Sosyal medyası herkese açık kadınları takip ediyor. Ben bir aydır tepki vermiyorum umrumda değilmiş gibi yapıyorum sizce tepki vermeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence çok emek yoksa ve yeterince yanımıyorsan böyle insanlara bir şey demek oldurmaha çalışman çok manasız. Çekio gideceksin sebebini bile söylemeyeceksin. Yani bu söyleyerek düzeltilecek, düzeltilmesi gereken bir şey değil ki.
Kişi, "hayatımda biri var" düşüncesini benimser, ona göre hareket eder, yapılacak yapılmayacak şeyi kendi bilşr ayırt eder buna göre davranır. Emin ol neuin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi biliyor ve sen onu düzeletecek olan kişi değilsin. Bu durumda al karşına konuş da denmez, yorumlarda görüyorum bence yanlış.
Yani o zaten ne yaptığının farkında. Senin insanca konuşma çaban onun tarafından sadece benim üstüme düşüyor, beni darlıyor, bensiz olmaktan korkuyor gibi bir izlenim oluşturacak emin ol. İşte bu yüzden yapılacak en mantıklı hareket rest çekmek. Uzaklaşmak. Ne olduğunu anlamaya çalışacak olan ve kendine çeki düzen verecek olan o. Uzaklaşmana rağmen devam ediyor ve umrunda değilse e bizahmet artık bitir zaten27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 uyarmasam bu defa bana dert olucak uyarsan ona dert olsun ne bileyim kafam karıstı
- +1 yıl
Uyarmayacaksın, sen tavır aldığın halde kafası basmıyorsa içine de dert olmayacak çekip gideceksin. Onun içine dert olamayan sana niye oluyor?
Soran+1 yılHaklısın galiba uyarıp kendimi yormaya degmez
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelerimden çok net çıkardığım bir şey var canım, bir şeyi yaparken elin titremeyecek. Titrediğini göstermeyeceksin ya da. İlişkisini korumak gibi bir derdi olayan yeni arayışlara çıkan birinin üzerinde düşünmek bile zaman kaybı ama onu engellemek mümkün değil. O yüzden üzerine düşeni kararlı şekilde yapmaya bak sen
Soran+1 yılŞimdi kendime geldim sağol. Güzel yorumlarin için
- +1 yıl
Rica ederim ne demek gelişmeleri yaz
Soran+1 yılTamam canım
En İyi Cevaplar
Bırak istediğini takip etsin baksın kalıyorsa senindir gidiyorsa hiç senin olmamıştır özgüvenli ol şu an seninleyse seni istiyordur küçük bir ekranın içinde değil hayatlarimiz sadece onun aklını kendinle meşgul et güzel kok güzel görün doğal davran yanında çocuksu ol kendin gibi ol karakteri neyse oda öyle davranacaktir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin benim yanımda çok mutlu gözünü ayirmiyor her istediğimi alıyor yapıyor tek sorun bu sosyal medya
+1 yılSen de o kadınları takip et ve ona senin de bu kadınları takip ettiğini ve çok beğendiğini söyle sonucu gör
10 Yorumla
Napacak seni mi takip etsin sadece sen eskimissindir
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
31Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSesizce gideyimmi
+1 yılKarşına al adam gibi konuş. Rahatsız olduğunu dile getir. Ben sevgilim varken hiç saçma sapan hesapları takip etmem mesela. Yokken de etmiyorum istisna belki olabilir. Herkes yapıyor deme lüksü yok yani. O yüzden sevgilin de yapmamalı. Seni dinlemiyorsa soğuk yaparsın, düzelmezse ayrılırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bu yöntemi deneyecem
+1 yılSevgilinizin sosyal medyada kadınları takip etmesi, sizi rahatsız ediyorsa, onunla açık bir şekilde konuşmanızı öneririm. Ona, bu durumun sizi nasıl hissettirdiğini anlatın ve onun neden kadınları takip ettiğini öğrenin. Belki de sadece arkadaşları veya ilgi alanlarıyla ilgili hesapları takip ediyordur. Ancak, bu durum sizi rahatsız ediyorsa, ona sınır koymakta özgürsünüz.
