İnternet & Teknoloji 3. emoji sütununuzda hangi emojiler var, siz Aralık ayını nasıl geçireceksiniz? u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Benimki şöyle;☺️♥️😒🐍😄Hayırlı cumalar ♥️ Güncellemeler+1 yıl Kasımda saracagim soruyu Aralık'ta sormusum neyse bakmayın ay yanlışlığına siz kasimmis gibi cevap verin 😄😄 3. emoji sütununuzda hangi emojiler var, siz Aralık ayını nasıl geçireceksiniz? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayırlı cumalar 🙏😌🌺☺️😂 benim bunlar varmış. 1 5 Yorumla u 27esmerim +1 yıl ☺️☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌹✨ u Barış_LonelyForever +1 yıl Yılanı kime attın abla aklıma takıldı :D sdfsd u 27esmerim +1 yıl Bilmiyorum ki hatirlamadim valla 😄😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Anlıyorum :D :D
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Komple attım hangisiyse bakıverin 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😄😄 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 💗💝🤩😣😋💛😢🐥😦Bunlarmış :))) Bilgisayardaki 3. sütun 2 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😄🤭 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 😘 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bakayım. 😂🍰🍊🐴Neye yorumluyoruz? 😂 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Gülerek biriyle pasta yiceksin sonra at gibi biri çıkacak karşına sjsj Yorumla carsngirls +1 yıl Portakal yalan oldu? 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Onuda ata yedircen Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 🪴🥺❤️🩹🍃 Bol yapraklı, mahzun bakışlı ve yaralı geçecek gibi görünüyor bakalım 1 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 🤪🔥🤭🤕 bunlar var ama bir anlam veremedim 🤣🤣 1 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 🤧😎🚬😌🤨🥺😔😴😡 Benimki de böyle sanırım pek iyi bir Aralık beni beklemiyor 1 0 Yorumla
ayses1 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl ❤️😂💋😝😍🫶🏻😁 benim bunlar var neye yorumlanır sjsj 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Aşka sjs Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl 😀🎂🫖😳😂Bunlar çıktı 🤔 1 5 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Kahve ile pastayı kimle yiyin🙄 Yorumla blackman3419 +1 yıl İlk emoji ve son emoji haricindekileri hiç kullanmam ben ya, çay emojisi bile değil, çaydanlık : )) Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yani Çay içmek için caydanlikta yapılıp içilir demi 😄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Öyle yapılır da ben kullanmam bu emojiyi 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hım anladım 😊 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayırlı Cumalar üçüncü emoji sutunümüz ne demek 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Klavyende üçüncü sıra üstten alta
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 😀😜🎱🤨🦦 yorumla bakalım ne var 😀 1 2 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Ne kadar sahte olsa da insanlar sonsuza kadar rahatını kimde bozamayacak diye yorumladım ben ( 8 yan çevir sonsuzluk) :)) Yorumla u 27esmerim +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. 🤤👅😘 bunlar vad 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 🤭 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 😌🌸😇👍 ne kadar da normal bir 3. Stun 🫢 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Maşallah 😄 MuhteşemGüneş +1 yıl Neyse ki Kasım'da değiliz ve özenle seçilmiş gibi 😂
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl 😄😉☺😝😌 Bunlar var 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😄😄 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😜😜😜Varmış geceden 1 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bunlar hep kopyala yapıstır sorulardan 😜 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yiooo Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Bu ne lan karma karışık 1 5 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Soruyu iyi oku öyle cevap ver 😄 Yorumla novel +1 yıl Karmakarışık diyom ya 🤣 Yorumla u 27esmerim +1 yıl İşine gelmedi tabi 😄 Yorumla novel +1 yıl İşime getiririm bsn 😄😄 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😄 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. 😑🤌😍🌹😏 bunlar varmış 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. 😆💛😎🐝🕊💐 bunlarmış. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🌹❤😂😊😅bunlar var 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı. İyi geçireceğim gibi görünüyor 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. 😃❤️👎👏Bunlar var 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 🙏🤦🏽♂️👍🏼👋🏼☺️ 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 502 cevap paylaştı. 🤘😏🍝☺️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayırlı cumalar 🙏😌
🌺☺️😂 benim bunlar varmış.
☺️☺️
🌹✨
Yılanı kime attın abla aklıma takıldı :D sdfsd
Bilmiyorum ki hatirlamadim valla 😄😄
Anlıyorum :D :D
Komple attım hangisiyse bakıverin
😄😄
💗💝🤩😣😋💛😢🐥😦Bunlarmış :))) Bilgisayardaki 3. sütun
😄🤭
😘
Bakayım.
😂🍰🍊🐴
Neye yorumluyoruz? 😂
Gülerek biriyle pasta yiceksin sonra at gibi biri çıkacak karşına sjsj
Portakal yalan oldu? 😂
Onuda ata yedircen
Böyle
🪴🥺❤️🩹🍃 Bol yapraklı, mahzun bakışlı ve yaralı geçecek gibi görünüyor bakalım
🤪🔥🤭🤕 bunlar var ama bir anlam veremedim 🤣🤣
🤧😎🚬😌🤨🥺😔😴😡
Benimki de böyle sanırım pek iyi bir Aralık beni beklemiyor
❤️😂💋😝😍🫶🏻😁 benim bunlar var neye yorumlanır sjsj
Aşka sjs
😀🎂🫖😳😂
Bunlar çıktı 🤔
Kahve ile pastayı kimle yiyin🙄
İlk emoji ve son emoji haricindekileri hiç kullanmam ben ya, çay emojisi bile değil, çaydanlık : ))
Yani Çay içmek için caydanlikta yapılıp içilir demi 😄
Öyle yapılır da ben kullanmam bu emojiyi 😂
Hım anladım 😊
hayırlı Cumalar üçüncü emoji sutunümüz ne demek
Klavyende üçüncü sıra üstten alta
😀😜🎱🤨🦦 yorumla bakalım ne var 😀
Ne kadar sahte olsa da insanlar sonsuza kadar rahatını kimde bozamayacak diye yorumladım ben ( 8 yan çevir sonsuzluk) :))
Aynen 😄
🤤👅😘 bunlar vad
🤭
😌🌸😇👍 ne kadar da normal bir 3. Stun 🫢
Maşallah 😄
Neyse ki Kasım'da değiliz ve özenle seçilmiş gibi 😂
😄😉☺😝😌 Bunlar var
😄😄
😜😜😜
Varmış geceden
Bunlar hep kopyala yapıstır sorulardan 😜
Yiooo
Bu ne lan karma karışık
Soruyu iyi oku öyle cevap ver 😄
Karmakarışık diyom ya 🤣
İşine gelmedi tabi 😄
İşime getiririm bsn 😄😄
😄
😎🙂🦪🤍
Ay kadroya bak😄
😑🤌😍🌹😏 bunlar varmış
😆💛😎🐝🕊💐 bunlarmış.
🌹❤😂😊😅bunlar var
Sık kullanılanlarda 3 sütunum yok 😂
İyi geçireceğim gibi görünüyor
🫣🙋♀️👏🏻🌸☺️ bu ne ya😂
😃❤️👎👏Bunlar var
😍😉🤦♀️
🙋♀️🫢😄⚕️😈
💧💀👁😶 benimki böyle ne anlama geliyor acaba?
😅🤣🌸🫠😆🥰
🙏🤦🏽♂️👍🏼👋🏼☺️
Buyrun 🙃
🌸🤗💙🙄🤭👍😅
🍪🙄👍🏻😀😍
😃🙂😡🙃🖐
💫😏👻🐤
🤘😏🍝☺️