İnternet & Teknoloji Tc kimlikle neler yapilabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor eski arkadasimda tcm var beni tehdit ediyor tcmle neler yapabilir? Güncellemeler+1 yıl tesekkur ederim cevaplariniz icin icim rahatladi Tc kimlikle neler yapilabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cennettedepresyonda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl kafası çalışıyosa çok şey yapabilir. burada söyleyip milletin aklına sokmayalım bunları şimdi. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl ozelden yazabilir miyim polise gitmemi gerektirexek bir durum var mj Yorumla Soran +1 yıl ya xperim yetmiyo Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl ben olsam giderdim. Yorumla Soran +1 yıl tamam tesekkur ederim ama Şu an herhangi bir faaliyette bulunmadi pokis ilgilenir mi bu tehdit olayiyka Yorumla cennettedepresyonda +1 yıl kafası çalışıyosa diyorum ya ben olsam başına iş açabilirdim Yorumla Soran +1 yıl aman abi birde senle ugrasmayayin Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kanla cevap yazdığım son soruya bak senden öncekine bir erkek böyle soru sormuş belki o kişidir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl oha tamam Yorumla kaslı_bads +1 yıl Aynen bencede o almış tc ni akahheq Yorumla Birifarkındaa +1 yıl Cidden o mudur acaba Yorumla Soran +1 yıl beni tehdit eden ksii erkek degildi ama tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl biomiyorim belki erkek hesabi acmistir Yorumla Soran +1 yıl o da KS kullaniyor cunku ve az once tehdit etti bneu Yorumla kaslı_bads +1 yıl Aferin Yorumla Soran +1 yıl ne aferin Yorumla kaslı_bads +1 yıl Tc ni nasıl verdin Yorumla Soran +1 yıl telefobundan e okuluma girmistim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sana ait bilgileri bulabilir adres telefon, ailene ait bilgiler vs 1 0 Yorumla
mysteriousserious Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 24322535354 Alın yapın 1 9 Yorumla Soran +1 yıl ya abi LAKZKWKXKKSKXKD Yorumla mysteriousserious +1 yıl Noldu gerçek yazdım 11 hanesi de doğru Yorumla Soran +1 yıl abi yapma oyle seyler Yorumla mysteriousserious +1 yıl Niye Yorumla mysteriousserious +1 yıl Hiçbir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl belki biri bir sey yapar Yorumla mysteriousserious +1 yıl Nasıl bir şey yapsın Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum Yorumla mysteriousserious +1 yıl Tamam neyse sorun yok Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hıc bır halt yapamaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kafası çalışıyosa çok şey yapabilir. burada söyleyip milletin aklına sokmayalım bunları şimdi.
ozelden yazabilir miyim polise gitmemi gerektirexek bir durum var mj
ya xperim yetmiyo
ben olsam giderdim.
tamam tesekkur ederim ama Şu an herhangi bir faaliyette bulunmadi pokis ilgilenir mi bu tehdit olayiyka
kafası çalışıyosa diyorum ya ben olsam başına iş açabilirdim
aman abi birde senle ugrasmayayin
Kanla cevap yazdığım son soruya bak senden öncekine bir erkek böyle soru sormuş belki o kişidir
oha tamam
Aynen bencede o almış tc ni akahheq
Cidden o mudur acaba
beni tehdit eden ksii erkek degildi ama tesekkur ederim
biomiyorim belki erkek hesabi acmistir
o da KS kullaniyor cunku ve az once tehdit etti bneu
Aferin
ne aferin
Tc ni nasıl verdin
telefobundan e okuluma girmistim
sana ait bilgileri bulabilir adres telefon, ailene ait bilgiler vs
24322535354 Alın yapın