İçerik sahte diye tahmin ediyorum. Hiçbir yerde yok. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Gerçek olduğunu farz ederek cevap verirsem de, görüldüm özellik geldiğinden beri kapalı olduğu için bu durum beni alakadar etmiyor.
Benim yazdığım herhangi bir mesaja görüldü atıp bir de üzerine cevap vermezse veya mesajın üzerinden günler geçerse o her kim olursa olsun bir daha asla yazmam. Numarasını da silerim… çok netim bu konuda…
Kesinlikle… egoist değilim fakat beni ötekileştiren, değersizleştiren, benden bir yarar ve çıkar sağlamaya çalışan sırf bu yüzden benimle görüşen insancıklardan ben uzağım.. onlar da benden uzak olsunlar…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İçerik sahte diye tahmin ediyorum. Hiçbir yerde yok. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Gerçek olduğunu farz ederek cevap verirsem de, görüldüm özellik geldiğinden beri kapalı olduğu için bu durum beni alakadar etmiyor.
Benim yazdığım herhangi bir mesaja görüldü atıp bir de üzerine cevap vermezse veya mesajın üzerinden günler geçerse o her kim olursa olsun bir daha asla yazmam. Numarasını da silerim… çok netim bu konuda…
Olması gereken bu
Kesinlikle… egoist değilim fakat beni ötekileştiren, değersizleştiren, benden bir yarar ve çıkar sağlamaya çalışan sırf bu yüzden benimle görüşen insancıklardan ben uzağım.. onlar da benden uzak olsunlar…
Görüldü atan bazı insaları saçlarında sürüyesin geliyor asjsjs
Hayır eğer cevap vermeyeceksem görüldü atmıyorum. Bence bu karşıdaki insana yapılan bir saygısızlıktır.
Yani mesaja cevap verecek bir şeyim olmadığı zaman atabiliyorum evet. Onun dışında durduk yere görüldü atmam.
Asla atmam atarsam da çooook nadiren oluyor
Geçen gün arkadaşım attı cevap vermeye üşeniyorum dedi bu kadar da yeter ama
Ben şunu anlamıyorum iyi geceler diyorum iyi geceler diyor bitiyor konuşma ama ifade bjrakmadigim için görüldü atmış oluyorum çok saçma
😂😂😂 bu suçu çoğu zaman işliyorum umarım yakalanmam. 😜 bunu diyerek de kendimi ihbar etmiş oldum 😂
Ne cezasına çarptırılıyıe pkei? Bana herkes atıyor hepsine cezai işlem şikayet edeyim mdkdk
Tecavüz edene suç yok anasını satiyim ülkenin adalet sistemine bak 😂😂
Cvp vermek istemedklerime evet bazılarına özellikle yapiyrm
Atmıyorum. Mutlaka mesaja yanıt veririm. Görüldü atıp bırakmak gibi bir huyum yok.
Gereksiz yazanlara ya da müsait olmadığım zamanlarda atarım
Atmıyorum. Ayrıca böyle bir ceza mı varmış? Fake bence.
Sınıf gruplarına atıyorum bir sürü grup herkes yazıyor
özellikle görüldü atmıyorum ama bazı mesajlar cevap vermeye uygun olmuyor
Ben görüldü değil de görülmedi yapıyorum eğer konuşmak istemiyorsam.
@tenedos 😃 bak, bak jsjsjjj görüldü atıyorum ama söz bitiyor napim
Yaz kızım sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilmesine karar verildi
Size daha kötüsünü söyleyeyim görüldü bile atmıyor aq , 1 hafta bekledim sonra hikayesine yanıt verdim eski konuşma öyle kaldı
Kim kızdırdı seni böyle
Kızlar yalan söylüyor. Kızların çoğu atıyor ya da hep geç bakıyor kızlar bu konuda çok bencil, düşüncesiz.
Oldu canım başka ne suç olacak gördüğüm saçma mesajlara vakit ayırmak istememek neden suç olsun 😂
Valla takmıyorum ben ya isteyen atsın bende atıyorum çokta takmayın bu görüldüyü ya.
Vay awk la suc a bak avrupa bizi Şu an kiskaniyormudur acaba?
Görüldü attığım insan kesinlikle diyologu hak etmiyor dur
Cezası neyse yatarım bazı insanlar hakediyor cevap vermemekte çok şey anlatır Buda cevap sayılır
Bi tanıdık görüldü attı bana dün. Çıkardım 1 gün sonra işine baksın
ya ben de ciddiye aldım google a yazdım. İroniymiş meğer. Ne adamsın lan
Genellikle atmam atandanda nefret ederim
Hayır içi boş kibir yapmanın anlamı yok
Milleti korkutma bu kadar 😀
çok adam gider bundan
Yok artık her şey de suç olamaz ama bu ne yani
Evet yapıyorum yerine göre ve kişiye göre
Atmam. ama bı kişiden çok görüldü yedim.
Lânet olsun cevap verdigimi sanıyorum 😂
Saçmalamayın. Belki adam kalp krizi geçirdi.
Atmamaya çalışıyorum
Hiç atmam ama bana atan oluyor
Ben de atmam ki mesela denemek ister misin
Hayır teşekkür ederim
Çok nadir.
Bunu eski sevgilime atmam lazım
Hayır, hiç atmadım. Attıysam da hatırlamıyorum.
Evet atıyorum
Aaa çok iyi
Kimseye atmamaya çalışıyorum çok sinir bozucu
Evet atıyorum 😃
Kizinca evet
Biliyorum...
Anonım chatte çok atıyorum görüldü
çok fazla
Atmam aga ayıp olur tamam yazarım en kötü
Duruma göre atiyorum
Soruyu ben anlayamadım 🤔
İnsanlık suçudur.