👇🙏İlişkisi biten erkekler neden böyle yapar detay aşağıda👇🙏?

11 aylık ilişkim vardı. Kendisi çok kıskanç olmakla beraber çokta sadıktı yalan yok. Ama 1 aydır instagram eklemeleri yüzünden kavga ettik. Başlarda bana ya instadaki erkek arkadaşlarını silersin ya beni dedi, bende takipten çıkardım hepsini. Ama işten çıkıp sınavıma çalışmaya başlayınca kıskançlığı olmayıncada beyimiz bi rahatladı. Kız takip etmeye başladı. Rahatsız olduğumu söyleyincede erkeklerih düşüncesi farklı kızlar gibi düşünmez onlar hem bunların bana bi zararı yok yazmaz etmezler takıntılı mısın manyak dedi. Bende sinirden çıkardığım bi kaç arkadaşımı geri ekleyince beni o eklediklerinle aldattın, güvenim yok artık sana bişey söyleyince acaba mı diyorum ya da sinirlenirim diye bana bişey söylemiyo mu diyorum güvenim yok sana yoruldum artık dedi bitirdi. Bugün 50 gün oluyo ayrılalı. Geçen doğum günüydü kısaca bişey yazıp kutladım geri cevap vermedim. Her yerden sildim ben ama kendisi numaramı silmemiş ve bugün fark ettim çıkardığı kızları geri eklemiş ve başka kızlar takip etmeye başlamış. Ağladığımda benimle ağlayan gözyaşımı silen bu çoçuk neden böyle yapar. Ben ağlamaktan öldüm 2 aydır neden bunun umrunda değil.

👇🙏İlişkisi biten erkekler neden böyle yapar detay aşağıda👇🙏?