Daha yeni aldım bilgisayarı. Fotoğrafta gözüktüğü gibi 4 slot gözüküyor fakat pek güvenemedim internette de bulamadım. Eğer 4 slot varsa ona göre fazla ram alacağım. Fikri olan veya 50FK modeline sahip olan var mı? Beni bilgilendirebilir misiniz?
Acer nitro 5 AN515-58 50FK modelinde kaç ram slotu var?
515-58 modelinin çok versiyonu var nitro 5'in olduğu gibi. Daha düşük modelleri var ki kuzenimde 2 slot yazıyor bu daha yüksek modeli ben de 4050 var mesela. İnsanın aklı karışmıyor değil
Zaten genel anlamda yüksek demedim, kuzenime göre yüksek, ben de 4050 var dedim. Rtx serisinin 50 modelleri lite gibi olduğunun gayet farkındayım ancak acer'ın sitesinde dahi buna cevap olacak bir yazı dahi bulamadım ki acerin community bölümünde de sordum. Adam bana 58 modelinin ddr4'lü olan bir modelinin bilgisini atmış mesela, mevzu bu. Dediğim gibi kafamı karıştıran bu zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
firmware hatasıdır nitro5 4 yuva olacak bir laptop değil
515-58 modelinin çok versiyonu var nitro 5'in olduğu gibi. Daha düşük modelleri var ki kuzenimde 2 slot yazıyor bu daha yüksek modeli ben de 4050 var mesela. İnsanın aklı karışmıyor değil
4050 yüksek mi güldürme beni. 50 serisi fakir avuntusudur. 4000 ise ne kadar güncel olduğunu düşün. yani sende 2024 model fiat egea var gibi diyelim.
Zaten genel anlamda yüksek demedim, kuzenime göre yüksek, ben de 4050 var dedim. Rtx serisinin 50 modelleri lite gibi olduğunun gayet farkındayım ancak acer'ın sitesinde dahi buna cevap olacak bir yazı dahi bulamadım ki acerin community bölümünde de sordum. Adam bana 58 modelinin ddr4'lü olan bir modelinin bilgisini atmış mesela, mevzu bu. Dediğim gibi kafamı karıştıran bu zaten
4 olsa bilirdim nokta
Doğrudur, teşekkür ederim cevapladığın için
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!