Bir süredir konuştuğum hoşlandığım biri var ama daha yeni 10000 tane kız takip ettiğini gördüm, hesabında 1 tane erkek yok. Sizce bu çocuktan olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir süredir konuştuğum hoşlandığım biri var ama daha yeni 10000 tane kız takip ettiğini gördüm, hesabında 1 tane erkek yok. Sizce bu çocuktan olur mu?
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar sosyal medyada çok sayıda kişiyi takip etmenin normal olduğunu düşünebilir, bazıları ise bunu saygısızlık veya ilgisizlik olarak algılayabilir. Bu yüzden, hoşlandığınız kişiyle bu konuyu açıkça konuşmanızı tavsiye ederim. Onun neden bu kadar çok kızı takip ettiğini, sizinle olan ilişkisine nasıl baktığını ve sizin bu durumdan nasıl rahatsız olduğunuzu anlatın. Belki de onun için önemsiz bir şeydir ve sizi mutlu etmek için takip ettiği kişi sayısını azaltabilir. Ya da belki de sizinle aynı şeyleri hissetmediğini veya farklı beklentileri olduğunu söyleyebilir. Her iki durumda da, onunla dürüstçe konuşmak, size daha fazla netlik ve huzur sağlayacaktır.
Cevap
24Cevap
Hayır olmaz
Kızlar eğer yabancı ve ünlü ise olur ama ünlü değil ise asla olmaz
olmaz düzgün aile adamı olmaz. yollu erkekler bunlar bacım. p
Hayır olmaz. Aklın varsa o kişiden uzak durursun. Ayrıca nereye kusabilirim? Bu tarz erkekler bana aşırı itici ve ciddiyetsiz geliyor da
Niye olmasın nasibini arıyor sen olmasan bir başkası olur diye
ne olacak onu anlamıyorum, cümle anlamı düşük
Hayır olmaz.🫠
Hayır olmaz Allah bilir kızla konuşuyordur
Olmaz gibi geldi bana. Güven vermez.
Bunu gerçekten sorduğuna göre :D :D
Nefsine hakim biriyse olur
Aldatmaz ya dimi hepsi bacısı, i
Olması için sebep söyle
senden olursa ondan da olur
Olmaz
Öyle birinden olmaz