Özgürlüğümü elimden aldılar resmen korkuyorum foto koymaya. Normalde ben her yeri apaçık özel bölge görünen şekilde bile koyacak cesarette bi kızım ama cesaret bırakmadılar. Ya eskiden de nde attıgım birine yüzükle atmısm bu erkekler niye mnyk gibi silmiyor atılanları? Neyse bişey yapmaz diye ümit ediyorum umarım yayılmaz geçmişte kaldı gerçi de şu an tam tersi bırıyım instaya tırnağımı bile atmıyorum korkuyorum çünkü. Yüzüm olan geçti bitti geçmişte kaldı olan oldu hala tutuyor mu paylaştı mı falan bilmem ama şu an birisi adımı sorsa bile instayı hemen siliyorum çok temkinli biri haline geldim. Paylaşmak istiyorum fotolarımı çaresi yok mu bunun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gizli hesap kullan tanıdıkların hariç kimseyi ekleme at madem
Paranoyam tutuyor her türlü beni bulacaklar gibi geliyor
bence önceki kişide silmiştir uzunzaman geçtiyse bu kadar takma kafana
Hayır tersine gelip you dizisi bilmem ne seviyorum bişiler diyor ya özgür hissetmiyorum
şikayet et seni rahatsız edenleri savcılığa filan korkarlar bulaşmazlar sana bidaha
Herkese açık olan fotolarımı depoluyor bu suç mu bilmiyorum ben özelden ona atarsam ve öyle onları depolarsa suç ye biliyorum yoksa herkese açık attıklarımı depolaması suç mudur ki. Ben fotolarımı başka birinde istemiyorum ya hepsinin suç olması lazım
suç şu yazıyı incele
www.forseti.com.tr/.../
Ee napsam ki nasıl kanıtlıcam yaydığını veya tuttuğunu
Takıntılı olmuşsun , zor biraz kurtulman , bende takintiliyim , ama dediğin seyleri ben hala rahat bı şekilde yapıyorum.
Evet Instagram deyince kısıtlı bir alan zaten her türlü adından tanımasa yüzünden tanırlar ki hiç bilmediğim birisi instada bak gelip durduk yere nude istedi atmadım ters cevap bile vermedim diye birden ev adresimi buldu anne babamın telini buldu babamı aradı hçbir şey de yapmadım nude atmadım engelledm sadece sonra babamı aradı saçmaladı aile huzurumuza kadar yansıyor kız olmak nası bi iş bu böyle ya. Ben beladan uzak durmak istiyorum güzel olmak da zor. Gizli olmak bilinmemek istiyorum evet ama aynı zamanda tanınmak da istiyorum. Fakat fotolarımı depolayanlar gelip marifet gibi bana depoladığını söylüyor ya aman çok büyük bir tehtıt sanki canım. Böyle olanlar karşıma çıkmasaydı hiç muhatap olmasaydım keşke işte ozaman isteyen istediği kadar ss alırdı fotolarımı. Ama böyle karşıma çıkıp marifet gibi herkese açık attıklarımı 1 yıl önce attıgımı bana atıp 1 yıldır seviyorum you dizisi bilmem ne bana özel at diyen slklr oldgu sürece hiçbir şey paylaşasım gelmiyor.