Birçok insan, sosyal medyada partnerlerinin takip ettiği hesapları kontrol etmek isteyebilir. Ancak, bu davranış, güvensizlik ve kıskançlık gibi sorunlara neden olabilir. Eğer sevgilinizin kadınları takip etmesi, ilişkinizdeki güveni zedeliyorsa, onunla açık bir şekilde konuşmanızı öneririm. İlişkinizdeki güven ve saygıyı korumak için, birbirinizin sınırlarına saygı göstermeniz önemlidir.14 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseye sınır koyma hakkına sahip değildir ki.
- +1 yıl
Kesinlikle bende onu diyorum
- +1 yıl
Bende değil. BEN DE diye yazılır. Şu ayrımı öğrensin herkes artık. Bayıyor. De da dahi ekleri AYRI YAZIIR.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir evet…
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle iki seçenek var düzgünce onunla yüz yüze konuşup açık açık tatlış bi şekilde söyleyebilirsin eğer ciddi anlamda seviyosa zaten çokda önemli olmax gereksiz tepkiler vermez ya da sende birsürü erkekle takipleş kıskandır sonra sana istemediğini söylerse sende çıkart felan de
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumunuz için 🙏
Kimi takip edecekti? Erkeklerimi
Ya benim anlamadığım şuvar bunu sebebini nedenini erkek arkadaşına sorabilirsin mesela yani ne beklentisi var sende bulamadığı da başka yerde bunu aramaya çalışıyor? Veya çokmu karaktersiz biri de sokak lambası gibi herkesemi yanıyor14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle uyarmadik diye tepemize cikti
Soran+1 yılÖyle yapıcam bulusalimda
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Bence sormalısın senleyken başkalarını takip etmesi demek:
-Seni saymadığını
-Sana değer vermediğini
-Arayışta olduğunu
Gösterir.11 Yorumla
Soran+1 yılAglayacam 😭
+1 yıleğer ünlü ve hoşuna gitmeyen insanlarsa ve takip ettikleri kişi sayısı fazlaysa açık bir şekilde konuş ne amaçla hangi akla hizmet yapıyorsun diye geçmişte böyle bir olay yaşadım daha büyüğüydü yorum bile yapıyordu.. b**okunu çıkardı çünkü doğru şekilde ağırlığımı koyamıyordum sonunda o kadar abarttı ki hesabını kapattırdım.. bu raddeye gelmemek sağlıklı şekilde ilerlemek için de ki bu kadar kişi takip etmenden hoşnut değilim gerisini detaylı bir şekilde belirt ama ciddiyetini koru kıskanç olarak algılayabilir ama kıskançlık değil bu yaptığı şey yanlış zaten açıklaması yok bunun ne alka yani bu söylemlerim ünlü açık kızları takip etmesiyle alakalı tanıdığı yakın olduğu kişileri etsin zaten.. taviz verme kendinden emin davran ileride senin canın yanar
11 YorumlaAga seven erkek yapmaz bunu. Seni kiskandirmaya da calisiyor olabilir ama ciddi sekilde uyardiktan sonra yapiyorsa yine bas tekmeyi
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏. Ben insgram açtım onu takip isteği atmadım ondan sonra herkese açıyor kadın ekliyor stori atıyor. fakeden bakıyorum sevgmiyorsun herslde diye sözler koyuyor
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Benimki de aynısını yapıyordu bir gün o kızlardan birine mesaj attım meğer benimki kıza yürümüş mesajlar atmış yani adam beni defalarca boynuzlamış üzgünüm ama hiç hayra alamet değil bu durum kesinlikle ayrılmalısın
50 Yorumla
+1 yılKonuşmalısın onunla ben böyle şeylerden birsürü tanımadık kızları takip etmeni istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım eğer bu uyarılarıma rağmen yine yapmaya devam edersen ben bu ilişkide yokum diye rest çek hadi göreyim kızım seni 💫
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏. Kafam karıştı
Haddini bildir! Sizin gibileri hiç anlamıyorum, ne özelliği var da her şeye göz yumuyorsunuz? Benimle beraber olacak erkek adam olup haddini bilecek!
