İnternet & Teknoloji Az takilcili hesap fake mi zannedilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 5 tane takipçim var sadece...İstek atan yom istek atsamda geri takip yapan yok. Az takilcili hesap fake mi zannedilir? Cevapla Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Benim de çok değil takipçi sayısı ama isteyerek öyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim daha önceden cok takipçim vardi eski hesabimda.Yeni açtım ne istek atan oluyor nede isteği kabul edip geri takip yapan oluyor Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gerek de yok bence Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl 10 tane takip ettiğim var beni takip eden hiç yok.. sadece video izliyorum ne yazan var ne arkadaşım var öyle süs diye duruyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Eski hesabim da dolu takip isteği atan olurdu...Simdi kimse istek atmiyor yeni açtım bir gariplik var. Yorumla Soran +1 yıl Takip isteği atsam da geri takip eden olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmasaydın bakabilirdin mesaj yolu ile atardım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım istersen Yorumla Soran +1 yıl Evet cikabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim de çok değil takipçi sayısı ama isteyerek öyle
Benim daha önceden cok takipçim vardi eski hesabimda.
Yeni açtım ne istek atan oluyor nede isteği kabul edip geri takip yapan oluyor
Gerek de yok bence
10 tane takip ettiğim var beni takip eden hiç yok.. sadece video izliyorum ne yazan var ne arkadaşım var öyle süs diye duruyor..
Niye bu kadar önemli?
Evett
Evet
Neden ki
Eski hesabim da dolu takip isteği atan olurdu...
Simdi kimse istek atmiyor yeni açtım bir gariplik var.
Takip isteği atsam da geri takip eden olmuyor
Bakabilir miyim
Gizli olmasaydın bakabilirdin mesaj yolu ile atardım.
Çıkayım istersen
Evet cikabilirsin
Çıktım