Bence de gösterir. Kendisine açık saçık kızları ve cinsel paylaşımları beğenmesinin beni rahatsız ettiğini söylediğim hâlde beğenmeye devam etmişti bir zaman sonra umursamıyorsunuz çünkü ilginiz ve isteğiniz kalmıyor o kişiye karşı en çok da saygınız. Hoşunuza gitmeyeceğini düşünmesi gerekiyor bence aksi taktirde bir erkekle değil çocukla çıkıyormuş gibi hissettiriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi cinselliğini yeni keşfetmeye başlamış bir ergenden ne farkı var ki?
En İyi Cevaplar
Kesinlikle ilişkilendirilebilir. Sosyal medyayı açtığınız an karşınıza çıkan gönderiler genellikle algoritma tarafından size sunulmuş olur ve sizin ilgi alanlarınıza yönelik gönderiler önünüze çıkar. Bahsettiğiniz şahıs sizin de söylediğiniz gibi sürekli böyle gönderiler beğeniyorsa demek ki ilgi alanları bunlardır. Asla görmezden gelmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDerdi uçkurunda bence, o kadar arkadaşım var, hiç bununki kadar absürt gönderileri beğenen birini daha görmedim
+1 yılKesinlikle kişiliğini karakterini ortaya koyar beğendikleri içerikler, instagram keşfetine bak zaten o kişinin iç alemini ve ruhsal durumunu anlarsın. O tarz hastalıklı insanlardan uzak durmamınızı tavsiye ederim. Bu kişiler evlendiklerinde bile bu alışkanlıklarını bırakamıyor ve bu yüzden perişan olan kadınlar tanıyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılŞu ana kadar bu soruya yazılan en güzel cevap sizinkiydi. Çok teşekkür ederim , hem duygularıma tercüman oldunuz. Hem de bir erkeğin bu olgunlukla bunun asla normal olmadığını teyit etmesi beni sevindirdi
- +1 yıl
Sizi aydınlattıysam ne mutlu bana, sizide tebrik ederim çok güzel bir konuya değimişsiniz, umarım bu bilinçle doğru insanı hayatınıza çekersiniz 🙏🏻
Vermez bence. Ben mesela bazen çok abes ya da aptalca gördüğüm bi şeyi de beğeniyorum. Ya da aslında hiç aynı fikirde olmadığım fakat farklı bi açıdan dikkate değer bi fikir sunuyosa beğenebiliyorum görüşe katılmasam da
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde cinsellik içeren paylaşımları beğeniyor. Mesela yaşlı bir teyze bir anda seksi bir gecelikle kıyafetle milf yazıyordu. Hayvanların çiftleştipi videoları beğeniyor. Kadın erkek yakınlaşma sahnelerini beğeniyor. Bol bol popo göğüs filan. Sizce de bu beğeniler adamın kişiliğini yansıtmıyor mu? İnsanlığa bilime yarar tek şey görmedim şu ana kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence gösterebilir tamamını olmasa da
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde cinsellik içeren paylaşımları beğeniyor. Mesela yaşlı bir teyze bir anda seksi bir gecelikle kıyafetle milf yazıyordu. Hayvanların çiftleştipi videoları beğeniyor. Kadın erkek yakınlaşma sahnelerini beğeniyor. Bol bol popo göğüs filan. Sizce de bu beğeniler adamın kişiliğini yansıtmıyor mu? İnsanlığa bilime yarar tek şey görmedim şu ana kadar.
+1 yılRenkli.. ateşli.. heyecanlı bir cinsel hayatınız olacak işte. Daha ne olsun. Neyi begenecekti kanı kaynayan genç delikanlı adam. Ben buyum diyor açıkçası. Çekinmiyor. Daha ne istiyorsun. Ben sağlıklı ve karşı cinsinden fazlaca uyarılan.. heyecan duyan bir erkeğim diyor. Ve reelde bu yönünü bu kadar rahat belli edemeyeceği için.. sosyal medyanın nimetlerinde faydalanarak rahat hareket ediyor. Senden gizlediği bir şey.. gizlemeye çalıştığı bir şey de yok. Ne güzel ki gizleme gereği de duymuyor. Sıkıntı.. bu vb. egilimleri tavan yapmis olan bir erkek arkadaşın bu şiddetli egilimlerinden hiç haberin olmasa idi olabilirdi. Ama ne mutlu ki haberin var. En azından erkek ark. inin cinsel egilimlerinden.. az çok sevdiklerinden haberin var.
00 Yorumla
+1 yılAsla göstermez.
Yani gösterir ama herkes için geçerli değil.