95 Yorumla
Soran+1 yılKasıtlı yaptığını düşünüyorum.2 aydır kıskandırma çabasına girdi
Soran+1 yılBenim ne suçum var. cool olmaya çalışıyorum daha çok öfkeleniyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılLütfen sevgilisi olan erkekler başka kadınları takip etmeyin, tanıdıksa tamam ama tanımadığınız kadınları niye takip etmiyorsunuz, kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz.. karaktersiz misiniz!!
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte herkes böyle düşünce sorun kalmaz
Seni aldatıyor. Çünkü seni gerçekten sevmiyor. Bu duruma sessiz kalmamalısın. Onunla rahatsız olduğun bu konuları rahatlıkla konuş ve hala seni ciddiye almayıp yanlışına devam ediyorsa ceketini alıp çıkmayı bilmelisin. Onu yokluğunla terbiye etmelisin buda işe yaramıyorsa boşanmalısın. Güven ruh gibidir terkettiği bedene asla geri dönmez. Güvenin olmadığı yerde hayat yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce fotoraf konusunda kavga ettik terkettim. kendi i alkole verdi sildi resimleri herkesi çıkarttı. Simdide bu
Bence önce sor sonra kızlarla konuşuyorsa ve fötr ediyorsa bırak sevgili başka kızlarla sevgili olsun ama yok onlarla konuşmuyorsa o zaman yapma bunu yoksa seni bırakırım de
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
+1 yılSosyal medya ilişkilere çok zarar veriyor, yasaklansa keşke, açgözllü olmayı tetikliyor. Sevgilisi olan biri sosyal medya hesabına arkadası ile resmini koymalı kesinlikle
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle herkeste aynı durum. Keske kapatılma
+1 yılNormal bişey. Benimde hem erkek hem kız takip ettigim çok kişi var ve hesabımda açık. Tanimadiklarimda var tanimadiklarima GT yapmiyorum gerçi ama sıkıntı değil yapilsada. Konuşmuyorum zaten bişey olmuyor. Eğer yorum yapmak istersemde yaparim
10 YorumlaBak eğer komedyen gibi şeylerse konuş ve rahatsız olduğunu belirt ama eğer açık saçık kadınlar falansa ablacım orada bu işten rahatsız olduğunu gerekşrse kavgayla dile getir
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık kadinlar 😔. Konuşacağım yüzyüze bakalim
+1 yılaldatıyor işte daha ne tepkisinden bahsediyon geniş misin az kadınlığınızı gururunuzu bilin
32 Yorumla
Soran+1 yıl1 günlük tanıdığım adam değil ki hemen kesiyim 2 yıllık gecmisimiz var
- +1 yıl
2 yıl diye aldatmasına göz yumacan yani
+1 yılÜnlü ise çok sorun yok bende ediyorum bazı erkek oyuncuları ama herhangi biri ise tüm erkeklere istek at isteğin varsa kabul et tepkiyi bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılBana 100 tane istek geliyordu kabul etmiyordum
- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kadın olduklarına bağlı. Yoksa tanımadık kadın bolca ekler erkekler hatta kızlarda da ekleyen çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık mini elbiseli
+1 yıl1 aydır umurunda değildi tepki vermiyordun madem, neden şimdi canını sıkmaya başladı? En başta söyleseydin istemiyorum diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi rahatsız oldum ondan önce umursamiyordum
+1 yılerkekleri takibe al. seni çantada keklik görüyor. gidebileceğini göster.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hazırda 105 takip isteği var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hiç bir şey yapma, benimle şunları bunları konuşma, bana dokunma, beni öpme ama hiç bir şeye de bakma, ona baktı, şuna baktı. Taşız zaten biz. Duvarlara sürtelim.
15 Yorumla
Soran+1 yılBiz 2 yıldır beraberiz herşeyi yaşadık
Cevap sahibi+1 yılBu durumda mutlaka siz haklısınız, tamamen hayatınızda bulunan kişinin karaktersizliği. Ben sizden özür dilerim, size haksızlık ettim. Konuya farklı bir açıdan bakmıştım.
