Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
antivirüsü formattan sonra kurman lazım virüsü yedikten sonra yüklenmeme olabilir bence iki nedeni var birinci antivirüs programının firma markasını korumak için çünkü her anti her virüsü yakalayamaz bir nevi şanına leke sürmemek için gibi düşün kaspersky sağlamlardan biridir rus yapımıydı
ikinci mevzu virüslerin windows yükleme sistemini de bozması olabilir.
Öneri olarak en son testlere baktığımda avast zirvelerdeydi avg de aynı şekilde onu deneyebilirsin veya alman yapımı avira olabilir trend micro da olabilir ama en sağlamı format temiz sistem yüklemek çünkü virüs sisteme zarar verebiliyorda sfc/scannow ile de taratmak faydalı olur kolay gelsin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende virüs yok zaten ben gereksiz dosyaları silsin diye yüklemek istemiştim sistem de de sorun yok sağlıklı her şey defender açık sadece onu kapatsam bile olmadı
Windows 10'dan itibaren bilgisayara virüs programı kurmak, saçmalık. Windows Defender zaten bunlar kadar iyi ve bunlara para vermedikçe tam verim alamıyorsun. Defender'ı bypass edebilen çok az virüs var, onlar da yüzde bilmem kaç ihtimalli bulaşabilecek virüsler.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum da ben gereksiz dosyaları silmek için yüklemek istemiştim onda da virüs olmamasına rağmen böyle bir hata veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
antivirüsü formattan sonra kurman lazım virüsü yedikten sonra yüklenmeme olabilir bence iki nedeni var birinci antivirüs programının firma markasını korumak için çünkü her anti her virüsü yakalayamaz bir nevi şanına leke sürmemek için gibi düşün kaspersky sağlamlardan biridir rus yapımıydı
ikinci mevzu virüslerin windows yükleme sistemini de bozması olabilir.
Öneri olarak en son testlere baktığımda avast zirvelerdeydi avg de aynı şekilde onu deneyebilirsin veya alman yapımı avira olabilir trend micro da olabilir ama en sağlamı format temiz sistem yüklemek çünkü virüs sisteme zarar verebiliyorda sfc/scannow ile de taratmak faydalı olur kolay gelsin
Bende virüs yok zaten ben gereksiz dosyaları silsin diye yüklemek istemiştim sistem de de sorun yok sağlıklı her şey defender açık sadece onu kapatsam bile olmadı
Avg olabilir önceden kullanmıştım çok güzeldi ama avasti hic sevmiyorum
Ödül alan virüs temizleme programlarına güveniyorum genelde
knk avg avast bir gibi ya ben çözemedim o mevzuyu biliyor musun testlerde hep aynılar veritabanı mı aynıdır nedir bilemiyorum valla
Windows 10'dan itibaren bilgisayara virüs programı kurmak, saçmalık. Windows Defender zaten bunlar kadar iyi ve bunlara para vermedikçe tam verim alamıyorsun. Defender'ı bypass edebilen çok az virüs var, onlar da yüzde bilmem kaç ihtimalli bulaşabilecek virüsler.
Biliyorum da ben gereksiz dosyaları silmek için yüklemek istemiştim onda da virüs olmamasına rağmen böyle bir hata veriyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!