Deliricem ya
Lütfen mantıklı gerçekten işe yarayacak bilgiler verin olmuyor yaa
USB yolu ile ve internet paylaşımı ile denedim ama olmadı, başka seçenek var mı? Ve fotoğraf aktarımı da yapamıyorum bu arada, telefondan PC 'ye aktarmak istiyorum yer yok diye ama olmuyor sinir bozucu..
internet paylaşımı için hotspot ayarını aç. telefonun modem gibi davranacak. bir isim ve şifre belirlemen gerekebilir. bilgisayardan da normal modeme bağlanır gibi telefonuna bağlanacaksın.
dosya aktarımı için usb yi taktıktan sonra dosya aktarım modunu seçmen lazım.
bu söylediklerim android telefon windows bilgisayar için.
mac ve iphone arasında airdrop kullanabilirsin
Hotspot ayarlarda mı
evet ayarlarda bulabilirsin. bazı telefonlarda internet paylaşımı olarak geçebilir. google da marka modeline göre küçük bir aramayla bulabilirsin
Usb ile bilgiaayara baglanip aktarimi yapacan bluetooth ile baglansan zor olur aktarim
Bluetooth ile yapmıyorum
USB yolu ile algılamıyor
Ve internete de bağlanmıyor
Usb takip eger telefondan baglantiyi yapmiyorsan o zaman olmaz ama eger yapiyorsan görmüyorsan o zaman sorin var iste ben usb taktim dorek kendiliginden otomatik baglanir diye bir sey yok telefona baglanti gelecek oradan secim yapacaksin şu videoyu izleyip bir dene bakalim olacak mi
https://youtu.be/KtiBr1CS-Lk?si=ZFDZjXzcgTRm3fJO
Cevap
6Cevap
Telefonun marka ve modeli nedir? Sürücü ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilmen çok yüksek bir ihtimal.
Sürücü uyumsuzluğu vardır.
İnterneti hotspot açarak paylaşabilirsin.
Kişisel erişimi aç
laptoptan Wi-Fi seçeneklerine gir ve bağlan kablosuz
Zaten öyle yapıyorum olmuyor :)
Wifi dan erişim nıjtası yap telefonunu
Anlamadım
Telefon ayarlarından mobil veri de paylaşım noktası seçeneği var, onu aç ve teline bağlan wifi dan
Samsungda mobil erişim noktası ve interbet paylaşımı seçeneği
Telin marjası ne
Marka
Wifi hotspot ile
Nasıl yani
Olmadı ya
Paylaşıma ac
Derken
Android
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?