İnternet & Teknoloji Kullandığınız son 3 emoji 2023 yılınızı özetlese senin yılını hangi emojiler anlatırdı? Nezamanbe Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım bu yıl nasılmış? 💖😅🥳 benim bunlar yine sevgi doluymuşum dksdh Kullandığınız son 3 emoji 2023 yılınızı özetlese senin yılını hangi emojiler anlatırdı? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bunları kullandım en son. :D ✨🥂 0 0 Yorumla
kerem_ince Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 😂😸🥺. Yılın çoğunluğu mutsuz olarak geçti ama yinede umudumu kesmiyorum belki bir şeyler başarırım diye 0 4 Yorumla Nezamanbe +1 yıl fakirin bi umudu var zaten benimde öyle umut umut bakalım nereye kadar Yorumla kerem_ince +1 yıl Hahahah ben o kadar da fakir değilim de yalnızlık yok etti bizi Yorumla Nezamanbe +1 yıl hayır fakirsin cmslkd Yorumla kerem_ince +1 yıl Dalga geçmeyelim lütfen bak kalbim kırıldı su an 😸😸 Yorumla
şüşübalımm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ✨🤍🌸 ya hayır yalan vallahi böyle degildi 1 1 Yorumla Nezamanbe +1 yıl sonlara doğru düzelmiş galiba benimde öyle oldu ksj Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. 🫡👍❤️ 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. 🇦🇿🥰😊 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. 😘😂🫠bunlarmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunları kullandım en son. :D ✨🥂
Yatay 😇🤗😅 görseldeki gibi dikey 😅💐☺️ bu şekilmiş
😂😸🥺. Yılın çoğunluğu mutsuz olarak geçti ama yinede umudumu kesmiyorum belki bir şeyler başarırım diye
fakirin bi umudu var zaten benimde öyle umut umut bakalım nereye kadar
Hahahah ben o kadar da fakir değilim de yalnızlık yok etti bizi
hayır fakirsin cmslkd
Dalga geçmeyelim lütfen bak kalbim kırıldı su an 😸😸
✨🤍🌸 ya hayır yalan vallahi böyle degildi
sonlara doğru düzelmiş galiba benimde öyle oldu ksj
😂😅😊 son üç emojim bunlar
😂😘☺️ bunlarr
🙄😂😃 bunlar
👌🥺🙄
🫡👍❤️
😃🌸👍🏻