İnternet & Teknoloji Whatsappta tek tik gözükmesi için ne yapmalıyım? Arkadaşım bana mesaj atacak ama o mesajın bana iletilmemesi için ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesaj bana gelmesin diye dünden beri telefonumun internetini kapattım Bilgisi olan var mı Whatsappta tek tik gözükmesi için ne yapmalıyım? Arkadaşım bana mesaj atacak ama o mesajın bana iletilmemesi için ne yapabilirim? Cevapla Telefon Soruları WhatsApp Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Whatsapp Aero kullan. İletildi bilgisi kapatma var. Android kulaniyorsan kullanabilirsin ancak. 1 0 Yorumla
kafakafayaverelim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Uygulama ayarlarından WhatsAppın internet kullanımını kapat. Diğer işlerini halledersin. Fakat WhatsApp offline gözükür. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapacağım internet kullanımını kapat yazmıyor kamera iznini kapat yazıyor Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Android mi Yorumla Soran +1 yıl evet android Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Ayarlar ⏩Uygulamalar ⏩WhatsApp ⏩Veri Kullanımı⏩Ağ Erişimi ⏩ Mobil Veri ve Wifi tiklerini kaldır. İşlem tamam. Yorumla Soran +1 yıl arka planda veri kullanımına izin ver yazan bir tik var onu mu kaldıracağım Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Hayır direkt ağ erişimini kapatacaksın Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Ekran görüntüsü atayım te... ram ver Yorumla Soran +1 yıl olmuyor Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Ss atabileceğim bi imkan varsa atayım Yorumla Soran +1 yıl link olarak atabilirsin Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Tamam bekle Yorumla kafakafayaverelim1 +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl bende bu şekilde çıkmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Whatsapp Aero kullan. İletildi bilgisi kapatma var. Android kulaniyorsan kullanabilirsin ancak.
Uygulama ayarlarından WhatsAppın internet kullanımını kapat. Diğer işlerini halledersin. Fakat WhatsApp offline gözükür.
nasıl yapacağım internet kullanımını kapat yazmıyor kamera iznini kapat yazıyor
Android mi
evet android
Ayarlar ⏩Uygulamalar ⏩WhatsApp ⏩Veri Kullanımı⏩Ağ Erişimi ⏩ Mobil Veri ve Wifi tiklerini kaldır. İşlem tamam.
arka planda veri kullanımına izin ver yazan bir tik var onu mu kaldıracağım
Hayır direkt ağ erişimini kapatacaksın
Ekran görüntüsü atayım te... ram ver
olmuyor
Ss atabileceğim bi imkan varsa atayım
link olarak atabilirsin
Tamam bekle
bende bu şekilde çıkmıyor