İnternet & Teknoloji Fotoğraftaki sarj aleti tamir edilebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gördüğünüz gibi, priz kısmı yamuk ve çıktı. bu tamir edilebilir bir şey mi? Fotoğraftaki sarj aleti tamir edilebilir mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Bence olurr anlayan bi tamor edenn biyeree goturr yaparlarr teknik servis gibii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olur tabi. Kabloyu uzatıp portatif bir priz takılabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilgisayara herhangi bir zararı olur mu acaba, ondan korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz. Kaçak bırakmadığın sürece Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim, bi tamirciye götüreyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Aynen kurtarılabilir Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Basit bi islemi var onun ya.. hangi şehirdesin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Denizli sadece prizin değisip, kutusunun kalması mümkün mü acaba Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Orada şu an yaşamıyorum ama benim memleketim orası Buldan' liyim 🙂 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Edilebilir ama sen yapma tehlikeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok ben zaten yapamam da, bilgisayara zararı olmasından korktum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence olurr anlayan bi tamor edenn biyeree goturr yaparlarr teknik servis gibii
Olur tabi. Kabloyu uzatıp portatif bir priz takılabilir
bilgisayara herhangi bir zararı olur mu acaba, ondan korkuyorum
Olmaz. Kaçak bırakmadığın sürece
teşekkür ederim, bi tamirciye götüreyim
Rica ederim. Aynen kurtarılabilir
Basit bi islemi var onun ya.. hangi şehirdesin?
Denizli sadece prizin değisip, kutusunun kalması mümkün mü acaba
Orada şu an yaşamıyorum ama benim memleketim orası Buldan' liyim 🙂
Edilebilir ama sen yapma tehlikeli
yok ben zaten yapamam da, bilgisayara zararı olmasından korktum
Bana gonderirsen edebilirim