Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten abime anlatamıyorum derdimi herhalde ya diyorum böyle böyle takma diyor takma diyor ben sinirden ağlıyorum bende insanım
Ya telefonu iyi olmasına rağmen alanlar var bende 4 gb Ram 32 gb telefonla idare ediyorum millet baba parasıyla telefon alıyor bide havası atılıyor bağıra bağıra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oppo reno 5 lite kullanıyorum. 128 ve 8lik Gayette hızlı 2 sene oluyor alalı. Ben anlamıyorum sürekli telefon değiştiren insanları. Garip geliyo bide bu hayatın zorlukları arasında.
Sinirden ağlıyorum nerede adalet para biriktirmeye çalışıyorum nerede adalet var
Sakin ol ya ağlayacak bişey yok. Telefon bozulmadan değiştirmek bana tuhaf geliyo
128 gb telefonu olup da 256 gb telefon almak
128lik bir telefonun Max kullanacağı hafıza 70dir. 50 si gene boş kalır hafıza kartı taksan daha da rahatlar yani baya baya yeter 128lik
benimki de 4 5 sene oldu napalım gereksiz takıyorlar ya
Tek derdin bu olsun Nur. Üzme kendini. Okulun bitince ya da çalışmaya başlayınca alırsın
Telefonum bozulursa nolucak
Kolay bozulmaz telefonlar
Doğru haklısın 4 5 senelik telefon bizimkiler millette para çok
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum 2 senedir
yani seninki yine iyi birşeyler açıyordur
Değiştirmek istiyorum
samsung artık banal kaldı kanka git faturalı yeni satılmış telefonlardan al millet taksitle alıp nakite çeviriyor ya onlar ucuz olur
Sinirden ağlıyorum nerede adalet para biriktirmeye çalışıyorum nerede adalet var
Bütçen var mı peki ne kadar oldu telefonlar pahalı ya biriktirmek de çözüm değil
çok da takılma
Bak sende yok kıskançlığından çatlıyosun
Telefonuyla hava atan tipler kişiliksizdir nokta.
Evet sinirlenmek de haklısın
Evet Evet haklısın kesinlikle
Abim diyor takma
Tek derdin bu oldu..
maalesef
Bende bunu anlamıyorum son model telefon olunca ne oluyor bir kaç oyun fazladan yüklenir belki.. insan elindekinin kıymetini bilmeli.. eskiden ankesörlü telefon vardı ve insanlar çok daha mutluydu... şimdi her yeni çıkan model için üzülüyor insanlar ve yarışa giriyor..
Sakin ol şampiyon
Eee olsun ne olacak
Değiştirmek istiyorum
Zamanı gelince değiştirirsin
Birikmiyor mu?
35 TL birikti
Ailen yardım etmiyo mu
Ben biriktiriyorum
Kolay gelsin