Benim için olmadı olmayacak da. Sonsuza dek Tweetter demeye devam edeceğim. Uyuz Elon, X ne ya. X'e girdim, X'de gördüm cıks, bana uymuyor. Tweetter devamke

Benim için olmadı olmayacak da. Sonsuza dek Tweetter demeye devam edeceğim. Uyuz Elon, X ne ya. X'e girdim, X'de gördüm cıks, bana uymuyor. Tweetter devamke

Gerçekten Twitter'ın ismi de logosu da şimdikinden çok çok daha iyi idi
Yani bu adam neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim yani En azından çok daha güzel bir isim ve çok daha güzel bir logo tasarlanabilirdi
Twitter diyorum, meydandaki otele halen Almer diyorum, haberlere ajans diyorum.
X ne yav🙄
Anneannem ajans derdi ya. Bi nevi onu yadetmek gibi.
Teşekkür ederim 💫
Kullanmıyorum o yüzden de x diyorum çünkü karizma 😄
Evet 😂😂 sakıncası mı var allla alllllaaaaaaa
Olurum efenim. Kim koymuş bu kuralı hani nerde. Tek seçenek sunulmamış bende hür irademle red ediyorum efenim red ettim alla alla
Ben koydum efenim. Elon Musk uyuz ediyordu zaten. Seni de yazdım amel defterine @Degisik_-_ 😂
Bakınız yaşınızdan dolayı öyle sanıyorsunuz diyeceğim küseceksiniz lütfen beyefendi x oldu mu demişsiniz Ben de oldu demişim amel defterine yazmak için rakib ya da ahid olmanız gerek ki hiç sanmıyorum
O da bir seçenektir onaylamak veya onaylamamak bende onaylamamayı seçtim alla alla beyefendi gollere doymuyor gibi haliniz var 😄
Kurtarmaz dualar
Teşekkürler ✨🎈
Cevap
2Cevap
Tweeter diyorum halen ben alışması çok zor bi kaç yıla anca x olur :D
Tweeter benim için X olmadı
Yıllardır kullanmıyorum fakat Twitter diyorum hala...
Yok valla hala twitter diyorum x demek bir garip geliyor djsjsjs
shsjsjsjsjs
Negatif görünüyor, eski canlılığından eser yok.
Oldu ex oldu 😅 kullanmıyorum çünkü
Mare beğenmedi galiba 😅
İkisiyle de işim yok.
Kafa rahat 🤣
X e alışamadım Twitter e dewam
olmadi hala tw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?