İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı.
Şu görüldü son görülme tarzı o şeylere o kadar kafayı takıyorsunuz ki bence en iyisini yapmış. Siz takıntı haline getirdikçe Yaşadığınız hastalık derinleşiyor.
Madem güvenmiyorsun neden numarasını tutuyorsun zaten çocuk istese yazar yazmıyorsa da dediğim gibi gururuna yediremiyor peşinden sürünmeyecegine emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu görüldü son görülme tarzı o şeylere o kadar kafayı takıyorsunuz ki bence en iyisini yapmış.
Siz takıntı haline getirdikçe Yaşadığınız hastalık derinleşiyor.
Kafasına göre girip çıktığı için
Senin mesaj yazmanı bekliyor olabilir
Kavga ettik ama ayrıldık
Ml ml konuştu
Ne olursa olsun sonuçta numaranı silmemiş isteseydi silerdi
Hatasının farkına varmıştır senin ona yazman için herşeyi yapar
Yazmadı beyfendi
gururuna yedirmiyordur sen yaz
Hayır yazman güvenmiyorum artık
Sürünsün peşimde
Kaç yaşındasın?
24
Madem güvenmiyorsun neden numarasını tutuyorsun zaten çocuk istese yazar yazmıyorsa da dediğim gibi gururuna yediremiyor peşinden sürünmeyecegine emin ol
Herkes biryere kadar peşinde koşar zaten peşinde koşmak istese şimdiye kaç kere yazmıştı
Yazmadı yazmasın umursamıyorum
O pişman olsun
Umursamıyorum demekle kendini kandırma sende umursuyorsun belliki sen ondan adım atmasını bekliyorsun o senden biryere varamazsınız böyle yaparak
Yok istemiyorum ne hali varsa görsün
Madem istemiyorsun yapabileceğin en güzel şey numarasını silmek olur yazarsa kendisine yazmazsa ikiniz içinde iyi olur
İlk defa birisine bu kadar bir şey atmak için çaba sarf ediyorum ya ne inatçıymışsın sende😂😂
Ama bak o karaktersizlik yaptı ben bunu nasıl göz ardı ediyim
Bak güzeller güzeli prenses yaptığı karaktersizligi göz ardı etmek istemiyorsun tamam haklısın doğrusun sil hayatından gitsin
Sadece duruyor
Demekki sende bunu kabulleniyorsun
O da silmedi ama
Yani sana mesaj atıp tekrar birlikte olmak istese bile yine aynı şeyleri yapar buna emin ol
Gitsin evlensin
Yaptığı yüzsüzlügü oda göz ardı ediyor
Neyi yapat
Yazmadı ama
Sen böyle yaparsan ikinizde evde kalırsınız😂
Bizim ilişiki imkansız
Yıllar önce kardeşim e teklif etmiş okulda ama tabi biz tanışmıyorduk
Birlikte yken öğrendik
İlişkiniz imkansızsa olmayacaksa neden uğraşıyorsun
Amacın ne
Sadece duruyor bişey yapmiyorum
Yıllar önce kardeşine teklif eden bi insanla sevigili oluyorsun ayrılıyorsun daha ne bekliyorsun
Sen nerde yaşıyorsun?
Hiçbişey iyi akşamlar
İstesen ekle öyle konuşalım?