Redmi note 10 pro kullanıyordum güzel cihazdı onu kardeşime verdim Samsung A52 kullanıyorum harika resimler çekiyor ama video da o kadar başarılı değil redmi videoda güzeldi kamerada A52 daha iyi ama A52 de bazen ufak donmalar oluyor redmi de donma yoktu
Yo tercih meselesi değil bence kendi kendine saldırıya geçmişsin. Parası olan alıyor mesela bende 2 telefon var biri Huawei biri iPhone. Durumum iyi olmasa birini satardım
😂😂😂 Saldiri mi? 😂😂😂 niye parasi olan herkes telefona mi harcayacak belki infak etmeyi musrifligi sevmiyor. Ayrica herkes Ios herkes sevmiyor Android kullannda var Samsung olarak asiri sacma dusunuyorsnz.
Allah parayi bi telefona 50.000 tl verin diye vermiyor telefon alip millete gosteris yapiyorsan apple diye ayna pozu vererek hayat geciriyorsaniz ona yazik. Malin mulkun asil sahibi Allah ya onu demek istiyorum ben banane ne kullaniyorsan kullan aldigin nefesin sahibi sen degilsin senin altinda Lamburghini olsa kac yazar benim beyin sistemi boyle calisiyor sizi bilemiyorm👍
Denizde olsanizda abdest alirken israf etmeyin diye bir hadis varya ha ordan yola cikablrsn musrifligin ne demek oldgna dair bilgin az belliki cok sorun yasariz.
😂😂Benim beynimde nasıl çalışıyor biliyor musun param var ve hayatta kalıcı değilim o yüzden istedim gibi harcıyorum istediğim kadar imkanım var. Ben bunu şans olarak görüyorum telefonumu 50 bine aldım yurt dışıdan 20bine de kaydettim. Ve çok mutluyum. Allah parayı istediğimiz gibi harcayalım diye veriyor ve para babamın alın teriyle babam bizi rahat yaşatmak için çalışıyor ve ailecek çok mutluyuz istediğini düşün.
Aynen iste hayatta kalicii degilsin o yuzden Allah sana zenginligi infak et diye veriyor belkide asagilik komleksin vardir bilmiyorm. Neyse saglicakla markayla yucelmyorum imanimi nasil kullandgmla varim herseyin sahibi Allah ben bir hiçim islam boyle bir sey hadi selametle.
vay be eski telefonum güzeldi bataryası öldü değiştirip biraz daha kullandıktan sonra ömrünü tamamladı ıphone x in androidi gibiydi ben "ghost touch" denen ekranın kendi kendine tıklaması sorunu yaşardım zamanında sende de var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Huawei
Redmi note 10 pro kullanıyordum güzel cihazdı onu kardeşime verdim Samsung A52 kullanıyorum harika resimler çekiyor ama video da o kadar başarılı değil redmi videoda güzeldi kamerada A52 daha iyi ama A52 de bazen ufak donmalar oluyor redmi de donma yoktu
Samsung a51 3 yıldır sorunsuz 2 kere cami kırıldı değiştirdim hala sorunsuz amoled ekran çok iyi exinos islemcisi de iyi ara yüzü de güzel
Redmi 10 çok kütü telefon her an kırabilim günül ister türkiye ayfun gibi telefun üretseydi aklımız uçkurumuza çalışıyor
Omix X600 aldım da tamirde şu an
General mobile GM22 - iPhone 7 plus
İki telefonmu kullanıyon?
Evet
Birisi yedek
İphone 11 pro
İyiymiş
Önceden iPhone idi lakin şu sıralar Samsung.
Çok pahalı ipone
iphone 14 pro
Redmi 11 pro memnunum
Samsung s21 2021de aldım sorunsuz 👊
samsung galaxy a23
Samsung note 8 sjsj
İPhone 14 promax
Zengin fakir belli olsun
Kimin bakkala o kadar borcu varmış
Benim neden haberim yok 😂benim borcum falan yok 😂babamın kartıyla heryerde alışveriş yapıyorum
Hayatım boyunca borç yapmadım hiçbiryere bu nası iftira 😂
Zenginsin dedim ben ama
Tamamda yazan kız neyin kafasını yaşıyor bu nasıl iftira çok saçma ve komik
Iphone kullanmayanlar fakir mi oluyomus cok sey anlatirdm da neyse. Sizin gonlunuz sagolsun👩🏼💻
Zengin gorunmeye calisanlarin
😂İPhone kullandığım için taşlanıyorum zoruna gittiyse git yazanla kavga et beni taşlamaya çalışma ben sana öyle bişey demedim
Sana diyen olmadi komikse gul hayatim
Zoruma gitmiyor iphone kullandim ben yazan vatandasin bakkis acisina guldum ben zengin fakir diye marka tercih meslesi.
