İnternet & Teknoloji Tiktok neden kapatılmak isteniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tiktok uygulaması neden kapatmak istiyor herkes merak ettim Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için teşekkürler bende yüklemeyi düşünüyordum ama vazgeçtim Tiktok neden kapatılmak isteniyor? Cevapla Uygulama Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ufuukkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her türlü pislik, ahlaksızlık orada olduğu için olabilir mi? 0 0 Yorumla
meliss52xx Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Kara para aklanıyor , herkes bu uygulama sayesinde ünlü oluyor ve para kazanıyor 0 0 Yorumla
DaemoniacalTensai Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Ülke de ne kadar sapkın kişi varsa hepsi orada o yüzden. Sapkınlıga illa ki cinsellik girmiyor, parasal, karaktersel vb 0 0 Yorumla
MutsuZprensessss_x Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ulkedeki bi grup ego tatmini yasasin diye muhafazkar kesim be derse o oluyo zaten 0 0 Yorumla
Otoriteuşak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyanın darkneti tiktok olduğu için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her türlü pislik, ahlaksızlık orada olduğu için olabilir mi?
Kara para aklanıyor , herkes bu uygulama sayesinde ünlü oluyor ve para kazanıyor
Ülke de ne kadar sapkın kişi varsa hepsi orada o yüzden. Sapkınlıga illa ki cinsellik girmiyor, parasal, karaktersel vb
Ulkedeki bi grup ego tatmini yasasin diye muhafazkar kesim be derse o oluyo zaten
Keşke tüm sosyal medyalar kapatılsa
Sosyal medyanın darkneti tiktok olduğu için
Para akışını kontrol edemiyorlar
Kitlesinden dolayı.
Çok faydalı bir eylem olur
Mustehcen içerik vs
Müstehcen yayınlar