İnternet & Teknoloji Telefon kutu açılış videoları izlemek hoşuma gidiyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefon kutu açılış videoları izlemek hoşuma gidiyor neden? Güncellemeler+1 yıl Çok saçma ama gidiyor işte Telefon kutu açılış videoları izlemek hoşuma gidiyor neden? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Normal bir şey, niye tuhaf olsun. Ben de telefon tamiri izliyorum 😅 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Fjskdkd ya ozelliklerinide merak etmiyom ki oylesine izliyom ama neden boyle yapiyom anlamiyom 😅🤣 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Jelatin açılışı, kutu açılışı vb zevkli şeyler, ilgi duyulmasa bile. Paket açıldığında içinden yeni bir şeyler çıktığı için zevkten dört köşe oluyorsundur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Haha galiba ondan oluyo bilemiyom 😅🤣 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Hangi kanalları izliyorsun peki? Yorumla Soran +1 yıl Fark etmiyor yabancı kanal türk kanal hosuma gideni izliyom Yorumla mrttmrr07 +1 yıl İzlemediysen UrAvgConsumer kanalına bi bak Yorumla Soran +1 yıl Baktım 😃😃 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Sevdin mi Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Meraktan olabilir. Ne çıkacak özellikleri neler gibu 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yok merak etmiyom Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Neden izliyorsun o zaman can sikintisi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hosuma gidiyo gkdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Yani izleyince can sıkıntım geçiyor garip bir sekilde fkskskd Yorumla alwaysbefree +1 yıl İşte sıkıntıdan izliyorsun😂 Yorumla Soran +1 yıl Fuskdjs yaaaaaaa ama napıyımmm Yorumla alwaysbefree +1 yıl Başka aktiviteler de yap arada 😂 Yorumla Soran +1 yıl Napıcam dkskd Yorumla alwaysbefree +1 yıl Gez dolaş eğlen 😂 Yorumla Soran +1 yıl He gez denince geziliyo sanki fksdk Yorumla Soran +1 yıl Erko muyum ben Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de kostüm açma videolarını izliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal bir şey, niye tuhaf olsun. Ben de telefon tamiri izliyorum 😅
Fjskdkd ya ozelliklerinide merak etmiyom ki oylesine izliyom ama neden boyle yapiyom anlamiyom 😅🤣
Jelatin açılışı, kutu açılışı vb zevkli şeyler, ilgi duyulmasa bile. Paket açıldığında içinden yeni bir şeyler çıktığı için zevkten dört köşe oluyorsundur 😅
Haha galiba ondan oluyo bilemiyom 😅🤣
Hangi kanalları izliyorsun peki?
Fark etmiyor yabancı kanal türk kanal hosuma gideni izliyom
İzlemediysen UrAvgConsumer kanalına bi bak
Baktım 😃😃
Sevdin mi
Meraktan olabilir. Ne çıkacak özellikleri neler gibu
Yok merak etmiyom
😅😅
Neden izliyorsun o zaman can sikintisi 😂
Bilmiyorum hosuma gidiyo gkdkdkd
Yani izleyince can sıkıntım geçiyor garip bir sekilde fkskskd