İnternet & Teknoloji Vatan bilgisayarda çalışanlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mülakatta ne soruyorlar deneyimi olan cevaplarsa sevinirim🙏🙏 Güncellemeler+1 yıl Çalışma saatleri ve günleri maaş? Vatan bilgisayarda çalışanlar? Cevapla Bilgisayar Soruları Mülakat Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilgisayara ilgiliMisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazılım bilgim var donanım yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi sehirden girecegin de önemli 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep büyük bir AVMde ama acilali 3 ay olmuş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum orayi ama sartlar cok zor ne mezunusun Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayar programcılığı mezunuyum ama yazılım bilgim var donanımsal bilgim yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni bölümden mezunuz hangi üniversitede okudun Yorumla Soran +1 yıl Nevşehir sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adana cukurova Yorumla Soran +1 yıl Aa iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakiniz baya 👍👋 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle başka bir bilgin var mı komuyla ilgili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sartlari zor ve maaslar sıkıntılı bu konuyu konusup gir Yorumla Soran +1 yıl Önce beni test edecekler. Begenirlerse konuşulacak onlar Yorumla Soran +1 yıl Sence ne sorarlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Donanimla ilgili sorarlar bolca Yorumla Soran +1 yıl Tüh ya fazla da bilgim yok son gece bir bakayım ram sdd falan 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak 👍 basarilar dilerim Yorumla
elifnypho Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cok ayaktalar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Problem değil o. Başka bir bilgin var mı? Yorumla elifnypho +1 yıl Prim biliyorum birde dinlenme odaları tek diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Dinlenme odaları derken nasıl kız. Bir de tatil var mı acaba Yorumla elifnypho +1 yıl Detaylı konusuruz sen mutlakata mı gidicen tkop ed konusuruz Yorumla Soran +1 yıl Sen çalıştın mi daha önce. Mülakatta sorulacak soruları merak ediyorum Yorumla elifnypho +1 yıl Konusuruz detaylı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilgisayara ilgili
Misin
Yazılım bilgim var donanım yok
Hangi sehirden girecegin de önemli
Gaziantep büyük bir AVMde ama acilali 3 ay olmuş.
Bilmiyorum orayi ama sartlar cok zor ne mezunusun
Bilgisayar programcılığı mezunuyum ama yazılım bilgim var donanımsal bilgim yok.
Ayni bölümden mezunuz hangi üniversitede okudun
Nevşehir sen
Adana cukurova
Aa iyi
Yakiniz baya 👍👋
Evet öyle başka bir bilgin var mı komuyla ilgili
Sartlari zor ve maaslar sıkıntılı bu konuyu konusup gir
Önce beni test edecekler. Begenirlerse konuşulacak onlar
Sence ne sorarlar
Donanimla ilgili sorarlar bolca
Tüh ya fazla da bilgim yok son gece bir bakayım ram sdd falan 😃
Bak 👍 basarilar dilerim
Cok ayaktalar
Problem değil o. Başka bir bilgin var mı?
Prim biliyorum birde dinlenme odaları tek diye biliyorum
Dinlenme odaları derken nasıl kız. Bir de tatil var mı acaba
Detaylı konusuruz sen mutlakata mı gidicen tkop ed konusuruz
Sen çalıştın mi daha önce. Mülakatta sorulacak soruları merak ediyorum
Konusuruz detaylı