İnternet & Teknoloji WhatsApp yüklemesi neden olmuyor android den İphone'a? Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinirden öleceğim, bana yardımcı olabilecek kimse var mı WhatsApp yüklemesi neden olmuyor android den İphone'a? Cevapla Android Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Android telefonuna IOS'a taşı uygulamasını yükleyip aktardın mı yoksa hiçbir şey yapmadan nasılsa konuşmayı aktarır mı dedin? 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bunun farklı yöntemi var ilk kurarken yapman lazım 0 7 Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Yapmama rağmen yüklemedi Yorumla meraklıoğlann +1 yıl İosa taşı diye uygulama var onu kurdun mu telefona Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Evet iPhone'u kullanmadan Android'e kurdum oradan verileri aktardım, seçimler oluyor, whatsapp, kişiler ve mesajlar diye aktarımı başlattım, ancak whatsappı yüklemedi Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Telefonu sıfırla tekrar dene Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Dur ya da. Wpye gir ayarlarda iphonea taşı var ordan yapacaksın Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Her iki telefonla whtasappa giriş yapamıyorum artık. Cinnet geçireceğim. Dünden beri uğraşıyorum Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Yeni telefondan yapacaksın bu dediğimi kanka ben de yeni geçiş yaptım biliyorum Yorumla
AfraOzcn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Telefonu ilk açarken yapman gerekiyordu :/ İPhone 15 pro hayırlı olsun bu arada :D 0 1 Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Eleştir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İcloud ve androidin farklıAndroidni drive 0 3 Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Onu biliyorum bende fakat yüklemedi Yorumla Eleştir +1 yıl Normal ya Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Ayn çok normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Android telefonuna IOS'a taşı uygulamasını yükleyip aktardın mı yoksa hiçbir şey yapmadan nasılsa konuşmayı aktarır mı dedin?
Bunun farklı yöntemi var ilk kurarken yapman lazım
Yapmama rağmen yüklemedi
İosa taşı diye uygulama var onu kurdun mu telefona
Evet iPhone'u kullanmadan Android'e kurdum oradan verileri aktardım, seçimler oluyor, whatsapp, kişiler ve mesajlar diye aktarımı başlattım, ancak whatsappı yüklemedi
Telefonu sıfırla tekrar dene
Dur ya da. Wpye gir ayarlarda iphonea taşı var ordan yapacaksın
Her iki telefonla whtasappa giriş yapamıyorum artık. Cinnet geçireceğim. Dünden beri uğraşıyorum
Yeni telefondan yapacaksın bu dediğimi kanka ben de yeni geçiş yaptım biliyorum
Telefonu ilk açarken yapman gerekiyordu :/ İPhone 15 pro hayırlı olsun bu arada :D
Çok teşekkür ederim ☺️
İcloud ve androidin farklı
Androidni drive
Onu biliyorum bende fakat yüklemedi
Normal ya
Ayn çok normal