Eski kız arkadaşımla ayrıldıkmistil karşılıklı olarak engellemiştik birbirimizi instagramdan uzun zamandır öyle kaldı 6 aydır ikimizde başka sevgili yapmıştık ikimizde ayrildik😅 yolda görünce gülümsüyordu bana ben engeli kaldırdım yedek hesap açtım ayni numaradan onun profil gözüküyor yedek hesaptan ama kendi hesabımdan çıkmıyor sizce engeli kaldırmış midir yoksa instagramda karşılıklı engelleyince böyle mi oluyor vede sorun mu var benim telde anlamadım biliyorsunuz instagram ip adresine de bakıyor mesela yedek hesabımdan istek atabilirim ona ana hesabımdan gözükmüyor yardımcı olursanız memnun olurum arkadaslar 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Bilen arkadaşlar yazsin sadece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayir
Emin misin?
Yedek hesabımda çıkıyor instagramda ilgili bir sorun sanirim
Abicim slk degilsin dimi wp le ayni iste
Ya arkadaşım instagramdan engellenince yedek hesaplar dahil hersey engelleniyorsun yeni hesap açsanda veya aynı telefondan ip adresinden başka kişinin hesabından girsende bunu biliyorsun değilmi sorun şu aynı numaradan açtığım iki hesap birinde gözükmüyor anlatabildim mi? Bilip bilmeden yazıyorsunuz herseye!!
Ulan mkkkkkkk butun hesaplardan engeleniyorsun diye bir sey yok 2 secenel var bu kisinin hesabini engelle, bu kisinin actigi tum hesaplari engelle var. Ana hesabini engellemis mk
Ya ya diyorum ki önceden yedek hesap açtığımda bile çıkmıyordu bulamıyordum şimdi yedek hesabımda gözüküyor ya anladınmi o kafanız aldı mi
Of sus cocuk
Diger hesapta gozukmuyor
Hayır abi
Instaframa şöyle özellik geldi biri sizii engellediğinde yeni olusturabilecegin hesapları da englleyiyor aynı telefondan farklı hesaba girincede ama sorun şu mevcut hesabımdan göremiyorum profilini yedek hesabımda çıkıyor acaba engelli miyim yoksa kaldırmış mi anlamadim