Dün yorum engelim aynı şekilde kalktı. Bu gün yine geri gelmiş. 3-4 kadar gelip 3 günün sonunda gecesinde engel kalkıyor fakat ertesi sabah yine aynı olmaya geri dönüyor
KüFüR eDiYoN bElKi. Bi sen akıllısın dimi lan. İnstagram bozuk belki kendisini zeki zanneden arkadaş. Senin düşündüğünü sanki ben düşünemiyorum ayrıca da hayır küfür etmiyorum.
Bence instagram bozuk çünkü hesap durumuna baktım ve ihlal ettiğim bir kural yok. 3 gün yorum engelinden sonra gecesi yorum engeli kalkıyor ertesi sabah yine aynı duruma geri geliyor. İnstagram bozuk
Kim mi bilicek? Lan olm ben bunu nasıl bilebilirim. İnsanı delirtme lan yeter. Uygulamayı silip tekrar yükledim gene aynı. Evinde olan bir şey bozulduğunda da sen her şeyini bilmek zorundasın pampa tamam mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yorum engelin kaldırıldıktan sonra tekrar kural dışı bi yorum yapmış olabilirmisin
Küfür etmedim. Müstehcen bişi söylesem bile sansürleyerek söylüyorum zaten. G0t gibi
o sansürü otomatik algılayıp engellemiştir belki tekrar seni
Bilmiyorum olabilir
pekii bi süre uslu yorum yap açıldıktan sonra
Lan desem bile engel yersem sana gelirim he
bana niye geliyon yaw instasgram barış elçisimiyim ben :d
Uslu yorum yap diye yönlendiren sensin ama. Soru sormak için geri gelicem işte. Yemem seni korkmaa 😂😂
korkuyorum lütfen yemeyiniz :(
😂😂
kuru kafa punisher munisher şeyleri var bide iyice korktum şu an
Ee olabilir nolmuş yani. Bu dalga geçilecek bir şey değil?
dalga geçmedim
Dün yorum engelim aynı şekilde kalktı. Bu gün yine geri gelmiş. 3-4 kadar gelip 3 günün sonunda gecesinde engel kalkıyor fakat ertesi sabah yine aynı olmaya geri dönüyor
Garip bi durumMuş anlamadım gerçekten
bence de saçma bazen olur
Evet saçma sapan
Sanada mı oluyor
Küfür Ediyon Belki
KüFüR eDiYoN bElKi. Bi sen akıllısın dimi lan. İnstagram bozuk belki kendisini zeki zanneden arkadaş. Senin düşündüğünü sanki ben düşünemiyorum ayrıca da hayır küfür etmiyorum.
Evet Bi Ben Akilliyim
FOCLESLXPLRSÖXLELWLSLXLRÇWŞSPXLCÖDLSŞKXMZŞWKDMXLSLRMXŞADKMXZÖLEMXÖAŞDLDÖALEMX
🧠🚫🤣🤣
Ne Kadar Komik Demi
Al küfür etmediğim halde yine ban attı. Tezin çürütülmüş durumda aşkom. Dün gece kalkmıştı bu gün yine geri geldi
Niye Askommm
Bence instagram bozuk çünkü hesap durumuna baktım ve ihlal ettiğim bir kural yok. 3 gün yorum engelinden sonra gecesi yorum engeli kalkıyor ertesi sabah yine aynı duruma geri geliyor. İnstagram bozuk
Bende Niye Olmuyor
Ben ne bilim
Kim Bilecek
Kim mi bilicek? Lan olm ben bunu nasıl bilebilirim. İnsanı delirtme lan yeter. Uygulamayı silip tekrar yükledim gene aynı. Evinde olan bir şey bozulduğunda da sen her şeyini bilmek zorundasın pampa tamam mı
Pampani Senin