İnternet & Teknoloji Televizyon aptal kutusu mudur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor TV'nin hayatınıza etkileri nelerdir ve onu günde kaç saat izlersiniz? Güncellemeler+1 yıl Aptal kutusu demek televizyon aptallaştirir demek. Ben buna katılıyorum. Bana katılan var mı merak ediyorum. Televizyon aptal kutusu mudur? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. bence öyledir, 0 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Öyle evet mesela biz yarından itibaren bir haftalık bir televizyon detoksuna giriyoruz tamamen kaldıracağız 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Ben çocukluğumdan beri radyo dinlerim. Çarşamba günü Melis Babadağ oynadığı dizi var sadece onu izlerim geri kalan zamanlarda TV umrumda olmaz 0 0 Yorumla
ArtLostInDreams Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Manipulasyon yapıp insanları yönlendirdiği doğru 0 0 Yorumla
EldiaDeLaMuerte Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Değildir, kanallarda ki yapımlarin çoğu aptalca. TV başında fazla vakit geçirmek manasız 1 0 Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Televizyon asla izlemem evimde bile TV yok telefon bilgisayar tablet bunlar en iyisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Su siralar genellikle sanki evet. Bende sana bir sey sorabilir miyim? 0 0 Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayir 0 1 Yorumla Just-can +1 yıl Ah birde takıl isteğini kabul etsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence öyledir,
Öyle evet mesela biz yarından itibaren bir haftalık bir televizyon detoksuna giriyoruz tamamen kaldıracağız
Ben çocukluğumdan beri radyo dinlerim. Çarşamba günü Melis Babadağ oynadığı dizi var sadece onu izlerim geri kalan zamanlarda TV umrumda olmaz
Manipulasyon yapıp insanları yönlendirdiği doğru
Değildir, kanallarda ki yapımlarin çoğu aptalca. TV başında fazla vakit geçirmek manasız
Televizyon asla izlemem evimde bile TV yok telefon bilgisayar tablet bunlar en iyisi
Su siralar genellikle sanki evet. Bende sana bir sey sorabilir miyim?
Değildir reklam kutusudur
hiç izlemiyorum
Evet biraz sfghu
Ne izlediğinle alakalı değişir :)
Kesinlikle
İzlemiyorum
Hayir
Ah birde takıl isteğini kabul etsen