İnternet & Teknoloji İphone’larda bir yerden sonra güncelleme yapmak zorunlu değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Allahım gelmiş bana dediğine bakın 😃 yanlış bilgi veriyormuşum. iPhone güncelleme yapmaya zorluyor. Bunu iPhone kullanan herkes bilir. Güncellemeler+1 yıl İphone 13 kaç yıl güncelleme alır sizce?İphone 13 kaç yıl güncelleme alır sizce? ↗ Burada bir arkadaşta yazmış. Güncelleme yapmak zorunlu telefonda. İphone’larda bir yerden sonra güncelleme yapmak zorunlu değil mi? Cevapla iPhone Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Zorunlu diye biliyorum 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Mantıken zorunlu sayılmasa da zorunlu çünkü uygulamaları kullandırmıyor güncelleme yapmak zorunda kalıyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet dünki cahile bunu açıkladım anlamıyor sinir bastı Yorumla s Taciiiii +1 yıl Anlamıyorsa sal zorlama😄 Yorumla
selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl şu an ıphone 6 plus 16 gb güncellemesini yapamadığım telefonumla bakışıyoruz 😂 1 11 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Ay az önce birisi öyle ısrar etti ki yok elaleme yanlış bilgi veriyorsun yok araştırmamışsın. Sinirimi bozdu Yorumla Soran +1 yıl iPhone kuralı bu güncelleme. Telefon itiyor güncelleme yapmaya Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Android kullanıyo kesin Yorumla Soran +1 yıl 14 pro max yazdı ama aşırı ısrar etti Yorumla Soran +1 yıl Bana bilmiyorsun araştır demesine çok güldüm. Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Kesin öyledir 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aghahaha kesin 😂 Yorumla selinaymarji22 +1 yıl ya da teli yeni almıştır daha güncellememiştie Yorumla Soran +1 yıl Belli zaten ya da son parasıyla aldı. Yorumla selinaymarji22 +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zorunlu diye biliyorum
Mantıken zorunlu sayılmasa da zorunlu çünkü uygulamaları kullandırmıyor güncelleme yapmak zorunda kalıyorsun
Evet dünki cahile bunu açıkladım anlamıyor sinir bastı
Anlamıyorsa sal zorlama😄
şu an ıphone 6 plus 16 gb güncellemesini yapamadığım telefonumla bakışıyoruz 😂
😄😄
Ay az önce birisi öyle ısrar etti ki yok elaleme yanlış bilgi veriyorsun yok araştırmamışsın. Sinirimi bozdu
iPhone kuralı bu güncelleme. Telefon itiyor güncelleme yapmaya
Android kullanıyo kesin
14 pro max yazdı ama aşırı ısrar etti
Bana bilmiyorsun araştır demesine çok güldüm.
Kesin öyledir 😂😂
Aghahaha kesin 😂
ya da teli yeni almıştır daha güncellememiştie
Belli zaten ya da son parasıyla aldı.
😂
iPhone sevmiyozzz