İnternert üzerinden kitap okuyor musunuz hiç? Mesela kitap okurken gözler çok çabuk yorulduğu için insanın hemen uykusu geliyor ama internet üzerinden okurken radyasyon uykuyu kaçırdığı için daha fazla sayfa kitap okuyabiliyoruz fakat gözler daha çok zarar görüyor o da ayrı bir sorun tabi. Bunun önüne geçebilmek için de göz koruyucu ekran filtresi öneriyorum. Bazı insanlar illa sayfayı elimle çevirmem lazım yoksa internet üzerinden hiç keyif almıyorum diyor. Bazıları ise tablet veya telefon üzerinden ekran daha geniş yer kapladığı için tek ekranda daha fazla kelime yer aldığından daha hızlı okuyup bitiriyorum kitabı diyorlar. Siz hangi kategoridesiniz?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakinda baslar dostum..
E-kitaplar çok yaygınlaştı
Bana da öyle geliyor. Hocalar bile kitaplar pahalı diye artık PDF olarak satmaya başladı KPSS kitaplarını
Kindle ' lar aldı başını gitti.. ben dahi düşünüyorum :)
Aslında kpss için mantıklı tek sayfada daha fazla soru daha kısa sürede çözülür diye düşünüyorum
Tavsiye ederim :)
Pdf okuyorum ama kitabı ele alıp öyle okumak daha güzel
kitap dedigin bana gore pdf okunmaz. Tabi ben bazı kitapları pdf okumustum ama kitaba dokunmak sayfalarini karistirmak bence daha guzel.
Bilmem benim hemen uykum geliyor kitap okurken. PDF daha mantıklı geliyor bana
ben sevmiyorum öyle kitabın kokusunu almam lazım sayfalarına dokunmam lazım
Olabilir ama pdf de bir yere kadar. Ama kitabın kokusunu, verdiği huzuru internetten okuyarak alamaz kimse
Ne kokuymuş bu arkadaş 😀Kitap kokusunu parfüm yapıp satasım geldi,😀
Planlarım arasında
Öyle zevk-i olmaz. Ben gazete okumayı seviyorum. Elimle dokunmalıyım
Gazete okuyan kaldı mış demek ki. İnternette bütün gazeteler var zaten şu an eskisi gibi satılmıyor gazeteler
E kitap sevmem, kitaba dokunacaksın kokusu gelecek
Bilmem benim hemen uykum geliyor kitap okurken. PDF daha mantıklı geliyor bana
Ders kitapları öyle olabilir
Çoğu öyle oldu bile. Hocalar, kitaplar pahalı satılıyor kimse almıyor diye artık PDF olarak satmaya başladı KPSS kitaplarını
Çoğunluğu artık sanala taşındı zaten..