İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı.
Göl hariç (belki göl de olur bilemiyorum) 2-3 sene içinde neredeyse böyle bir hayatım başlayabilir. Ama hayattan bağı kopmuş bir şekilde yaşamak şu zamanda aile hayatı da yaşayacaksak zor. Tek olsak belki denenir
Ben dururum da kızlar durduramaz çünkü onları selfie çekmeyi çok seviyorlar bakar mısınız Göl manzarasını diye resim çekmeler var ya işte bugün balkondayım bugün Çatıdayım bugün şuradayım bugün buradayım görgüsüz karlar
İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Eğer eşim ya da sevgilim varsa tabi ki de sonsuza kadar bile yaşarım.. :) ama eğer yalnız kalacaksam mümkün değil çünkü şu an bana iyi gelen tek şey bilggisasyar veya teknolojik cihazlar
İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
valla daha mutlu olurum, eskiden insanlar böyle yaşarmış. sosyal izole olmuş gibi de hissetmezlermis. herkes birbirine mektup gonderiyordu. insanlar birbirini fazla görmediği içi bikmiyorlardi. belki de o yüzden arkadaşlıklar dostluklar uzun sürüyordu..
aynen arkadaşının hergun görünce bir pot kiriyorsun ya da onun bir falsosunu görüyorsun. eskiden 40 yılda bir görüyormuşsun, özlediğin için mutlu oluyormussun. Geri kalan zamanlarda da mektuplasiyormussun..