Var öyle tipler ne yazikki ama ben astım artık , ticarete döktüm bile denebilir , foto satıyorum rahatım. Sen zor şeyler yaşamissn ondan böyle
En baştan muhattap olmamam lazımdı belki. Belki de muhatap olmamda da hayır vardır bidaha foto atmamak benm yararıma olabilir çünkü artık böyle kişilerin beni tanıdıgnı biliyorum ve asla çok açık fotolar atamıcam bu bilinçle şuanda. Depolamması için atmış oluyorm resmen fantezilerini beslemek istemiyorum özellikle benle iletişim kurup gtü kalkmış kişiler olmaları iyice sinirimi bozuyor mesela ünlü olsaydım ve kimseye cevap vermeseydim fotolarımı ss alanlar umrumda olmazdı. Sorun şu ki kapalı fotolarımı bile ss alan o iğrenç zihniyet. Böyleleri var ve ben çekiniyorm ekmeğine yağ sürmüşüm gibi olacak. Neden silmez ki çok saçma geliyor bana. Bi de utanmadan gelip nude istiyor fotolarımı depolayan dengesiz. Ben de zaten var niye istiyorsun ki diyorm bana özel istiyorum diyor Allah Allah dedim nası bi kafa bu. Ne değişik insanlar var. Ben böyle şeylere deney olmak istemiyorum. İstedği kadar depolasın beni rhat bıraksın ya kendini bişey sanıyolar çünkü ben de cevap verdim mal gibi terslememem bile lazımdı belki de ama her yerden çıkıp geliyor buluyor bi bakıyorum hesabıma sızmış. Korkuyorum artık ne yapmam lazım kapalı giyim tarz fotolar mı koysam? Sorun olmaz galiba ya
Kapalı fotolar sorun olmaz , yavaş yavaş atlatırsın bence. Ndeu yu felan da yanlış kişilere atmışsın demekki. Ben de bu tür sorunlar hiç olmadi
Sen öyle diyince cesaretlendim bi çözüm kimseye pas vermemek çünkü depolayanlar gelip dahasını istiyor özel olarak utanmadan deney tahtası mıyım ne saçma şey. niye ben dimi. Neyse böyle insanlar geliştiğimi ve kaliteli fotolara geçtiğimi görsün istemiyorum çünkü hep filtreli fotolarım felan var elimde ben bile değilim diyorım o kişi o fotodaki ben belki böyle beğeniyorum diyor Allahn abazas*ı ya. Benim bi benliğim bi kişiliğim bi tipim var hatta. Nasıl olur da beni yok sayıp filtreli foto at nude at diye gelirler? Böyleleri benm gerçek filtresiz yüzüne aldıgım bir kıyafeti bile görsün istemiyorum hak etmiyorlae çünkü ben yokum bile onların gözünde okadar iğrenç bir durum ki tek sevincim gerçek yüzüme bilmemesi filtreli fotolarımı depolamış olması o da onun acizliği ben öyle seviyorum belki be demek ya? Ben tanınmak bilinmek isterken yüzü bile ben gibi olmayan eskiden öylesine attıgım kalitesiz kalitesiz şeyleri ss almış marifet gibi atıyor. Beyinsizlerle ugrasmak istemiyorum ama profesyoneller de buluyor beni adres bulan felan her türlü hiçbir erkeğin fantezilerne yanıt vermek ve cevap vermek ve güzelliğimi ss alıp kullanmaya çalişma larını görmek istemiyorum ha çaresizce malca bunu yapan ha profesyonel yapan hiçbirini istemiyorum hepsi sinirlerim bozuyor
Yaptığın kisileri iyi seçmen lazımdı. Ben iyi seçtim. Parası ile bile olsa her isteyene atmadım.
Acemi avcılar da fotolarımı alıyor profesyonelller de benle muhatap olmaları ortak noktası artık geri dönüşü yok kim napacak bilemem ki paranoyam tutuyor mesela belki o adres bulan hiç muhatap bile etmediğim adam yine bulur belli hesabımı ben bişi yapmıyorum beni buluyorlar. Biri gelip acemi acemi üzerimde deney yapar you dizisi seviyorrm bilmem ne allahın delisi biri gelir profesyonelim diye nude almaya çalışır bıktım ya hak etmiyorlar güzelliğimi
Doğru diyosun ama normal ss almaları , yüzünü gostermeseydn keşke.