Bir siralar bir kızdan hoslaniyordum hesabına bakmıştım, onun Instagram hesabında paylaştığı şeyden tut begendimiz videolara çoğu şeyimiz ortaktı.
Yani öne cikaranlarin birinde şiirler şarkılar varken bir digerinde kendisi var bir diğerinde ise arkadaşları ile olan resimleri vardı.
Benim de öyleydi.
Beğendiğimiz videolar da az çok aynıydı kişiliklerimizin çok uyuştuğunu düşünüyordum.
Kızla konuştum ama soğuk yaptığını farkedince bende konuşmayı bıraktım kız meğerse sandığımdan çok çok daha farklı biriymiş yazmadığı erkek yokmuş işi guvu gezmek olan boş beleş bir insanmış.
O zaman anladım ki insatagram gerçek kişilik değil de oluşturmak istediğimiz kisilikden ibaretmiş.00 Yorumla
+1 yılEvet kişiliğini gösterir, komik reels leri çok beğendiğim halde bazıları aşırı cinsellik içerdiği için beğenmiyorum mesela başkaları görmesin diye.
03 Yorumla
- +1 yıl
İnsanın biraz özenmesi gerekir bence beğendiği şeylerin ne olduğuna, nihayetinde başkaları da görüyor
Soran+1 yılSaygınlığı zerre umrunda değil
+1 yılO zaman benim bir kişiliğim yok 5 yıldır Instagram kullanıyorum bir tane Dayı fotoğraf beğenmemişimdir
00 Yorumla
+1 yılKişilik 3cü plan sizin için çok takma uzun boylu zengin ve yakışıklıysa zaten kızlar süründüren badboy erkek seviyor sana iyi gider
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye benimle ilgili zerre bilginiz olmadığı halde hakaret ediyorsunuz? Ben kendim zaten hem güzelim hem zengin.
- +1 yıl
Genel türk kızlaeı
Buna kesinlikle inanırım kendi denediğim şeyler arasında, mesela bir kızla ciddi düşünmeden önce reelselerine bakarım. Onenight mı yoksa ciddi mi diye.
00 Yorumlaben sey dicem; bu soruyu buraya can sıkıntısından mi yazdin yoksa gercekten fikir almaya ihtiyacin oldugundan mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır dertleşmek istedim sanırım sadece. Yoksa gayet kişiliğini yansıttığından eminim
+1 yılBen havyanlar (özellikle yılanlar ve böceklerle ilgili videoları seviyom) siyaset, komik şeyler falan beğeniyom genelde
03 Yorumla
- +1 yıl
Uzak dur abla bu ne ya
Soran+1 yılİşte onu diyorum canım bende. Dün gece bir şarkı paylaşmış ingilizce, eli gözüküyor ıh ıh yapıyor eli. Ya bu kadar rahat olmasından ben rahatsız oluyorum, bir insan hiç mi saygınlığını düşünmez
+1 yılYo ben onume gelen komik seylerin hepsini begeniyorum mesela alizedenin bile mem i vardi icinde kismetse olurununda
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik değildi kş
İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. Yazdıkların kişiliğini değil ama abazaligini gösterir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAbazanlık da kişilik özelliği değil mi
+1 yılBence gösterir hoşuna gitmese saçma şeyleri niye beğensin
04 Yorumla
Soran+1 yılDemi biz hiç alakamız olmayan şeyleri görmeyiz bile, alogaritma ona göre gelişiyor sonuçta
- +1 yıl
Evet şöyle öneri sunuyor ama sponsorlu olan ya da daha önce izlediği şeyler ile alakalı şeyleri öneri yapar
Soran+1 yılVe beğenmese zorla beğeni yapacak değil o sayfalar
- +1 yıl
Aynen öyle
Bence bır tık öyle. Bende full bebis var bebisşşş 🖤
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bebişi
- +1 yıl
Bende bebek reelslerini beğeniyorum çoğunlukla ifkdkd
Soran+1 yılSizinki de çok normal gelmedi
- +1 yıl
Neden? bazı videolarda bebekler var ve çok tatlı geliyor o yüzden beğeniyorum ayrıca beni güldüren mizah videolarını falan da beğeniyorum ama küfürlü veya se*x amaçlı videoları beğenmiyorum
Evet ben bakarım kendim de dikkat ederim insanların göreceğini dusunup beğenirim 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılİtibarını düşünen akıllı herkes dijital ayak izine dikkat eder bence
Soran+1 yılBende istemsizce ediyorum
Cinselliğe aç bi erkek kısmetse olur prohramını begendiğine göre kendini geliştirememiş biri
03 Yorumla
Soran+1 yılAy ne güzel tanımladınız
Soran+1 yılAynı fikirdeyim. Bir de bana sürekli seni seviyorum diyip duruyor. Yersen afiyet olsun. Sen sevgiden aşktan ne anlarsın diye bağırasım var
+1 yılOnlara bakarak eş ya da kişilik analizi yapmaya kalkma.