Yo tercih meselesi değil bence kendi kendine saldırıya geçmişsin. Parası olan alıyor mesela bende 2 telefon var biri Huawei biri iPhone. Durumum iyi olmasa birini satardım
Ama durumum iyi o yüzden gerek yok
😂😂😂 Saldiri mi? 😂😂😂 niye parasi olan herkes telefona mi harcayacak belki infak etmeyi musrifligi sevmiyor. Ayrica herkes Ios herkes sevmiyor Android kullannda var Samsung olarak asiri sacma dusunuyorsnz.
Müsriflik ne alaka işte parası olan Müsriflği düşünmez bunu anlayamazsın kendi kendine tribe girmişsin kıyamam
Allah parayi bi telefona 50.000 tl verin diye vermiyor telefon alip millete gosteris yapiyorsan apple diye ayna pozu vererek hayat geciriyorsaniz ona yazik. Malin mulkun asil sahibi Allah ya onu demek istiyorum ben banane ne kullaniyorsan kullan aldigin nefesin sahibi sen degilsin senin altinda Lamburghini olsa kac yazar benim beyin sistemi boyle calisiyor sizi bilemiyorm👍
@Yüsraacim aferin
tamam kankaa sen cok zenginsinn valla bak en zengin sensin hadi😂❤
Denizde olsanizda abdest alirken israf etmeyin diye bir hadis varya ha ordan yola cikablrsn musrifligin ne demek oldgna dair bilgin az belliki cok sorun yasariz.
😂😂Benim beynimde nasıl çalışıyor biliyor musun param var ve hayatta kalıcı değilim o yüzden istedim gibi harcıyorum istediğim kadar imkanım var. Ben bunu şans olarak görüyorum telefonumu 50 bine aldım yurt dışıdan 20bine de kaydettim. Ve çok mutluyum. Allah parayı istediğimiz gibi harcayalım diye veriyor ve para babamın alın teriyle babam bizi rahat yaşatmak için çalışıyor ve ailecek çok mutluyuz istediğini düşün.
Aynen iste hayatta kalicii degilsin o yuzden Allah sana zenginligi infak et diye veriyor belkide asagilik komleksin vardir bilmiyorm. Neyse saglicakla markayla yucelmyorum imanimi nasil kullandgmla varim herseyin sahibi Allah ben bir hiçim islam boyle bir sey hadi selametle.
@Mrbrawn ne icin samsung kullaniyorum diye mi😂
😂Tamam ablacım en dinci sensin hadi bay
Aynen oylee En sansli benim hayatim paranin asil sahibini tanigm icin hadi baaay 🙋♀️
@papayya0 ve @Yüsraacim lütfen konuyu saptırmayslım kavga etneyin
@Yüsraacim biz bilmiyor muyız
Kavga etmiyorum ben uslup onemli🤝🏻
@Yüsraacim bu yoruma yorum yazan sensin ben sadece takıldım olsayı abartmayın
Abartan kendisi baya felsefe yaptı arkadaş benimde başıma ağrılar girdi kimse sana fakirsin demedi yüsra ama iPhone kullananları da taşlama hadi bay
Samsung S20 FE.
Yok vallahi tuşlu tilifin kullanıyorum.
İnanmam
inanmamaaa
😂😂😂
iphone 7 plus dandik bir değiştiremedim gitti
Güxel brncr
değil yaa düzen tutmuyor telefon
İphone xr
Tecno bişey bişey
İphone 11
Samsung A54
Samsung A 52 diyerek en fakirim
iPhone 13
Zenginler belli
Anana yok be aldığımda böyle değildi fiyatı
Nasıl
İlk zamanları işte 16 mı neydi aldığımda
iPhone 13
Zenginler belli
Yok be 2 . El aldım
Pahslı ki
Yani ama ben alırken bu kadar değildi ve eski telefonu da satınca baya uyguna geldi
Samsung A54
Alcatel
Samsun A 34 5G
Honor
İphone 14
S23.
iPhone X
İphone 12
Samsung
Samsung Note 10
Samsung A52S 5G
Samsung
Samsung A13 galiba
İphone Se
İnfinix
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
vay be eski telefonum güzeldi bataryası öldü değiştirip biraz daha kullandıktan sonra ömrünü tamamladı ıphone x in androidi gibiydi ben "ghost touch" denen ekranın kendi kendine tıklaması sorunu yaşardım zamanında sende de var mı?
@Clawxy yok bende herşeyi iyi maşallah hiçbir sorunu yok.
4 Ram 64 GB
Samsung Galaxy S20.
Samsung
Abi neden ne yapican
Casper Via e4
iPhone 13
Reader