İnternet & Teknoloji Neden sizce sürekli gönderi atıp duruyor ki? selincan77 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakın arkadaşım ile küstüm aradan sonra barıstık neyse sonra ben yazmadım bir dönem şu ara göbderi falan atıp duruyor sizce neden Güncellemeler+1 yıl Halimi falanda soramıyor sadece gönderi falan atıyor Neden sizce sürekli gönderi atıp duruyor ki? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Atmak için atıyorum ben 0 6 Yorumla selincan77 +1 yıl Mesafeli arkadasına da mı kırdıgın kişiyede 😉😉 Yorumla Just-can +1 yıl Önemi yok 6 ay askere gidene 6 ay boyunca atmışligim var ksksks Yorumla selincan77 +1 yıl Ben 🙋 sinirliyim hala onlara Yorumla Just-can +1 yıl Farketmez bakmazsın olur biter Yorumla selincan77 +1 yıl Tamam 😃😃😃 Yorumla Just-can +1 yıl Iyi aksamlar Yorumla
Silenceunique_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Özür dilemeden barışmak istiyo 0 28 Yorumla selincan77 +1 yıl Nasıl zekisin helal olsun o benim kalbimi kırdı Yorumla selincan77 +1 yıl Benden uzak olsun mesafeli olduğumu anlıyor galiba ona karşı 🤣🤣 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl İşte onun farkında seni yokluyo Yorumla selincan77 +1 yıl Yazık o zaman ona başka bir şey diyemiyorum Yorumla Silenceunique_ +1 yıl Çok mu kötü ayrıldınız arkadaşınla? Yorumla selincan77 +1 yıl Ama yasattıdıgını oda yaşıycak oda kalbi kırılcak 😉😉 Yorumla selincan77 +1 yıl Arkadaşım kız ya sadece sinirimi bozdu bu ara Yorumla Silenceunique_ +1 yıl boş ver eğer çok kotu bişey değilse bence , sonuçta iyi günler de geçirdiniz saygıyla kalsın anılar Yorumla selincan77 +1 yıl Fazla samimiyet olduğu icin kavga ettik zaten yapıskan bir şey 🤣🤣 Yorumla selincan77 +1 yıl Yinede saygılıyım mesafeli olarak yeterli bence 😉😉 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl Ozaman yakın arkadaşın değilmiş demekki Yorumla selincan77 +1 yıl Nasıl değilmiş ki anlamadım Yorumla selincan77 +1 yıl Yakınız diye fazla mı yapısık ikiz 👭 olmak zorundayız 🤣🤣🤣 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl Yapışkan dedin ya öyle düşünüyorsan yakın değilsinizdir artık Yorumla selincan77 +1 yıl Aman olmayak 🤣🤣🤣 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl Ne yaptı ki bukadar merak ettim Yorumla selincan77 +1 yıl 3 yakın arkadaş idik bensiz buluşup beni gizlemiş ler Yorumla selincan77 +1 yıl Sinir oldum ya ben sanki cagırmadıgınız yere gelcem 😉😉 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl 3 lü arkadaş grubunun bir gün olsun 3 lü kaldığını göremedik ya:) Yorumla selincan77 +1 yıl Sonra ikiside pişman oldu ama ben ikisiyle de aynı ortamda buluşmuyor um artık 😃😃😃 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl boş ver ya saçma iş yapmışlar ikisi olsun arkadaş salla gitsin. Yorumla selincan77 +1 yıl Aynen öyle yaptım şu an ne halleri varsa görsünler 🥰🥰 Yorumla Silenceunique_ +1 yıl Aynen çok lazım değil bende de öyle muhabbet oldu 7 senelik arkadaşımdı ikiside söylemediğim şeyi söylemişim gibi konuştular saldım bida kendimi açıklamadım da gerek yok Yorumla selincan77 +1 yıl İnsanlar yapdıklarının bedelini ödemezlerse karsındaki canım yerine koymaya devam ediyorlar Yorumla selincan77 +1 yıl Bundan sonra baskasını gizlerken iki kere düsünsünler karsındaki arsız birisi cagırmadıgı yere gelcek ve sevmediğin birisi ise tamam yap derim Yorumla selincan77 +1 yıl Birisi cocukluk arkadaşim ya yapdıgı pisliklik Yorumla selincan77 +1 yıl Onın çocukluk arkadaşı bile ben kadar değer vermedi ikisine de Yorumla selincan77 +1 yıl O kadar yanlarında oldum doğum günü bile güzel kutladım 1 sene oldu 3 takılalı havalandılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atmak için atıyorum ben
Mesafeli arkadasına da mı kırdıgın kişiyede 😉😉
Önemi yok 6 ay askere gidene 6 ay boyunca atmışligim var ksksks
Ben 🙋 sinirliyim hala onlara
Farketmez bakmazsın olur biter
Tamam 😃😃😃
Iyi aksamlar
Özür dilemeden barışmak istiyo
Nasıl zekisin helal olsun o benim kalbimi kırdı
Benden uzak olsun mesafeli olduğumu anlıyor galiba ona karşı 🤣🤣
İşte onun farkında seni yokluyo
Yazık o zaman ona başka bir şey diyemiyorum
Çok mu kötü ayrıldınız arkadaşınla?
Ama yasattıdıgını oda yaşıycak oda kalbi kırılcak 😉😉
Arkadaşım kız ya sadece sinirimi bozdu bu ara
boş ver eğer çok kotu bişey değilse bence , sonuçta iyi günler de geçirdiniz saygıyla kalsın anılar
Fazla samimiyet olduğu icin kavga ettik zaten yapıskan bir şey 🤣🤣
Yinede saygılıyım mesafeli olarak yeterli bence 😉😉
Ozaman yakın arkadaşın değilmiş demekki
Nasıl değilmiş ki anlamadım
Yakınız diye fazla mı yapısık ikiz 👭 olmak zorundayız 🤣🤣🤣
Yapışkan dedin ya öyle düşünüyorsan yakın değilsinizdir artık
Aman olmayak 🤣🤣🤣
Ne yaptı ki bukadar merak ettim
3 yakın arkadaş idik bensiz buluşup beni gizlemiş ler
Sinir oldum ya ben sanki cagırmadıgınız yere gelcem 😉😉
3 lü arkadaş grubunun bir gün olsun 3 lü kaldığını göremedik ya:)
Sonra ikiside pişman oldu ama ben ikisiyle de aynı ortamda buluşmuyor um artık 😃😃😃
boş ver ya saçma iş yapmışlar ikisi olsun arkadaş salla gitsin.
Aynen öyle yaptım şu an ne halleri varsa görsünler 🥰🥰
Aynen çok lazım değil bende de öyle muhabbet oldu 7 senelik arkadaşımdı ikiside söylemediğim şeyi söylemişim gibi konuştular saldım bida kendimi açıklamadım da gerek yok
İnsanlar yapdıklarının bedelini ödemezlerse karsındaki canım yerine koymaya devam ediyorlar
Bundan sonra baskasını gizlerken iki kere düsünsünler karsındaki arsız birisi cagırmadıgı yere gelcek ve sevmediğin birisi ise tamam yap derim
Birisi cocukluk arkadaşim ya yapdıgı pisliklik
Onın çocukluk arkadaşı bile ben kadar değer vermedi ikisine de
O kadar yanlarında oldum doğum günü bile güzel kutladım 1 sene oldu 3 takılalı havalandılar