Soran+1 yılO kadar çok şey varki haklısınız ben insgram açtım onu ekledim ondan sonra daha çok yapti
Cevap sahibi+1 yılMutlaka, yaşanılan sürecin içerisinde siz olduğunuz için her şey sizde büyümüş, süreçleri siz biliyorsunuz ve normal olarak da içinize işlemişsiniz. Ben size ön yargı ile yaklaştım, bu tamamen benim düşüncesizliğimdi. Sanırım bu durum da benim yaşadıklarım ile ilgili olsa gerek. "O kadar çok şey var ki" cümlesinin altında içinizin ne kadar da dolu olduğu açıkça yansıyor. Dilerseniz içinizi paylaşabildiğiniz bir bilinmeyen olabilirim sizin için.
Soran+1 yılBiz çok sorunları aştık neler yaşadık bunuda aşariz inşaallah
+1 yılBu kadınların kim olduklarıda önemli. Çalıştığı ortamda yüzyüze olduğu vs. tarzı bişey değilse ayrılma zilleri çalıyor senin için.
10 YorumlaBence bir duruşun olmalı. Su an pek duruşun var gibi durmuyor çünkü.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO bunları senin gördüğünü bilmiyor mu sence? gördüğunde rahatsız olacağını nliyorsa hayatında sen varken bunu yapıyorsa bile isteye yapıyordur ve sana saygısı ve sevgisi yoktur net.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen insgram açtım ona istek atmadım takip istediği o herkese açtı kadın eklemeye basladı bende hiç umursamadım stori atmaya başladı herkese açık
+1 yılTepki vermelisin eğer dinlemez ve devam ederse sil gitsin değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam daha önce fotoraf konusunda kavga ettik ayrıldık sildi
Erkekleri takip etse bu seferde erkekleri takip ediyor sevgilim diyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye diyim erkekleri
O kadınlar kuzenleri veya arkadaşları olmadığı sürece tepki vermelisin tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç biseyi
Soran+1 yılBuluşalım da
+1 yılaçık açık bundan rahatsızlık duyduğunu belirterek, ya da erkekleri takip ederek.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce uyarayım hazırda 105 tane erkek isteği var
- +1 yıl
Vov
Rahatsiz oldugunu belirt ne olcak ki kendini kuruyorsun belkide tamam diyip takipten cikicak
10 Yorumla
+1 yılOturup konuşmanız gerek bakalım ne diyecek eğer güzelce izah edemiyorsa güle güle demeniz en güzeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların kim olduğu önemli. Sonuçta iş arkadaşları olabilir vs... Eğer öyle bir durum değilse yani her önüne geleni takip ediyorsa açıkça rahatsız olduğunu söyle
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mhgkshn teşekkür ederim. Hemen kötü düşünmemek lazım ama baktı ki kızlarla anormal muhabbetler var o zaman şüphelenmekte haklı olur. Kimisinin çevresi geniş oluyor belki de hepsi tanıdıklarıdır ilk önce karşı tarafa sormak lazım yine de içe sinmeyen şeyler varsa zaten karşı tarafı takibe alıp anormal durumda da ayrılabilir. Her şeyi bu kadar zorlaştırmamak lazım
- +1 yıl
Rica ederim ne demek benimde sana hak vermemin sebebi benim takip ettiğim kızların%90 ı kuzenlerim den ve sınıf arkadaşlarımdan oluşuyor benim sevgilim yok ama benim sevgilim olsaydı benim hakkımda böyle şeyler düşünse çok üzülürdüm hiçbir şey görüldüğü gibi olmayabilir sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@mhgkshn aynen öyle. Sormak konuşmak lazım, kendi kendine düşünmekle bir yere varılmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer sevgili olmanıza rağmen yapıyorsa arayıştadır. onları s2mek için kullancam senle evlencez korkma masallarına inanma derim
