Güncellemeler
+1 yıl
Bir de en rahat yükseldiğim yer tiktok o da baya uğraş sonucun da oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni onlarla kıyaslamayın😡ben fenerbahçeyle ilgili yayın yapıyorum o abuk subuk yayın yapanları ŞİDDETLE KINIYORUM!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kapanır umarım
Kanka yapma ya bir tek orada yükseldim adam gibi yayın yapıyoz
Kapatılsa iyi olur ama kapatılmaz bence sınırlamalar gelebilir
Yahu benim gibi adam akıllı yayın yapanların suçu neee
Saçma sapan şeyler yapıp para kazanıyorsunuz geçen bi anne kız yayın açmış para topluyorlardı neymiş ayın bilmem kaçında ödemeleri varmış bütün dilenciler orada toplanmış
Kardeşim ben öyle yapmıyorum genel konuşmasan daha iyi olur ben dilenmem onlar canım işte beni onlarla kıyaslaman kalbimi kırdı ben öyle biri değilim
Ben helalimle kazanmama bakarım gönlünden geçen atar zaten milleti zorla at diyemem
Senin ne yaptığını bilmiyorum yani inşallah onlar gibi değilsindir, güzel şeyler yapıyorsan ne mutlu sana
Ben fenerbahçeyle ilgili yayın yapıyorum zaten zihinsel engelli bireyim acındırma değil. Onları şiddetle kınıyorum milletin ahlakıyla oynuyolar onlara çok sıkı kısıtlama gelmeli. Ben dediğim gibi sohbet yayını yapıyorum, fıtbolla ilgili konuşuyorum bu kadar.
Kapatılmaz ama kısıtlama getirilebilir. Aynı şey Instagram, YouTube ve Netflix için de geçerli
Kapansin insallah cehalet resmen
Ya ama benim gibi adam akıllı yayın yapanların suçu ne
Tiktoku genelev çevirdiler
sormaya bizim gibi adam gibi yayın yapanlar da mağdur olacak kapandığı zaman
Ay nolur kapansın
Yahu ben adam gibi yayın yapıyom ya neden böyle diyon
Yayınını başka yerden yap tiktok kapatılsın
Başka yerden yükselemiyorum ki neden beni kötülüyosun farkındaysan bende kınıyorum onları
Tiktok çeken kimsenin primden başka hakkıyla veya düzgün video çekenine denk gelmedim ig gibi başka platformları deneyebilirsin
Ben düzgün çekiyorum bunu bil ve adam gibi yayın yapıyom
Bana suç atma
Maalesef seni bilmiyorum ama ben kullanıcı olup bi karar verecek olsam kesinlikle kapatmayı düşünürdüm
Twich nasıldır sence
Bence twich tiktoktan bi tik daha iyi
orada yükselmek çok zor yaaa