Yeni Nesil Telefonlar Telefon almak için MediaMarkt mı yoksa Vatan Bilgisayar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Telefon alıcam sizce hangisini tercih edeyim? Güncellemeler1 yıl İphone 14 alınır mı? Telefon almak için MediaMarkt mı yoksa Vatan Bilgisayar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 434 cevap paylaştı. İkisi de iyi. Ben Vatan'ı tercih ederdim ama. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vatan Bilgisayar tabii ki. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi midir Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 544 cevap paylaştı. İkisinde fiyatlar aynu media markt daha kurumsal 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Media markt da aradığım yok maalesef Yorumla Adanus0101 1 yıl ne alacaksın Yorumla Soran 1 yıl Telefon Yorumla Adanus0101 1 yıl hangfi marka modole demek istedim Yorumla Soran 1 yıl İphone 14 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. 15 Plus alabilirdin 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 13 aldım Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl İşini görür sıfır mı aldın Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl 40 bin Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Mavi mi aldın Yorumla Soran 1 yıl Beyaz Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Güle güle kullan. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl 2021 de bakmıştım ben de 13 ün fiyatına. Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkisi de birbirinden kazık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereyi tavsiye ediyorsun Yorumla TayyarRA 1 yıl Teknosa diyeceğim de orası da pek makul sayılmaz. Easycep e baktın mı hiç Yorumla
_TİESTŒ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Vatan bilgisayardan bişey almayın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 396 cevap paylaştı. Mediamarkt.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 33,6b cevap paylaştı. Media markt 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 38 , eic 80% 1 yıl Yeni Nesil Telefonlar konusunda 648 cevap paylaştı. Teknosa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İkisi de iyi. Ben Vatan'ı tercih ederdim ama.
Vatan Bilgisayar tabii ki.
İyi midir
İkisinde fiyatlar aynu media markt daha kurumsal
Media markt da aradığım yok maalesef
ne alacaksın
Telefon
hangfi marka modole demek istedim
İphone 14
15 Plus alabilirdin
13 aldım
İşini görür sıfır mı aldın
Evet
40 bin
Mavi mi aldın
Beyaz
Güle güle kullan.
Teşekkür ederim
2021 de bakmıştım ben de 13 ün fiyatına.
İkisi de birbirinden kazık
Nereyi tavsiye ediyorsun
Teknosa diyeceğim de orası da pek makul sayılmaz. Easycep e baktın mı hiç
vatan kadar kazik satan yer tanimiyorum
Vatan bilgisayardan bişey almayın
Neden ki
Mediamarkt..
Media markt
Teknosa
Vatan geecirio
Fark etmez
vatan