Artık benim için sadece bir hayalsin. :( Bu fiyatlarla telefon alabilecek olan var mı? Fiyatlara zam geldi.

Artık benim için sadece bir hayalsin. :( Bu fiyatlarla telefon alabilecek olan var mı? Fiyatlara zam geldi.
İphone 11 var yetiyor 4 yıl daha kullanırım bir telefona 100 bin tl verecek kadar kafayı yemedim bir telefona bu kadar para verenin aklından şüphe ederim o parayla eskiden bir araba alınıyordu bir telefona en fazla 20 bin tl verilir
Cevap
55Cevap
iPad Air alacaktım ya. Kötü oldu pff.🤦
100.000₺ olsa nasıl alırdık 99.999₺’ye sükretmek lazim
Telefonlar iphone'dan ibaret değil uyanın alooooo! Farklı bir telefon alabilirsiniz çeyreği fiyatına. Arabada mercedes-bmw, telefonda iphone'dan şaşmayanların aklından şüphe ederim. O kadar para verip daha kaliteli daha fazla eşya alabilecekken kapitalizm sayesindeki israftan başka bir şey değil iphone.
Ipone 15 alacaksam çok özelliği olması lazım örneğin benim yerime işe gidecek benim yerime maillere cvp verecek 😅
ne gereği var ya. samsung a54 5g kullanıyorum, gerekli tüm iyi özellikler var zaten, bu da eksik şu da olmamış diyebileceĝim hic bir yanı yok, bundan öte özelliğe ne gerek varki sosyal medya kasmayacağıma göre..
Bu ne yaa? Dalga geçiyorlar herhalde. iPhone 13 kullanıyorum ill çıktığında almıştım hediye olarak 15 bin liradan. İyi ki de almışım. 100 k telefon değil bilgisayar için biriktiriyorum. Telefona o kadar verilmez.
Aramak mesaj atmak için kullandığın şeye 100 k vermezsin yaa😂 Bir telefon sadece asla bir pc yerini alamayacak bir şeye o parayı vermek görgüsüzlük 🤔 varoşluk asıl bu🤔
Müstahak TR halkına bu fiyatlar;
daha çok artsın amwq
Ben kendi işimi yapıyorum 200K TL yapsalar gene istersem gelecekte alırım amwq, siz kendi başınızın çaresine bakın...
Cepteki 15 lira ile iphone 15 pro max incelemeye giderken bizim yüzsüzlük
Kredi bile çekip almak mümkün değil artık çünkü ardından gelecek faiz çok olacağı için kredi çekip almakta artık zor birikim yaparak zaten alamazsın zam gelecek geçmiş olsun.
Türkiye şartlarında ya çalışanlar için evet ama ben yurt dışından yine aynı paraya pasaportlu kayıtlı bir şekilde getirtebiliyorum Yani daha çok uyguna geliyor
Elimdeki telefon bozulsa, mecbur alacağım. iPhone harici tüm marka / modelleri elimden geçirdim. iPhone cidden Ferrari kullanıyormuşsun gibi hissettiriyor.
Eskiden bu paraya araba alınıyordu şimdi bir telefona 100.000 TL verilmez bence ama enayi çok naparsın
Ben yurt dışından Apple 15 pro aldım daha geçen hafta 1200 dolara + 20 bin de açtırma dersek kol gibi girdi shshsj
60 bine araba aldık 3 sene önce la skmroeko cidden üç sene önce bir telefon bu kadar olcak dese biri ne dalga geçilirdi hayal bile edemezdik :D
Telefonumu 28’e aldığımda bana müsrif diyenler şimdi 60 bine telefon aldı diyeceklerim bu kadar
S23 Ultra varken ayfon ne ya (:
o 1 lirayı nerden kesmişler acaba allah muhafaza nerden buluruz o 1 lirayı
@Zena24356 ben 5 yılda bir değiştiririm öyle heveslerimde yok whatsup çalışsın alo desin yeter
@Zena24356 alana hayrılı olsun :)
Ultra zengin de olsam bi telefona bu kadar para vermem
Bizim milletimiz iki yüzlü açım deyip bu Amerikan oyuncaklarına tapıyorlar
Telefona bu kadar para vermem popüler kültürün kölesi değilim
2 bininden satın alırım telefon degil iphone almak hayal
Oha bu fiyatlar nereye gidiyor böyle. 100bin tl az para değil
Kamerası için değer ya. Harika çekimler yapabiliyorsun :D
Sokakta telefon çıkarmaya korkar hale geleceğiz yakında
Görselde 82.999 yazan 15 pro max 256 şu an nette 72.999 halen. Alan alsın 😅
100 binlik değil de 30 binlik alırsın olur biter. d
Bu telefonun ne özelliği var da bu kadar ediyor. Bu parayı vermek aptallık.
Gerçekten böyle bir telefona ihtiyacın var mı bunu sorgulamalısın. 14 plus'ım yetiyor bana
100 bin olsa nasıl alırdık yahu çok şanslıyız valla Allahdan androidciyim bu tip saçma telefonla uğraşma gereği duymuyorum hava atmak isteyen enayiler alsın atsın havasını
Yani almayıver sende ıphone. Yani bu telefonları almak hayal maalesef ve saçmalık o paraya verilmez kusura bakma
Ben zengin olsam yine o parayı vermem bir telefona sadece alo demek için 100 bin nah veririm
Ben yeni aldım 1300$ ra 14 le değiştirdim hiçbir farkı yok
Samsung alın siz de, Almanya'daki 1200 euro telefon Türkiye'de normalde 60000 bin TL ye satılması gerekirken 35000 ine satılıyor. Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyor.
Hc kullanmadm valla iPhone alıp kullanan ya da bunu almak isteyenler düşünsün
100.000 TL olsa nasıl alırdık ya bu fiyat iyi bence 🤣🤣🤣
en üst düzey telefonu yazıp telefon almak hayal mi oldu demek çok saçma
Tek hayalim telefon olsaydı alırımda. IPhone 15 hayal etmiyorum
İyi ki fiyatları acun belirlemiyor yoksa halimiz perişandı 😃
İnşallah 200 bin olur
🤣🤣🤣 alan enayi buldukça 999bin 999 da olur
Avrupadada çok pahalı.
Nokia 3310 almak varken iphone kim köpek
Zamanla bu ülkede evet
Merhaba, günümüz şartlarinda zordur evet.
Fakirler tuşlu nokia alır yakında
Hemen hemen her şey hayal olmaya başladı.
Bunlar daha iyi günlerimiz.
İphonecularin gözü yaşlı 🤣🤣
Toplum bozuldukça zamlar artıyor.
Artık telefon almak hayal oldu
maalesef zengine ucuz
Pro alçaktım guyαα 70 bin oldu oda
Neyse ki iPhone 12 ile mutluyum 😂
bende iphone 11 den devamke en az 4 yıl daha gider telefonlarımız :D
Enayi bol memlekette alınır sıkıntı yok...
Bence onu kullanmak gereksiz.
Allahim inş trendyol çekilişi bana çıkar amin
iPhone sevmiyorum artık eski fanboyum 😂
Iphonecular düşünsün ben androidciyim
99 bin nerede yazıyor tam olarak?