Yanıltır.04 Yorumla
Soran+1 yılBen yanıltacağını çok düşünmüyorum
- +1 yıl
Çok tanımanı biliyorum.
Analizi sağlıklı yapmak lazım.
Ya da hüküm vermeden önce karşıya alıp 1 saatlik bir kahve sohbeti etmek lazım
Soran+1 yılOda öyle diyor ama böyle biri ile cesaret edip nasıl kahve içeyim
- +1 yıl
Böyle biri diye bahsettiğin adamın instagram profili anladığım kadarıyla çok hoşuna gitmemiş.
Altı üstü içeceğin bi kahve.
Bunu içmeye bile değmez diyorsan zaten yapacak bi şey yok.
Kapa bu arkadaşla olan defteri.
Olsun bitsin da
:)
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılElbette, tabii ki, bu detaylardan da o kişinin karakterine dair izlenimler edinebilirsin, ipucudur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbazanın teki olduğunu anladım mesela
Alakası yok guzumm bende açık saçık hatunları beğeniyorum sapık miyim şimdi yani
04 Yorumla
Soran+1 yılşte bende diyorum ki sen neysen keşfetin o , beğendiğin o. Adam aynı anda iki yakın kız arkadaşı idare etmek ile ilgili video beğenmiş. Ölsem beğenemem böyle bir şeyi
Soran+1 yılNe ilgisi var ya, karakter ile ilgili bu
Kişiliğini gösterir bence. O sırada hiçbir şeyi beğenme huyu olmayan ben 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYa gizli olması dağa iyi, acaba çok dürüst olmak bana göre değil mi
Soran+1 yılDeğil mi haklısınız. Hayal kırıklığına uğramadan daha fazla
Ne kişiliği yahu altı üstü video izliyor karşına ne çıkarsa. İyi günler
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende diyorum ki sen neysen keşfetin o , beğendiğin o. Adam aynı anda iki yakın kız arkadaşı idare etmek ile ilgili video beğenmiş. Ölsem beğenemem böyle bir şeyi
Soran+1 yıl35 yaşında dostum bence pek yemi nesil de değil y kuşağı
+1 yılYa bence de böyle kafa şu yani dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
02 Yorumla
- +1 yıl
Anladım.
+1 yılbacim o les bi herifmis ya. kisiligini gosterir mi bilemem ama ben olsam net sogurdum.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok soğudum zaten bir de ikide bir seviyorum seni diye mesaj atıyor. Ne sevmesi ya sen sevmekten ne anlarsın diye çığlık atasım geliyor
- +1 yıl
hic cekilmez cok haklisin
Soran+1 yılBence duygusal biri olduğumu anladı, kullanmak için bunu diyor
En azından yön verir sana.
İnsan hoşuna giden hâllerin peşinden gider.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende çok alakasız şeyleri beğeneceğini sanmıyorum
Soran+1 yılGüncellememi okudunuz mu? Ben sosyal medya kullanmaya karşı değilim ama tüm abazanlığı oraya yansıtmak ve görünecek diye zerre haya etmemek bana garip gelmeye başladı. Tamam erkekler kadınlara göre bazı konularda daha rahat ama bu kadarı da fazla değil mi?
- +1 yıl
Açıkçası bu kişinin sizinde belirttiğiniz üzere abanlığı alenen ortada.
Muhtemelen beğenilerin başkalarının gördüğünden haberi yok. Ama bu durum sana bu kişinin ne ahlâklı olduğu konusunda bir fikir verir.
Şu an belli ki o başka bir evrede. Aranızda ki ilişki onun açısından sadece sizi bir obje olarak görmesi. Bu kadar ilginç yerlere hemdêm olan, hayal kuran kişi sizi de çok özür dilerim hayellerin de süsler. - +1 yıl
Açıkçası onda ki sevgi ya da aşk değil size karşı. Bunlara bakan da ancak hayvani duygular olsa gerek.
Sevgi emek ister. Açıkçası aynı yolda bile değilsiniz. O sadece sizden başka herkesi görüyor ve üzüyor. Hayatında sizden bir tık daha iyi birisini bulsa ona gider, dâhi kuyruk sallayan olsa ona gitmekten üşenmez.
