Birtane kiz ve sevgilisi arabada işte kizda güzeldi siyah kilotlu çorap giyinmiş neyse video az baktik sonra geçtim eşimde bir şey diyordu kiz video da anlaşilmiyordu pek ne dedi diye sordu bende cevapladim ama sormadan triplendim ne alaka niye soruyor ne dedi diye ona ne diye sizce abartiyormuyum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin gibi tipler yüzünden manitam yok rahatım yemin ederim
Tamamda belki bacaklara odaklandi o yüzden anlamadi ne deşiğini Allah Allah
Nabacan anasını satayım bacağına baksa nolur ayağına baksa nolur kısa bir video ha sen yokken durmadan böyle şeyler izlerse o zaman sen haklısın
Yok telefonu bile tok izlemez böyle şeyler açmaz yani
Ne kasıyon o zaman saçma sapan triplere giriyon
Ne bilim işte orada yazi bile vardi konuştuklarında ne diyorlar diye demekki kizin bacaklara odaklandi belki birde dikkatini çekti demekki ki ne dedi diye sordu ya da abartimi benimkisi
Hala ya o adam senden kurtulsun valla kafası rahat eder
Ama sende erkeksin ya birtane daha video vardi orada kiz cirkindi geç ya geç dedi mesela
Arkadaşım adamı tanıyor muyum ben nereden bileyim aklından ne geçti ama kıza bakması neyi değiştirir senle iyi mi iyi tamam bitti
Senin kafan mi guzel, bir sey mi ictin? Anlamamis olamaz mi yani, sirf kiz diye ne bicim pis kiskanc insanlar oldunuz gittiniz siz kizlar yaa.
Evet ya çok kiskancim napim demekki dikkatini çekti sordu diyw düşünüyorum
Mesela birtane de cirkin vardi eşim direk gez ya geç dedi 😂
Olmaz yani boyle insani yorar, sik bogaz yapmayin insanlari. Insanoglu kus gibidir, fazla sikarsan bogarsin oldurursun, cok gevsek birakirsan kacar ucar gider o yuzden o ayari iyi tutmak lazim ne fazla ne de gevsek, tadinda hani..
Sence abartiyorumuyum yani şu an
Üstüne düşmiyimi daha
yok abartma bence. Zaten kendi yapisinda huyunda karakterinde varsa boyle capkinlik bunu sen onu kisitladigin icin engel olmak istermisin gercekten, her firsatta da engelleyemeyecegine gore sen olmadigin da napicaksin ya da o napicak bide boyle dusun yani. Her an her zaman sen olamazsin o yuzden bu tip seyler kisitlayarak olacak isler degil, kisilik karakter meselesi.
Abartmıyorsun haklısın bundan sonra daha dikkatli ol maalesef aldatılmayan yok bu devirde
Yani eşim tek ne dedi diye sorsu
Sordu
Kiz bir şey diyordu anlaşilmiyordu
Bacım o zaman dinlemeyi öğrensin elalemin kızının bacaklarına bakmayı değil. Bacak görmek istiyorsa sen ne güne duruyorsun ve öyle video geldiğinde eğlencesine bile olsa bakmaması lazım da neyse
Aşkim eşim bakmadi telefon bile kullanmaz ben eşime dedim ki gel beraber az insafa video bakalim benim elimdeydi telefon ben baktim eşimde benle birlikte sonra bende pek anlamadim kizin dediğini sonra geçtim video yu eşimde tam o sirada ne dedi diye sordu
Abla o zaman ne diye abartıyorsun ben anlamadım yani konu ne kızın bacakları mı kocanın anlamamazlığı mı hadi kız ne dedi diye sordu da kızı dinlememiş mi nefedeymiş aklı hayır anlamıyorum sizin gibi embesiller bile eş buluyor da millet niye sap geziyor
Yani kiz oturuyordu aşko yan koltukta da sevgilisi oturuyordu ama belliydi bacaklari siyah inde çorap gitiyinmişri ben hiç düşünmedim eşimin bacaklara baktiğini yani bende anlamadim ne dediğini kizin ben bile bacaklara odaklanmiştim acaba o yüzden mi duymadi eşim
Şöyle örnek veriyim aşko o zaman tramvaya bi kız bindi normal şory etek giymiş not okuyordu sınavı vardı belli kızın bacaklarına ağzı emzikli bebe bile baktı hatta ilk ben bindiğimde çantasını çekmeyen çocuk bile kıza yer vermek için çantasını falan aldı yani erkekler sevmez sadece yatak düşünür ve kızın bacaklarına baktığından dolayı da dinlememiştir
Ola bilir vay terbiyesiz
Trip yapim yani kavga edebiliriz demek
Trip yerine akıllıca zamanı bekle laf sok tatlım trip biraz ergence olur
Ne diye bilirim mesela
Açık mısın bilmiyorum ama kombinine etek çorap koy ve de ki ayy bu çorabı giycem ama bu sefer de bacağıma bakacaklar diye lafımı dinlemezler de ya da bunun gibi bir şeyi söyle ama 1 hafta falan beklemen lazım sonra lafını sokarsın
Bütün erkeklerin dikkatini çeker siyah çorap
Bende giyorum da, ama işte niye soruyor abi Allah Allah ne dediyse dedi orada sanane öyle dilmi abartiyormuyum bilemedim haha
Demekki dikkatini çekmiş peki kız senden güzel miydi
Bilmem bende güzelim yani onunda kendine özel güzelliği vardi
Vallahi benim boyun posun her yerim yerimde mütahitlik yapıyorum ayrıca ama bu tür güzel ince çorap giyen kızlar her zaman zaafım var
O bence sen de sık sık siyah çoraplar giy
Şimdi şöyle ben eşime dedim gel videolar bakalim sonra benim elimdeydi telefon baktik ama kızın dedikleri anlaşilmiyordu ama işte güzeldi neyse bende geçtim video yı tam o anda eşim ne dedi diye sordu tek
Trip yapmakta haklımıyım sende
Ya burada bence sorması mesele değil bakması mesele Kaç yıllık evlisiniz ki
Benim elimde ama telefon ben geçiyordum videolari ben durdurdum o video ya işte bakmak için eşimde tek yanımdaydi benle birlikte bakiyordu
Bakma konusunda suçu yok ben actim çünkü
Eşini doyuruyor musun
Evet fazlasiyla
Eşine yazik
Niye be
Belki kiz dikkatini çekti ya da bacaklara odaklandi o yüzden anlamadi ne dediğini
Aşırı kıskançlık
Tamamda prensip meselesi belki bacaklara odaklandi olamazmi orada yazı bile yaziyprsu okuya bilirdi