Son görülmemde kapalı, çevrimiçi özelliğimde kapalı. Profil resmi, durum hiç bir şey yok. Hatta bir kaç kişi bana neden rehbere kendisini kaydetmediğimi soröuştu falan felan işte
İnternet & Teknoloji konusunda 29,1b cevap paylaştı.
Evet Whatsapp da son görülmem hep açık ama bir kişi bile yazmıyor. zaten sadece emoji almak için kullanıyorum :D pc de girdiğim için burada emojiler çıkmıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
WP olayını henüz aktive etmedim. Pek benimsediğim bi yer değil. Alabildiğine gizliliği mühimserim yine. Misal bi uygulamaya giriyorum di mi ilk bakıp ayar yaptığım konu gizlilikle güvenlik🍀🖤🗝️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Son görülmemde kapalı, çevrimiçi özelliğimde kapalı. Profil resmi, durum hiç bir şey yok. Hatta bir kaç kişi bana neden rehbere kendisini kaydetmediğimi soröuştu falan felan işte
Evet Whatsapp da son görülmem hep açık ama bir kişi bile yazmıyor. zaten sadece emoji almak için kullanıyorum :D pc de girdiğim için burada emojiler çıkmıyor
WP olayını henüz aktive etmedim. Pek benimsediğim bi yer değil. Alabildiğine gizliliği mühimserim yine. Misal bi uygulamaya giriyorum di mi ilk bakıp ayar yaptığım konu gizlilikle güvenlik🍀🖤🗝️
Son görülmem de açık, okundu bilgisi de açık. Kimseden gizlim saklım yok. Kimseyi merak ettiğimde yok. 🤗
Kapalı kimseyi merak etmiyorum kimse de benim girdime çıktıma bakmasın
Benim gibi birinin son görülmesini de bilmesinler, ne olacak ki.
Açık... "Saklayacak bir şeyi olmayanın , korkacak bir şeyin de yok demektir."
Watsab o kadar umurumda değil ki.. elimden gelse silecem onu
WhatsApp a sadece bir kişi için girip çıkıyorum ne durumda hiç bilmiyorum açık galiba
Kapalı tutarım benim genelde saatim yoktur günün her saati girebilirim.
Bende merak etmem umurumda da olmaz mesajıma cevap verir yazmam gerekene yazar çıkarım 😊
Kapalıdır benim de, kime ne benim ne zaman girip çıktığımdan
Senelerdir kapalı. Görülme, mavi tik vs..
Kapalı. Açık olsa da bir şey olmazdı.
Kapalı benimde en guzeli
Kıskananlar merak ediyor
Açık valla bir de onu saklamaya mı çalışcam
Açık ailem merak ediyor çünkü
İlk kullandığım günden beri kapalı
Kapalıdır son görülmem de mavi tik de
Açık. Çok işe de yarıyor. Gizlim saklım yok
Açık kimseden saklimiz yok bakan bakar
Kapalı
Hayır kapalı
Benim açıkta çoğu kişinin kapalı tuhaf.