Üyelik ücretine %100'e yakın zam gelmiş. Ben de ücretli üyeliğimi devam ettirmemeye karar verdim.
Ama yok mu bunun bir arka kapısı 😉

Üyelik ücretine %100'e yakın zam gelmiş. Ben de ücretli üyeliğimi devam ettirmemeye karar verdim.
Ama yok mu bunun bir arka kapısı 😉

Newpipe isimli uygulamayı kullanıyorum android işletim sistemli bi telefonun varsa bunu kendi sitesinden indirip kurabilirsin
Reklamsız şekilde izleyebilirsin YouTube videolarını arka planda müzik filanda dinleyebiliyorsun ekran kapalı şekilde
YouTube Music uygulamasını ücretsiz ve reklamsız olarak dinlemenin resmi bir yolu yoktur. YouTube Music, kullanıcılarına reklamlı bir hizmet sunar ve reklamları kaldırmak için belirli bir ücret karşılığında uygulamaya abone olmanız gerekir. YouTube Music Premium, aylık 13.99 TL olarak ücretlendirilir.
Ancak, bazı üçüncü taraf uygulamalar, YouTube üzerinden reklamsız müzik dinlemek için alternatif bir seçenek sunabilir. Bu tür uygulamalar genellikle YouTube Red’in kullanılamadığı bölgelere alternatif bir hizmet getirir. Ancak, bu tür uygulamaların kullanımı genellikle YouTube’un hizmet şartlarına aykırıdır ve potansiyel olarak yasadışı olabilir. Bu nedenle, bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olmanız önemlidir.
Sonuç olarak, YouTube Music uygulamasını ücretsiz ve reklamsız olarak dinlemek istiyorsanız, en iyi seçenek genellikle YouTube Music Premium aboneliği olacaktır. Bu, size reklamsız bir deneyim sunar ve aynı zamanda diğer özelliklere de erişim sağlar2.
Varsa da böyle ara bir uygulama yüklemeni tavsiye etmem. İçinde virüs veya bilgilerine sızma girişimi olabilir.
Youtube vanced vardı ben onu kullanıyordum öğrenciyken. Zamlandığını şimdi duydum ve kahroldum😭
Teşekkürler
Cevap
6Cevap
Adblcok kullan
Yok abi bir yolu... Sadece reklamları x2 hızda izleten bir uygulama var, o da Google play store'da yok, harici kaynaktan apk indireceksin.
Burada sadece ses var. O dediğin normal YouTube için olabilir.
Aşırı arttırım hoşuma gitmedi yoksa sorun olmazdı üyeliğe devam
Benim gördüğüm uygulama sadece reklamları 2 kat hızlı geçmeni sağlıyor.
Teşekkürler
Gelecek aydan itibaren 2 katina çıktı üyelik premium üyelik olmadan reklamsız mümkün değil diye biliyorum..
İzleyeceğin şeyi Rave uygulaması üzerinden açarak. O uygulamadan girince reklam çıkmıyor
Geçen haftada ben iptal ettim.
İzliyoruz.
Bilmem nasil dinlersin😊
yok mu apk
Bilmiyorum ki ben de onu sordum bilsem derdim hahaha
Yaz Google Youtube apk diye. Spotify kullanıyordum ben APK ama sanırım üye olsun insanlar diye şey yaptılar onu bozuldu baya
Eski telefonumda kullanıyordum çok memnundum reklam yine hiç çıkmıyordu ama liste olayı falan bozuldu baya istediğini aratamıyorsun seçemşyorsun falan normalde çok şyidi sadece netsiz dinleyemiyordun o kadar. Yeni telefona nedense APK kurulamadı baktım reklamlardan geçilmiyor en sonunda premium aldım valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?