20 YorumlaAyrıl gitsin. Haddini ancak öyle anlar. Evlenecek hayırlı birini bul daha iyi.
00 YorumlaÖyle beğendiğin için riskli sulara girmişsin haklı çıkar burdan
00 Yorumlayaa normal konuşmadığı sürece sıkıntı yok
13 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilicem
Soran+1 yılBakicam
+1 yılSende erkekleri et anlasın nasıl bir şey olduğunu
11 Yorumla
Soran+1 yılHazırda 105 takip isteği var bir tuşa bakar
takip etme de
11 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim zaten ondan yapiyo
+1 yılCanım böyle şeyleri en başından konuşman gerekiyordu bu gibi şeyler bana ters gibisinden kabul ediyorsan et etmiyorsa ayrılırdın yani böyle saklambaç oynamanıza gerek yok her şeyi açık açık konuşun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konulara 2 yıldır hiç girmedim. Oda girmedi o kadar kullanmiyordu takı ben insgram açtım ona istek atmadım ondan sonra herkese açtı takip etmeye başladı stori atmaya başladı herkese açık bakmadım orjinal hesapla fake ile baktım sevmiyorsun heralde diye sözler paylasiyor
- +1 yıl
Anlaşılan abimiz halka açılmış seni cebe koymuş. Onu sadece bir kez uyarmalısın, daha sonrasında, tekrarlaniyorsa asla durma orada, bizim kendini yetiştirememiş oğlan çocuklarıyla işimiz yok, bizim adama ihtiyacımız var.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 aynende öyle
Ona deki beni kıskandırmak için bu ucuz numaraları yapıp karaktersiz davranışlar sergiliyorsan sevgilin varken üstelik bununla gerçekten beni kıskanıcağımı düşünüyorsan yanılıyorsun gözümde basitlesirsin sadece deyip bir süre konuşma
01 YorumlaTakip edilen hanım arkadaşlar akraba ise lafım yok tanımadıkları ise konuş rahatsızlığını söyle işe yaramadıysa sen de erkekleri takip et.
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrabası falan degil
+1 yılSende erkekleri takip et ama ona belli etme illaki fark edecek yani kıskandığını belli etme demek istiyorum yoksa bunu bir koz olarak kullanır
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim insram sadece takipcilere benim takipçim arttıkça kendiside arttırıyor halbuki ben kadınları takip ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu yüzden ayrıldım hiç hayırlı iş arama orada açık açık sor
01 Yorumla
+1 yılTepki göstereceğine
Onun neye ihtiyaç duyduğuna bak
Seks istiyorsa seks yap
İlgi istiyorsa ilgi ver
Bir şeyler yap yani01 Yorumla
Soran+1 yılİlgiyi seviyor zaten seks konusunda zaten yasıyoruz o sürekli peşinden koşmamı istiyor.
Takipten çıkmasını söyle bu durumdan huzursuzluk duyduğunu dile getirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏. Uyaricam bakalım
Ona aynisiini yaparak. belki anlar nasıl hissettirdigini. Erkekler cidden iğrençler bizi hak etmiyorlar
07 YorumlaAç bi abazaa gurursuz da
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeylerde gururlu 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de öyle bi görücülerim vardı düşün silmiyorlardı üstelik kızlar esc ydi ve bunları normal görüyolardı neymiş ben kıskançmışım (!)
10 YorumlaDirekt sevgilini değiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum
+1 yılAyrıl gitsin düzelmez o
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce fotoraf koydu kızdım ayrıldım sildi. hepsini
+1 yılNeden ( kadınları ) takip ediyor peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen insgram açtım ona istek atmadım ondan sonra yapmaya başladı
Sende olan eksik var ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bende eksik olmadığını düşünüyorum
Kes konusmayı uzatmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır kıskandırma çabasına girdi kasıt olduğu için tepki vermiyorum
+1 yılBubi tuzağı kur
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
2 kilo çimento lazım
Soran+1 yıl😂.
- +1 yıl
Güzel oldu ama 🤣🤣🤣
Soran+1 yılVur dedik öldürdün adamı
- +1 yıl
Adama git de 2 kilo çimento lazım ne için abla kocama tuzak 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl😄. Adam dev gibi cimontoda yetmez
+1 yılErkekleri takip et tepkisin bekle 🤣
23 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tepkisini soğuk yapacak laf vuracak
- +1 yıl
Vursa ne olacak herkes kendinden meshul
Soran+1 yılŞarkı paylaşıyordu. Yok sevgilindenmi ayrildin yok birini var diye süpe eden adam
+1 yılAyrıl eğer devam ederse, direkt konuş
00 Yorumla
+1 yılSende aynı davranisi yap empati kurmayı öğrensin
00 Yorumla
+1 yılAranıza mesafe koyun
10 YorumlaTakip etmesini söyle açıkça
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilim sosyal medyadan kadınları takip ediyor. Nasıl tepkimi gösterebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler