Gecan ay kizin attigi hikayeler bakıp bu cocuk buna nasil bakmiş diyordum. Valla içimdeki şeytan çocuğa dm atıp aralarini boz diyor mutlu çiftlere sinir oluyorumda neyse ama o şeytana uymuycam kesinlikle.
Mutlu duruyorlar gibi bilmiyorum. Kız baya seviyor. Çocukta ilgili gibi. Ama bana istek atması saçma çünkü öyle herkesi takip eden biri değil. 200 takipçi 200 takip ettiği kişi var. Ben ne alaka. Unfollow edeceğim.
Aman yanlis anlama 😅 Yok ya tipim değil ayrıca karaktersiz değilim sevgilisi varken bana yürüyenle çıkayım. Üstelik kizida tanıyorum etik değil bana göre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kızzz çocuk bildiğin sana yürüyoo.. nasıl yakışıklımı
Yani benim pek tipim değil. Ama sevgilisi olan kızdan kat kat daha iyilerini hak ediyor bence tip olarak.
ayyy bunun kesin şeyide kalın ve büyüktür yaaa... yürü kız çocuğa sende
Kanka ne diyorsun tipim değil diyorum. Ben ona mı kaldım. Ayrıca orspuluk bana göre değil. Cocugun sevgilisi var ne yürümesi.
Bu işin sonu iyi değil Sabri
Unfollow yaptım kanka
30 dakika takipleştik sadece 😅
He iyi olmuş smxkskkdmd o zaman tebrik ederim
Görüşlerdekiler ne kullanıyor hahsfjwsa
Demi ya bir kız yürü çocuğa demiş ş*yi büyükse tövbe tövbe.
Sevgilisi olduğunu biliyor musun
Evet biliyorum kızı tanıyorum zaten. Tek ortak arkadaşımız sevgilisi zaten.
Yaşa ve gör ya 😂
Dm atarsa direkt engellerim. Normalde ss alıp kıza atardım ama bu kız biraz sorunluydu diye hatırlıyorum bana bilenebilir
Yap bakalım birşeyler
Gecan ay kizin attigi hikayeler bakıp bu cocuk buna nasil bakmiş diyordum. Valla içimdeki şeytan çocuğa dm atıp aralarini boz diyor mutlu çiftlere sinir oluyorumda neyse ama o şeytana uymuycam kesinlikle.
Çocuk da kullanıyor kızı demekki
Mutlu duruyorlar gibi bilmiyorum. Kız baya seviyor. Çocukta ilgili gibi. Ama bana istek atması saçma çünkü öyle herkesi takip eden biri değil. 200 takipçi 200 takip ettiği kişi var. Ben ne alaka. Unfollow edeceğim.
Et et senin takipçin çok sanırım 😂
Yok benimde 260 takipçi var. Çok mu
Bilmem bende o kadar yoktur. Neyse senin takibi kabul etmen bana saçma geldi
Aynen saçmaydı unfollow ettim. Sadece merak etmiştim öyle. Stalkladim unfollow yaptım.
İyi bakalım konu kapandı ise sıkıntı yok
Aynen kapandı bir sakatlık çıkmadan. Hatta gaza gelip eski flörtüde çıkardım. Gereksiz duruyordu
İyiymiş ne diyeyim 😂
Sohbet bitti dersini döktün devamı yok 😂
Aynen ben uyuyum iyi gecelerrrr
Sana da
Yav elin sevgilisini niye takip ediyon ak
Akhshslsjs ya o takip atmış ben napiyim
Kabul etmemen gerek ilerde sevgilinde kankana istek atarsa gülersin
Doğru kabul etmemem gerekirdi neyse
normal değil
Niye kabul ettim ya
Şimdi çıkarmakta ayıp olur
Unfollow attım
en iyisii💖
Anla bence
Neyi anlayım?
Tek ortak noktaniz sevgilisi sana birden istek atması normal degil
Neyse yürürse falan çıkarırım artik
Bir an yururse çıkarım artık dedin sandim
Aman yanlis anlama 😅
Yok ya tipim değil ayrıca karaktersiz değilim sevgilisi varken bana yürüyenle çıkayım. Üstelik kizida tanıyorum etik değil bana göre.
Kesinlikle espri yapmıştım zaten de ciddi olmuş emoji atmayinca, sen kraliçe gibi kadınsın düşüncelerin çok güzel 🫶
😍🙏🏻