Bu arkadaş başka evrede gelişimini tamamlamaya çalışıyor. Ama insani duygulardan yoksun olarak.
Şu son sözüm olsun size...
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
- İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHayır begendigi şeylere göre kişiliğini öğrenemezsin.
01 Yorumla
+1 yılEveeettt ben de bunu düşünüyorum sürekli karakterini belli ediyo bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı fikirdeyim, ona benzemeyen yansıtmayan içinde kendinden bir parça görmeyen kimse neden beğensin bir videoyu
+1 yılKesinliklee. birde instagram keşfeti kişiliğini yansıtıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu görmeden tahmin edebiliyorum
+1 yılBen her şeyi beğeniyorum ya gerçi ilgi alanına göre şeyler çıkıyor zaten de bence alakası yok
04 Yorumla
- +1 yıl
Tövbe estağfurullah bu ne yahu sil gitsin duymak istemiyorum bunları
Soran+1 yılİşte kastettiklerin bunlardı. Normal olmadığını ve sapkın olduğunu düşünmeye başladım
- +1 yıl
böyle düşünmen normal tam bir sapık davranışı, beğenisi çünkü bunlar
O anlık komiğine veya hoşuna gitmiş olabilir. Bence göstermez.
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil ki beğendiği şeyler
+1 yılİlginç elbette insanın bilinçaltını yansıtır sosyal medyası
00 YorumlaEvet olabilir benimkinde hep yaşlı şeyleri beğeni ağır dan gidiyor 😂😂😂
00 YorumlaKesinlikle öyle ben mesala sanatla ilgili şeyler sevdiğim için hep öyle şeyler çıkıyor karşıma ama cinsellikle ilgilenen kız arkadaşların reelsi bile hep onla ilgili oluyor mesala o gibi şeyleri ortalık yerde izlemek utanç verici olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende diyorum ki sen neysen keşfetin o , beğendiğin o. Adam aynı anda iki yakın kız arkadaşı idare etmek ile ilgili video beğenmiş. Ölsem beğenemem böyle bir şeyi
Soran+1 yılSeviyorum diye mesaj atıp duruyor iki de bir, sen sevmekten ne anlarsın diyesim var
Soran+1 yılSapkın aynen bence de
+1 yılReels kişinin ilgi alanlarını yansıttığı için kesinlikle kişiliğini yansıtır 👍🏼 reels de karşısına çıkan şeylerin bir kısmı takip ettiği insanların beğenmesi sonucu çıkar ama genel olarak kendi gezindiği profiller, izlediği videolardan oluşuyor.
00 Yorumla
+1 yılBence gösterir neticede hoşuna giden şeyi beğendiğine göre karakteri o açıya yöneliktir
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine bir insanın nelerden hoşlandığı hangi kitapları okuduğu neleri sevip sevmediği Kendinden güçsüzlere ne tavır takındığı gibi şeyler kişiliğini belirler tabii beğendiklerimizde Instagram'da kişiliğimizi oluşturan şeylerdir...
00 YorumlaŞöyle ki ne beğendiğimiz kişiliğimizi gösteriyor. Sadece sosyal medyada değil izlediğimiz film bile bizim kişiliğimizi yansıtıyor. Tamamen göstermese de bizim hakkımızda çok fazla ipucu sağlıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim. Dürüst güvenilir bir adam aynı anda iki yakın kız arkadaşı idare etmek ile ilgili videoyu beğenir mi? Yaşlı teyze ev kıyafetleri ile dururken bir anda fantezi kıyafetler giydiği milf videosunu beğenir mi? İzlemesin demiyorum , sonuçta belki ondan etkileniyor. Ama beğendiğin zaman başkaları görebiliyor ya hani , insan kendi saygınlığını hiç önemsemez mi?
Soran+1 yılBir de iki de bir bana seni seviyorum diye mesaj atıyor. Sen sevmeden ne anlarsın lan diye çığlık atasım var
Tamamen göstermez. Ben de komik geldiyse, güldüysem beğenirim ama bu videonun içeriğine tamamen katıldığımı göstermez.
