My uploads sekmesine geliyorum fakat burada indirdiğim duvar kağıtları bi zaman önce gözüküyordu şimdi gözükmüyor nedense. Yeni duvarkağıtlarını da indiriyorum ama yine göremiyorum
my uploads indirdiklerin değil yüklediklerindir. bilgisayarın win8 ve üstü işletim sistemli ise masaüstündeki bilgisayar ismi ile aynı isimli klasörün içindeki indirilenler dosyasındadır. Ya da programın kurulu olduğu klasörün içindeki wallpaper klasöründedir
yok bee ne alaka :) galeri tıkladığında karşına duvar kağıtlarının olduğu sayfa açılması lazım orada indirebileceklerin ve indirdiklerin görünmesi gerekiyor
collections ta olabilir yine orada yoksa eğer programın ayarlarına gir settings kısmına orada klasör adresleri olan sekmeyi bul oradan öğrene bilirsin nereye indirdiğini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
my uploads kısmına bak
Yok orada
my uploads indirdiklerin değil yüklediklerindir.
bilgisayarın win8 ve üstü işletim sistemli ise masaüstündeki bilgisayar ismi ile aynı isimli klasörün içindeki indirilenler dosyasındadır. Ya da programın kurulu olduğu klasörün içindeki wallpaper klasöründedir
Ama bilgisayarı ilk aldığım haftalarda my uploadsta gösteriyordu duvar kağıtlarını
Evet bu arada win11 işletim sistemli
my uploads Türkçesi Benim yüklemelerim demek malum :)
masaüstündeki klasörün (örneğin klasör ismi nisanur) içindeki İndirilenler in içindedir
Verdiğin isimlerin hepsinin içlerine baktım ama yok.
Acaba bilgisayarın içini temizlerken temizliği yapan uygulama indirdiğim duvar kağıtlarınıda mı sildi.
Birde şey dicem. Omende indirdiğim şeyleri göremiyorum anladım. Favorileri nereden görüyoruz?
galeri sekmesinde imiş
Galeriya geldim ama bulamıyorum. Ekranda gördüğüm her yazıya bakıyorum yahu. Beni slk zannedeceksin ondan korkuyorum
yok bee ne alaka :)
galeri tıkladığında karşına duvar kağıtlarının olduğu sayfa açılması lazım orada indirebileceklerin ve indirdiklerin görünmesi gerekiyor
Galeri sekmesine geldiğimde karşıma, community wallpapers, spotlight collections birde en altta omen wallpapers sekmesi var.
collections ta olabilir yine orada yoksa eğer
programın ayarlarına gir settings kısmına orada klasör adresleri olan sekmeyi bul oradan öğrene bilirsin nereye indirdiğini
Uygulamada duvar jağıtlarını nereye indireceğini seçen bi sekme buldum. İn apps + desktop dedim. Şimdi bahsettiğin ayarları arıcam
öncesinde arayacaktın :))) artık bulsanda inn apps + deskop görünecek orada da :)
Hp victus kullanıyorum yeni bilgisayar kendisi ve kullanmayı bilmiyorum 🤣
bilgisayarla alakası yok ki programın ayarı ile ilgili idi bu :))
Bunuda bilmiyorum
öğrenirsin böyle uğraşarak:) ve arama artık yeniden indir daha kolay ve kısa zamanda halletmiş olursun :))