Vatan bilgisayardan hazır sistem almıştım ve Vatan bilgisayarda da bu sistemi kurdurmuştum ben yapamayacağım için. Daha sonra bilgisayarcıya windows kurması için götürdüğümde kasa hiçbir şekilde açılmadı. Vatan bilgisayara direkt geri götürdüm anakartın ve ssdnin yandığını, yetkili firmaya garanti dahilinde değişim olup olmadığını sormak için göndereceklerini söylediler.
Anakartın yanması kullanıcı kaynaklıymış (ki hiç kullanmadım) bu yüzden de garanti kapsamına girmiyormuş "iyi niyetlerinden" dolayı değiştirmişler yine de. SSD içinse olumsuz geri dönüş almışlar kullanıcı kaynaklı sorun diye. SSD'yi kontrol eden yetkili firma bana "müşterinin anakart soketinden kaynaklı ürünün sata yollarının yanmış" olduğunu söyledi. Bu durumda sorun anakarttı ve anakartı değiştirdiler. Anakarttaki sorun da SSDyi bozdu.
SSD'yi de bir şekilde yenilemeleri gerekmez mi böyle bir durumda? Yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lisanslı olmayan bir program yüklediğin ana garanti bitmiş oluyor maalesef.
bir şey yüklemedim zaten :)
Windows yüklenmişsin daha ne olsun
yükletmek için götürdüm kasa açılmadı diyorum yani kasa çalışsa zaten yüklenirdi
Mümkün değil montajıni dahi yaptılarsa tüketici haem heyetine şikayet edeceğini söyle
nasıl yani
Yani sistemi onalr kurup takip sana teslim etmiş şikayetçi olacağını söyle
evet öyle yapacağım zaten
Biraz sert dur düzeltirler
Anakartın değiştirilip SSDnin değiştirilmemesi çok saçma
Yak bi sigara bi de ben yaktım sana
Tüketici mahkemesine balvyr uğraşma
ne kadar sürede dönüş alırım?
3 ay
Kazanırsın
Söyledikleri şey seni bağlamaz
Vatan bu sisremi kurarak sorumluluğu almış
vatanın bu sistemi kurduğunu nasıl kanıtlayabilirim peki
bunun için resmi bir belge vermiyorlar çünkü
Kurduklarını kanıtlamalısın bir mail at bunu jurdunuz dolayısıyla sorumluluk sizin de onlarda kurduk ama sırumluluk almayız dedikleri an bunu janıt yaparsın, mail resmi yazışma
ses kaydına alsam olmaz mı. yarın gideceğim yanık parçaları felan almak için o esnada
Sen bilirsşn ana bilgi vermeden yapılan ses jayıtları nahkemede kanıt olarak kullanılamaz