Yayinlarimi 200 kusur kisi izliyor ama cok az yorum yaziyorlar ya da hediye de asiri az geliyor. Diger yayincilarin izlenmesi 50 100 falan ama hediyeleri yuksek chatlerinde surekli dolu
Güncellemeler
+1 yıl
Ve de * yazdiklari yorumlar cok guzelsin selam vs bundan oteye gitmiyor
Sizce bir canli yayincinin yayini yuksekse ama fazla hediye gelmiyorsa ve sohbet eden olmuyorsa bu ne anlama gelir?
Aslinda bir cok kisi cok iyi birine benziyorsin diyo. Ne bileyim ben cok da kibar biriyim herkese iyi davraniyorum. Sevmekle alakali oldugunu sanmiyorum birde cadoloz yayincilara bile hediye atiyorlar
Cizgimi bozmam ama çok sıkılıyorum ne yapmaliyim sence biraz daha duzeltmek icin bu durumu? Birde bi sebebi olmali bence yani neden 200 kisi bombos bir yayini izler hergun ( onlsr konusmayincs bende konusmuyorum haliyle)
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sizce bir canli yayincinin yayini yuksekse ama fazla hediye gelmiyorsa ve sohbet eden olmuyorsa bu ne anlama gelir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sabit kitlenyapman lazim birazda dekolte ver bide hediye iste
Sabit gelenler de cok var ama yazmiyorlar
Orpsu seviyorlar ondan sana hediye atmıyorlar
O zaman niye izliyorlar beni :(
Umutlaniyorum yayin o kadar yukselince 😂
O luk yapanlarin bile yayini o kadar yuksek degil
😁😁 sohbetin hoş demek ki ya da fiziğin ve yüzün güzeldir o yüzden izliyorda olabilirler 😁😁
Sabit izleyicin zamanla oturur sabret
İzleyicim cok var ama yazan yok ve de hediye atan
Benim takipcim de diger yayincilara gore fazla ama beni izleyenler sadece izliyor konusmadan hediye atmadan bos boş bakiyorlar
Belirli bir kitlen oluşmamıştır chatteki insanlar zamanla birbirini tanıdıkça daha güzel olur
Baskasi olsa bu kadar izleyiciyle koseyi donmustu😂
Hediye niye atmiyorlar en azindan hem benimle de konusabilirler sonucta
Hediye atması için seni sevmeleri lazım
Nasil sevdirebilirim ki kendimi?
Aslinda bir cok kisi cok iyi birine benziyorsin diyo. Ne bileyim ben cok da kibar biriyim herkese iyi davraniyorum. Sevmekle alakali oldugunu sanmiyorum birde cadoloz yayincilara bile hediye atiyorlar
Onlari asagilayan ezikleyenlere
Çizgini bozma sakin hediye almak için saçma şeyler yapma aynı cizgunde devam et zamana birak
Yayınını izleyip öyle yorum yapmak lazım çokta bişey diyemiyorum
Cizgimi bozmam ama çok sıkılıyorum ne yapmaliyim sence biraz daha duzeltmek icin bu durumu? Birde bi sebebi olmali bence yani neden 200 kisi bombos bir yayini izler hergun ( onlsr konusmayincs bende konusmuyorum haliyle)
Oylece ekrana bakiyorum diger yayincilar sohbet ediyor sov yapiyor ama onlar benim yayinimda bos bos durmayi tercih ediyorlsr
Bana cok tuhaf geliyor
Konu bulmalısın sürekli biseylerlerdem bahsetmelisin
7/8 saat yayin yapiyorum ne konusabilirim ki o kadar sure?
Belki çok güzelsin fiziğin iyi bakıp izliyorlar
Nerden bulabilirim onlar sadece selam yazarken ben nasil konuyu baslatabilirim hic bilmiyorum
Bazen sorular da soruyorum aslinda hic cevap vermiyorlar cok uzuluyorum😂
Yayın konun ne ne için açıyorsun
Sohbet ama yazan olmayinca ne konusayim ki kendi kendime
Bisey soruyorum cevap yok
Yetişmiyor böyle