Geçen gün türknet gigafiber bağlattım ama hız telefonda bu şekilde normal mi vaad

Geçen gün türknet gigafiber bağlattım ama hız telefonda bu şekilde normal mi vaad

Gönderdiğiniz resimde bir internet hız testi sonucu gösteriliyor. İndirme hızı 318 Mbps, yükleme hızı 335 Mbps olarak görünüyor. Bu değerler genellikle çok hızlı kabul edilir. Ancak normal internet hızı konumunuza veya bağlı olduğunuz servis sağlayıcıya göre değişebilir.
Speedtest tarafından yayınlanan verilere göre, Türkiye’nin 2023 yılı Temmuz ayında sabit genişbant internet hızı ortalama 33.89 Mbps indirme ve 8.34 Mbps yükleme olarak ölçülmüştür. Bu değerler Türkiye’yi 175 ülke arasında 111. sırada yer almaktadır. En hızlı sabit genişbant sağlayıcısı ise 62.80 Mbps indirme hızı ile TurkNet olarak belirlenmiştir.
Eğer internet hızınızdan memnun değilseniz, bağlantınızı kontrol etmenizi, modeminizi yeniden başlatmanızı veya servis sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririm. Umarım bu bilgiler işinize yarar. 😊
Telefonun ne?
Resmi note 12 pro
Normal sayılır
Cevap
4Cevap
normal.
Kablosuz bağlantıda düşmesi normal bro.
Bir de kanal değiştir öyle dene
Değil çok az.. 6 bin falan lazım
Vay bee çok iyi
Bizde 25 mbps internet var o bile fena değil demekki bu bambaşka bişey.
Bende 40 kullanıyordum 5 senedir böyle bir olay var faydalanayım dedim
Türkiyede böyle bir internet ancak kurumsal firmalarda vardır belki yoktur bile. Gayet iyi.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?