İnternet & Teknoloji Ad soyad vermeden kimseyi basima bela almadan arkadas uygulamasi var mi , sadece sohbet, 38-45 yas araligi icin? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kardeslerim burnundan hormon solumayanlarin oldugu, bir uygulama varsa, orta yas ustu icin. Ad soyad vermeden kimseyi basima bela almadan arkadas uygulamasi var mi , sadece sohbet, 38-45 yas araligi icin? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burası o konuda gayet iyi bir yer.Burdan bulabilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl buradakiler hormon soluyor cogu... Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl Sen kaç yaşındasın abla? Bulalım sana birini Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı. Var buradan sohbet edebiliriz istersen veya teşegram istermisin 0 5 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Denemek istermisin? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Tamam orta yaş üstümüz bizde Yorumla Soran +1 yıl hayir freddycim. korkmak istemiyorum Yorumla Sitemkarım +1 yıl Gerçekten korkulacak biri değilim 😉 Yorumla Sitemkarım +1 yıl 🙏 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yok illa bela olucaz 🤨 Yok öyle bedava dinlemek... Ahshsjsjs 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benle edebilirsin :) aklıma fena şeyler düşündüğün geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yaş aralığı seçemezsin ama uygulama çok, ne üzerine bi’ iletişim istiyorsun ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Iste burdayim gecelim sende benim başıma bela olma arkadaş dost olalım 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 610 cevap paylaştı. Senin yaş kaç ve ne tür arkadaşlık beklentin? 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 642 cevap paylaştı. C2 uygulamasına bak teyzecim 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Ben iştee o kiişi 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Yardımcı olayım? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Burası o konuda gayet iyi bir yer.
Burdan bulabilirsin.
buradakiler hormon soluyor cogu...
Sen kaç yaşındasın abla? Bulalım sana birini
Var buradan sohbet edebiliriz istersen veya teşegram istermisin
Denemek istermisin?
Tamam orta yaş üstümüz bizde
hayir freddycim. korkmak istemiyorum
Gerçekten korkulacak biri değilim 😉
🙏
Yok illa bela olucaz 🤨 Yok öyle bedava dinlemek... Ahshsjsjs
Benle edebilirsin :) aklıma fena şeyler düşündüğün geliyor
Yaş aralığı seçemezsin ama uygulama çok, ne üzerine bi’ iletişim istiyorsun ki?
Iste burdayim gecelim sende benim başıma bela olma arkadaş dost olalım
Kimse böyle bir iletişim kurmaz
Burasi mesela mimin ne oldugu belli degil
Senin yaş kaç ve ne tür arkadaşlık beklentin?
Daha küçük olmuyor mu
Sıkıntı hep öyle şeyler ya
burada da ad soyad yok konusuluyor
C2 uygulamasına bak teyzecim
Var evet
Var evet
c2 var tam senlik
Burdan sohbet et özelmi olsun istiyorsun
Ben iştee o kiişi
Yardımcı olayım?
Bir sürü var.
Telegram var