O yüzmle nude attıgım kişi napiyor bilmiyorum ya bilmiyorken yaptıgım bişi olduğu için elimden bişey gelmiyor. silmemiş bana atmıştı bi ara. Hiçde konusunu açmamıştm çünkü hala olaylarn farkında değilim ben de o yüzden. Sonradan dank etti ama konuşmuyorum artık. Eve çağırıyodu da fotomu attı aa yüzüm var dedim ona o da gelcem demek bu heralde felan dedi şakacı dille sanıırm. Karakterini de bilmiyorum ki aw sildi mi naptı bilmiyorum da tehtıt etmese bi sorun olmasa bile silmemiş olması bile sorun sonuçta umrunda olmayan biriyim bir kişiye atsa bile o büyük bir sorun ya. Sorun çıkarcak biri değil tamam ama düşünmez ki gider atar birilerine neyse o geçti geçmişte kaldı ya.. Benim asıl korktuğum o nude atmadım diye adres bulan ve acemi avcı olan naptığını bilmeyen benim üzerimde deney yapan abaza. Onu da takmamak lazımdı belki de en azından hangi fotomu depolamış bi tanesini gördüm nazlı bi de haaa hangi fotolarım var söylemiyor bile. Şaka gibi inş nude bulmamıştır çünkü bana attığı instaya attgım bi fotoydu. O acemi maldan korkuyorum deli gibi bişi bizim okulda akılsız bi de o yüzden korkuyorum çünkü fake hesabımı açmıştı erkek ibanı atıyor millete tam bir acemi belki nude lerim vardır tam bu sebepten bilemiyorum söylemiyor belki daha a fazlası vardıe diyor ama fKe hesabımdan iban paylaştııgına dair ss aldım birinden bu da nudemin onda olduğu anlamına geliyor olabilir. Bilmediğm için korkuyorum. Muhatap oldugum için korkuyorum. Üstüne deli gibi olanlardan ve o akıllı hacker gibi olan pslkten korkuyorum hertürlüsü buldu beni ya daha bişi baslamadı bile başlamadan bitti resmen
Fazla takmissin ve sanssissin biraz. Bu sürece takilmaman lazım artık. Önüne bakman lazım
Bilmiyorum nedne böyle oluyor iyi birisi oldugum için kötünün her hali geliyor bana pasif kötüler acemi kötüler profesyonel kötüler herkes benle ugrasıyor ezik olan ezikliğinden utanmıyor üste çıkıyor bi de muhatap olmamam lazımdı ya.. Bilmiyorum paylaşmaya devam edeyim bari hayat devam ediyor. Deliden de akıllıdan da geçmişten de korkmadan paylaşayım mı sence normal fotolar?
Normalden başla , yavas yavas açık atmaya felan başlarsın , kaygıların azalır zamanla bence
Ya işte gün geçtikçe daha güzel fotolar atıyorum gelişmemi izlemelerini
De istemiyorum yaaa eziklikleri hayatımın kötü anındakş kalitesiz ben gibi bile olmayan fotolarmla kalsınlar istiyorum şu an güzel şeyler atsam ne hakları var görmeye onlar kalitesiz fotolarımla kalmayı hak ediyor
Takipçi sayini azaltt
Paranoyam tutuyo sanki gelip uygulama ile yine bakacaklar gibi geliyor hesabıma
Yok ya o kadar değildir
Tamam teşekkürler🙏
Önemli degl
Özel bölge görünecek şekilde zaten instaya koyamazsın ki.
Var yabancılar koyuyor göğüs ucu belli ya da hafif alttan gösteren var
Ben engelleniyor diye biliyorum ama bu kadar cesur olman güzel vücudun çok güzel o zaman.
Korkuyorum artık işte gelecekte öyle fotolar çekmek amacımdı ama şimdiden takıntılılar çıktı you dizisi bilmem ne diyolar sinirim bozuldu özgür hissetmiyorum amacımı yapamıyorum böyleler yüzünden. Kapalı fotomu bile stoklayan varsa öyle atınca belalar bitmez ya kimsenin galerisinde fotom olsun da istemiyorum benle ilgili hiçbir bilgi bilmelerini istemiyorum
Haklısın tabiki ama cinsel açlığın afrikasındayız ve her türlü insan var... böyle insanların arasındada özgürce hareket edemiyorsun buda seni kısıtlamış oluyor.. özelden güvendiğin insanlara atabilirsin ama sosyal platformlar çok güvenli değil..
Bunun bir sürü yöntemi var
Yok her türlü bulurlar çok zor değil adresini bilen bulutlar da beni önceden yüzümle nude attıgım erkekler bile rahatsız etmezken kapalı fotolarımı depolayan manyaklar çıktı hayatta karşıma psikolojim bozuldu en ufak şeyde engelliyorum ya da hesabı siliyorum nude attığımdan bile korkmuyorum o derece yeni insanlardan korkuyorum geçmiş hakkında bişi yapamam zaten. Yapacak olan kapalı fotomla da her boku yapar o yüzden güvenemiyorum artık insanlara
Yav bulamazlar da bu arada endiseni çok iyi anlıyorum en güzeli hiç kullanma o zaman
sadece tanidiklarini birak hesapta
İyi olmuş
Paylasma knk
İlgi nerden alacam aa hayatım bitti resmen belki çok estetik şeyler çekecektim daha başlamadan bitirdiler
Kim nereyi atmış
Kapalı Kiyafetli oldugum fotolarımı bile stokluyor erkekler takıntılı manyaklar çoğalmış. Önceden yüzmle nude attıgımdan bile bukadar korkmuyorum
Aaaa ne hale geldik ya