İnternet & Teknoloji Hangi uygulamayı daha çok kullanıyorsunuz,? ÖlümsüzlükSuyuu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor En çok hangisinde zaman geçiriyrosunuz Whatsapp İnstagram Twitter Tiktok Snapchat Kızlarsoruyor😂 Facebook Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi uygulamayı daha çok kullanıyorsunuz,? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 33,6b cevap paylaştı. Whatsapp %1 İnstagram %1 Kızlarsoruyor %95 Facebook %1Youtube %2 1 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Facebook, Twitter (X), tiktok, Instagram, Snapchat telefonumda yüklü değil 0 0 Yorumla
Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Buna en dogru kararı ekran süresindeki görselde görebilirsiniz. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 410 cevap paylaştı. KızlarSoruyor diyorum lakin biraz ara versem iyi olacak. 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı. Whatsapp -- Telegram mecburiyetten yok sa ikisinide kullanmam 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. İnstigram ve KS 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 56% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. İnsta daha çok 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 55 , eic 96% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 387 cevap paylaştı. hepsi çok gereksiz uygulamalar 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Kİzlar Soruyor Instagram 🖤 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 23 , eic 82% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. KS ve ıg eşit oranda diyebiliriz 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı. Burası🤦 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 524 cevap paylaştı. Kızlar soruyor en güzeli. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 38 , eic 80% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Kızlar soruyor 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. burası ve youtube 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. KS bu aralar 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. İnsta 😊 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Whatsapp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Whatsapp %1
İnstagram %1
Kızlarsoruyor %95
Facebook %1
Youtube %2
Facebook, Twitter (X), tiktok, Instagram, Snapchat telefonumda yüklü değil
Buna en dogru kararı ekran süresindeki görselde görebilirsiniz.
KızlarSoruyor diyorum lakin biraz ara versem iyi olacak.
Whatsapp -- Telegram mecburiyetten yok sa ikisinide kullanmam
İnstigram ve KS
İnsta daha çok
hepsi çok gereksiz uygulamalar
Kızlar soruyor daha iyi 😄❤️
Kİzlar Soruyor Instagram 🖤
Ben YouTube kullanıyorum en çok.
KS ve ıg eşit oranda diyebiliriz
Whatsapp ve İnstagram 😊
Burası🤦
Kızlar soruyor en güzeli.
O Facebook u işaretleyen benim 🤣