısa yazı yaz. chatcpg gibi yapay zekalar bu konuda çok iyi
Mutluluk gele dursun, tüm dostlara haber olsun. Düğünümüz var bugün, bizi sevenler haydi buyursun.
saatlerin mutluluğa vuracağı bu an'a tanıklık etmek için davetlisiniz. lütfen çocukları uyutup gelin
Çocukları uyutup gelin iyi miş 😅
Evt bunu yazabilirsin. Saatlerin mutluluğa vuracağı bu an'a tanıklık etmek için davetlisiniz. Hayallerin gerçekleşmesine
Googlede. Neler var neler
Seni yakacaklar benim yerime yaz 🙄
Düğünüme davetlisiniz yaz
Valla yok
Google dan araştır
çok saçma sapan şeyler çıkıyor orada
Başrollerde gelin ve damat! Yemek, pasta ve eğlence... Hepsi bu düğünde. Gala gecesinde görüşmek üzere... Yapımcılar: Aileler gibi gibi
ben böyle basit ve alakasız şeyler istemiyorum biraz daha iddialı olsun özel olsun istiyorum ama bulamadım bir türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?