05 Yorumla
Soran+1 yılKomik şeyler değil ki beğendikleri
Soran+1 yıl35 yaşında eli yüzü düzgün bir adam niye bu kadar Abaza olur ve bunu saklama gereği bile duymaz anlamıyorum
Tabi ki de yansıtır hatta ben genellikle ona dikkat ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılBende sizle aynı kafadayım
Kesinlikle gösterir bence bahsettiğin gibi biriyle arkadaş dahi olmazdim ben kaldı ki flört
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten arkadaş kalmamıza izin vermiyor ki , yavşayıp duruyor
Soran+1 yılFotodaki sen misin gerçekten
Soran+1 yılMaşallah çok güzelsiniz 🧿
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla bence gösterir benimde kız arkadaşım var kapalı güzel iyi birisi gibi görünüyor ama beğendiği şeyleri bir görsen ful bel altı seks çok fena şeyler
00 Yorumla*eskiden olduğum flört* deme zamanı gelmiş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir cümle
+1 yılEvet tam anlamıyla olmasa bile ip ucu verir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim
- İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBence gösterir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim
- +1 yıl
Bir tane arkadaşım var attığı linklerin çoğu onun espri, karekter anlayışını gösteriyor bence ya da düşünce yapısını.
Soran+1 yılİşte bende mesela sürekli kitapla ya da kedi ile ilgili şeyleri beğeniyorum, gidip cinsellik içeren bir içeriği beğenmem ki, ya da hayvanların çiftleşmesini , bende yansıttığını düşünüyorum
+1 yılTamamen göstermez.
01 Yorumla
Herşeye çok anlam yüklememek lazım yabhaniii
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bela oldu merak ettim
Absürt mizahlı reelsleri seviyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik ya da karakoöik değildi ki
- +1 yıl
Bu konuda net bir şey söyleyemem çünkü arkadaşı tanımıyorum. Sana hitap etmiyorsa ayrıl kankam insanlar zorla birbirlerine hitap edecek şeyleri yapmak zorunda değiller. Birisinin kişiliği bana ters geliyorsa o kişiyle arama mesafe koyarım. Seviyorsa da seviyordur, buna saygım var
Soran+1 yılBende rencide filan etmek istemiyorum ama bunları gördükçe çok soğuyorum , hayal kırıklığına uğruyorum. Dün gece mesela ingilizce aşırı cinsellik içeren bir parça paylaşmış, direk cinsel organların adını söyleyen cinselliği şarkı olarak yaşatan bir paylaşım. Elini çekmiş eli git gel yapıyor ıh ıh diye. Ya bunu hikayesinde paylaşacak kadar utanmaz olmasını artık kaldıramıyorum, midem bulanıyor. İnsanın Farklı fantezileri olabilir ama sadece partneri ile paylaşmalı, toplum içindeki saygınlığını düşünmeli erkek olsa bile
+1 yılAlgoritma bile buna göre hareket ediyor sen düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Onun üzerinden çokta yorumlamamak lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal gelmedi bana da. Diğer erkek arkadaşlarımın beğenilerinde böyle şeyler bu kadar sık görmüyorum
+1 yılİçinde bastırdığı karakterini gösteriyor.
10 Yorumla
+1 yılAbaza seninki kaç kurtar kendini
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEski flört olma zamanı gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet benim ki pavyondaki karıları beğeniyordu.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu da ya, pavyon cami nerde karı bulsa kaç yaşında olursa olsun, neye benzerse benzesin hepsini istisnasız beğeniyor. Ben güvenip bunla babannemi bile baş başa bırakamam
Cevap sahibi+1 yılAskım uzak dur by ekliyor mu kizlari da
Bir yandan benimki öyleydi ayrıldım baktım pavyonda oynayan esc beğenmiş diyorum bunun nesini beğendin cevap yok bir b o k olmaz böyle adamlardan kaç direkt
Soran+1 yılEkliyor , beğeniyor , sorunca hiç anlamı olmayan bir sürü kadın, ekliyorum, sohbet ediyoruz 1-2 gün sonra çoğu yok diyor. Yalvarıyor buluşmak için, içim istemiyor , seviyorum diyip duruyor , böyle adam ne anlar sevgiden aşktan
Cevap sahibi+1 yılZaman kaybetme boşuna sal gitsin. Sonu belli çünkü böyle birisi ile hayat kurulmaz denedim çünkü
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklı sıkışmaya çakışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbende diyorum ki sen neysen keşfetin o , beğendiğin o. Adam aynı anda iki yakın kız arkadaşı idare etmek ile ilgili video beğenmiş. Ölsem beğenemem böyle bir şeyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBU sahne awdawedaw
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
Cevap sahibi+1 yıls*x and the citynin sahnesini koymuşlar soruna sen görmüyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç alakası yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşını da gösterir dimi
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ilgisi ne
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama
Gösterir sapık mı değilmi beğendikleri önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben sapık olduğunu düşünüyorum artık
+1 yılBen görebiliyorum uygulamam var
01 Yorumla- +1 yıl
Adı neyse söyler misinnn
+1 yılKesinlikle öyle bende senin gibi düşünüyorum
01 Yorumla