Abilerim ben 18 yaşında bir öğrenciyim
iPhone 5 kullanıyorum ve okulda git değiştir şu cihazı diyorlar olum fakire bak diyip aralarına almıyor dalga geçmeye çalışıyorlar ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Abilerim ben 18 yaşında bir öğrenciyim
iPhone 5 kullanıyorum ve okulda git değiştir şu cihazı diyorlar olum fakire bak diyip aralarına almıyor dalga geçmeye çalışıyorlar ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
iPhone cihazlarının hiç biri kötü değil ki gayet iş gören kullanışlı cihazlar sadece güncelleme almıyor ama iş görüyor mu görüyor bende de iPhone 6 var telefonu değil çevreni değiştir kardeşim👍
sürekli iç içeyim orada baya ezik gibi hissetmeye başlıyorum uğraşmıyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum uğraşmasam da
Takma bro niye ezik olasın koy g*tüne gitsin
Bana fakir diyen de okula dolmuşla geliyor de cevabını ver, hiç altta kalma
Arkadaşlarını değiştir telefon yerine
ya reis öğretmen birlik beraberliğimizi istiyor
İşini görüyorsa boş ver
görüyor 🙂
Yeter
Arkadaşlarını değiştir telefon yerine
arkadaşlarım değiller sorun onların beni aralarına almaması öğretmenim arkadaşlarıma uyum sağlamamı istiyor birlik ve beraberlik ben ne kadar birlik ve beraberlik içinde olmaya çalışsam bile onlar beni görünce kaçıyorlar ya da küfür argo vs kullanıyorlar anlatmak istediğim
Kanka uğraşma öylesinden uzak ol
sürekli iç içeyim orada baya ezik gibi hissetmeye başlıyorum uğraşmıyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum uğraşmasam da
Sende umursama.
Unutma kim nasıl muamele ederse öyle muamele görür
Dersine bak
zaten öyle derslerime bakıyorum ama teneffüste bu problemim
Teneffüs derken lise misin
lise son evet
Yav s et bol bol ders çalış